fbpx

13 beste cashback websites en apps

Op zoek naar de beste cashback websites en apps? Wij hebben een overzicht gemaakt van de beste websites en apps en vertellen je alles over cash back sites. 

cashback apps en websites

Cashback websites Nederland

 1. ShopBuddies: Dit is een van de grootste cashback websites in Nederland. Ze bieden cashback aan bij honderden online winkels, waaronder Bol.com, Zalando en Wehkamp. Je kunt ook cashback verdienen bij reiswebsites, verzekeraars en telefoonabonnementen.
 2. Euroclix: Euroclix is een spaarprogramma waarmee je kortingen van verschillende bedrijven op maat aangeboden krijgt. De kortingen van Euroclix kunnen soms wel oplopen tot 15%.
 3. Mijnkorting: Dit is een andere populaire cash back website in Nederland. Ze bieden cashback aan bij honderden winkels, waaronder Amazon, Expedia en H&M. Ze hebben ook een aantal unieke aanbiedingen, zoals cashback op je energierekening en op abonnementen voor streamingdiensten.
 4. Cashbackkorting: Dit is een website die zich richt op cashback op verzekeringen, energierekeningen en abonnementen. Ze bieden ook cashback aan bij een aantal online winkels.
 5. MyShopi: Dit is een cashback website die zich richt op cashback op boodschappen en dagelijkse aankopen. Ze werken samen met verschillende supermarkten en drogisterijen en bieden ook cashback aan bij enkele andere winkels.
 6. TopCashback: Dit is een internationale website met een aanwezigheid in Nederland. Ze bieden cashback aan bij honderden online winkels, waaronder Amazon, Zalando en Expedia.
 7. iPay: iPay is een andere cash back website waar je korting kunt krijgen bij meer dan 3.000 verschillende webshops. 
 8. CashbackXL: Dit is een cash back website die zich richt op cashback op verzekeringen, energierekeningen en abonnementen. Ze bieden ook cashback aan bij enkele online winkels.
 9. Mijnwinkel.nl: Dit is een website die zich richt op cashback op boodschappen bij specifieke supermarkten en drogisterijen. Ze bieden ook cashback aan bij enkele andere winkels.
 10. Geldterug.nl: Dit is een website die zich richt op cashback op verzekeringen, energierekeningen en abonnementen. Ze bieden ook cashback aan bij enkele online winkels.
 11. Cashback World: Dit is een internationale cashback website met aanwezigheid in verschillende landen, waaronder Nederland. Ze bieden cashback aan bij honderden online winkels, waaronder Amazon, Zalando en Expedia.
 12. Cashbackkorting.nl: Dit is een Nederlandse website die zich richt op cashback op verzekeringen, energierekeningen en abonnementen. Ze bieden ook cashback aan bij enkele online winkels.
 13. Cashback.nl: Dit is een Nederlandse cash back website die cashback aanbiedt bij honderden online winkels, waaronder Amazon, Zalando en Wehkamp. Ze hebben ook aanbiedingen voor cashback op verzekeringen, energierekeningen en abonnementen.

Opnieuw is dit slechts een selectie van de cash back websites die beschikbaar zijn. Er zijn nog veel meer opties om uit te kiezen, dus het is aan te raden om verschillende websites te vergelijken voordat je besluit lid te worden van een bepaalde website.

Cashback apps

Er zijn verschillende cashback apps beschikbaar, zowel voor Android als iOS. Hieronder vind je een lijst met enkele populaire cashback apps:

 1. Shopkick: Deze app biedt cash back aan bij bepaalde winkels en restaurants. Je kunt ook punten verdienen door bepaalde producten te scannen of door naar winkels te gaan. Deze punten kun je later inwisselen voor kortingen of cadeaubonnen.
 2. Ibotta: Deze app biedt cash back aan op boodschappen en andere aankopen bij verschillende winkels en restaurants. Je kunt cashback verdienen door bepaalde producten te scannen of door aanbiedingen te selecteren voordat je gaat betalen.
 3. Dosh: Deze app biedt geld terug aan bij bepaalde winkels en restaurants wanneer je je creditcard gebruikt om te betalen. Je hoeft geen aanbiedingen te selecteren of producten te scannen, je krijgt gewoon automatisch cashback op je aankopen.
 4. Honey: Deze app is een browser-extensie die cashback aanbiedingen toont wanneer je online winkelt. Je kunt ook gebruikmaken van kortingscodes en andere aanbiedingen om extra cashback te verdienen.
 5. Rakuten: Deze app, voorheen bekend als Ebates, biedt cashback aan bij honderden online winkels. Je kunt cash back verdienen door naar de winkel te gaan via de app en vervolgens je aankoop te doen.
 6. SavingStar: Deze app biedt cashback aan op boodschappen en andere aankopen bij bepaalde winkels. Je kunt cashback verdienen door bepaalde producten te scannen of door aanbiedingen te selecteren voordat je gaat betalen.
 7. Fetch Rewards: Deze app biedt cashback aan op boodschappen en andere aankopen bij bepaalde winkels. Je kunt cashback verdienen door bepaalde producten te scannen of door aanbiedingen te selecteren voordat je gaat betalen.

Waar let je op bij het kiezen van een cashback app of website?

Als je op zoek bent naar een cashback app, is het belangrijk om enkele dingen in overweging te nemen voordat je besluit lid te worden van een bepaalde website. Hieronder geef ik enkele punten waar je op moet letten bij het kiezen van een cashback website:

 1. Het aanbod: Kijk welke winkels en aanbiedingen beschikbaar zijn op de cashback website. Sommige websites hebben een groter aanbod dan andere, dus het kan de moeite waard zijn om verschillende websites te vergelijken voordat je besluit lid te worden.
 2. De cashback tarieven: Vergelijk de cashback tarieven van verschillende websites voordat je besluit lid te worden. Sommige websites bieden hogere tarieven dan andere, dus het kan de moeite waard zijn om naar de tarieven te kijken voordat je besluit. Hoe meer korting hoe beter uiteraard. 
 3. De voorwaarden: Lees de voorwaarden van de cashback website voordat je besluit lid te worden. Sommige websites hebben beperkingen op het gebruik van cash back, bijvoorbeeld door een minimum uitbetalingsbedrag of een vervaldatum voor het gebruik van cash back.
 4. De klantenservice: Als je vragen of problemen hebt met betrekking tot je cashback, is het belangrijk om te weten hoe goed de klantenservice van de website is. Kijk naar beoordelingen van andere gebruikers of neem contact op met de klantenservice voordat je besluit lid te worden.
 5. De beveiliging: Als je gegevens invoert op een cash back website, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je gegevens veilig zijn. Kijk of de website een beveiligde verbinding (https) gebruikt en of ze privacybeleid hebben waarin staat hoe ze met je gegevens omgaan. Nederlandse websites moeten bijvoorbeeld een AVG op hun website hebben staan. 

Als je deze punten in overweging neemt, kun je een cashback website kiezen die bij je past en die je kan helpen om geld te besparen op je online aankopen.

Aanbod

Een van de belangrijkste aspecten van een cashback website is het aanbod van winkels en aanbiedingen. Het aanbod kan sterk verschillen tussen cashback websites, dus het is belangrijk om te kijken welke winkels en aanbiedingen beschikbaar zijn voordat je besluit lid te worden van een bepaalde website.

Veel cashback websites bieden aanbiedingen aan bij een breed scala aan winkels, waaronder grote online winkels zoals Amazon, Zalando en Wehkamp. Sommige websites bieden ook cashback aan bij fysieke winkels, zoals supermarkten en drogisterijen.

Naast winkels, bieden sommige cash back websites ook cashback aan op verzekeringen, energierekeningen en abonnementen. Dit kan een goede manier zijn om geld te besparen op kosten die je elke maand hebt.

Het is ook belangrijk om te kijken naar de tarieven van de cashback. Sommige websites bieden hogere tarieven dan andere voor dezelfde winkels en aanbiedingen. Vergelijk dus verschillende websites voordat je besluit lid te worden van een bepaalde website.

Ten slotte is het belangrijk om te kijken naar de voorwaarden van de cashback app. Sommige websites hebben beperkingen op het gebruik van cash back, zoals een minimum uitbetalingsbedrag of een vervaldatum voor het gebruik van cashback. Het is belangrijk om deze voorwaarden te begrijpen voordat je besluit lid te worden van een bepaalde website.

Samengevat is het aanbod op een cashback app een belangrijke factor om in overweging te nemen voordat je besluit lid te worden. Zoek naar een website met een breed aanbod van winkels en aanbiedingen, vergelijk tarieven en lees de voorwaarden voordat je besluit. Als je dit doet, kun je de beste cashback website kiezen om geld te besparen op je online aankopen.

Let wel op dat in de meeste gevallen een cashback website alleen een website is die bezoekers doorverwijst en verder niets anders voor je doet. De meeste verdienmodellen van deze websites vallen onder het verdienmodel affiliate marketing

Tarieven

De cash back tarieven zijn een belangrijke factor om in overweging te nemen als je op zoek bent naar een cashback website. De tarieven bepalen namelijk hoeveel geld je terugkrijgt voor je online aankopen, dus het is belangrijk om te kijken naar de tarieven voordat je besluit lid te worden van een bepaalde website.

Sommige cashback websites bieden hogere tarieven dan andere voor dezelfde winkels en aanbiedingen. Dit betekent dat je bij een website met hogere tarieven meer geld terugkrijgt voor je aankopen. Als je regelmatig online aankopen doet, kan het de moeite waard zijn om te kiezen voor een website met hogere tarieven, omdat je hiermee meer geld terugkrijgt op de lange termijn.

Daarnaast kan het ook handig zijn om te kijken naar de tarieven van verschillende cashback websites voordat je besluit lid te worden van een bepaalde website. Zo kun je de beste deal kiezen en het meeste geld terugkrijgen voor je aankopen.

Houd er wel rekening mee dat sommige cash back websites beperkingen hebben op het gebruik van cashback, zoals een minimum uitbetalingsbedrag of een vervaldatum voor het gebruik van cash back. Het is belangrijk om deze voorwaarden te begrijpen voordat je besluit lid te worden van een bepaalde website.

Samengevat zijn de cashback tarieven een belangrijke factor om in overweging te nemen als je op zoek bent naar een cashback website. Vergelijk tarieven tussen verschillende websites en kijk naar de voorwaarden voordat je besluit lid te worden, zodat je de beste deal kunt kiezen en het meeste geld terugkrijgt voor je aankopen.

De voorwaarden van een cashback app of website zijn belangrijk om in overweging te nemen voordat je besluit lid te worden van een bepaalde website. De voorwaarden bepalen namelijk hoe je gebruik kunt maken van de cashback die je verdient en kunnen beperkingen opleggen aan het gebruik van cashback.

In de meeste gevallen zitten er weinig nadelen aan lid worden van cashback app of website omdat ze je enkel doorverwijzen door middel van een affiliate link. Uiteindelijk bepaald het bedrijf waar je naar door wordt verwezen hoeveel korting je zult krijgen. 

Voorwaarden

Een van de belangrijkste voorwaarden om te bekijken is het minimumuitbetalingsbedrag. Dit is het bedrag dat je moet verdienen voordat je cashback kunt laten uitbetalen. Sommige websites hebben een hoog minimumuitbetalingsbedrag, wat betekent dat je langer moet wachten voordat je cash back kunt laten uitbetalen.

Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar de vervaldatum voor het gebruik van cashback. Sommige websites hebben een vervaldatum waarbinnen je je cashback moet gebruiken, andere websites hebben geen vervaldatum. Als je vaak online aankopen doet, kan het handig zijn om te kiezen voor een website zonder vervaldatum, zodat je je cashback kunt gebruiken wanneer het jou uitkomt.

Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar de manier waarop de cashback wordt uitbetaald. Sommige websites betalen cashback uit via bankoverschrijving of Paypal, terwijl andere websites het uitbetalen in de vorm van cadeaubonnen of tegoed op je account. Kijk welke manier het beste bij je past voordat je besluit lid te worden van een bepaalde website.

Samengevat zijn de voorwaarden van een cashback app of website belangrijk om in overweging te nemen voordat je besluit lid te worden. Lees de voorwaarden goed door en kijk naar het minimum uitbetalingsbedrag, de vervaldatum voor het gebruik van cashback en de manier waarop de cash back wordt uitbetaald, zodat je weet wat je kunt verwachten van de website. Als je dit doet, kun je een cashback website kiezen die bij je past en die je kan helpen om geld te besparen op je online aankopen.

Klantenservice

De klantenservice van een cashback app of website is belangrijk omdat het de manier is waarop je hulp kunt krijgen als je vragen of problemen hebt met betrekking tot je cash back. Als je een website kiest met een goede klantenservice, kun je snel en gemakkelijk hulp krijgen als je vragen hebt of als er problemen zijn met je cash back.

Er zijn verschillende manieren waarop je de klantenservice van een cash back website kunt beoordelen. Ten eerste is het belangrijk om te kijken naar de manieren waarop je contact op kunt nemen met de klantenservice. Sommige websites bieden alleen e-mailondersteuning, terwijl andere websites ook telefonische of chatondersteuning aanbieden. Kijk naar welke manier het beste bij je past voordat je besluit lid te worden van een bepaalde website.

Daarnaast is het ook handig om te kijken naar beoordelingen van andere gebruikers van de website. Zoek naar reviews op websites zoals Trustpilot of lees de beoordelingen op de website zelf. Dit kan je een idee geven van hoe goed de klantenservice van de website is.

Ten slotte is het ook een goed idee om contact op te nemen met de klantenservice voordat je besluit lid te worden van een bepaalde website. Zo kun je zelf ervaren hoe gemakkelijk het is om contact op te nemen en hoe snel je hulp krijgt.

Samengevat is de klantenservice van een cashback website belangrijk omdat het de manier is waarop je hulp kunt krijgen als je vragen of problemen hebt met betrekking tot je cash back. Kijk naar de manieren waarop je contact op kunt nemen met de klantenservice, lees beoordelingen van andere gebruikers en neem zelf contact op met de klantenservice voordat je besluit lid te worden van een bepaalde website. Zo kun je een cash back website kiezen met een goede klantenservice, zodat je snel en gemakkelijk hulp kunt krijgen als je die nodig hebt. Als je dit doet, kun je ervoor zorgen dat je een goede ervaring hebt met je cashback website en dat je gemakkelijk geld kunt besparen op je online aankopen.

Beveiliging

De beveiliging van een cash back website is belangrijk omdat je persoonlijke gegevens moet invoeren op de website wanneer je gebruik maakt van cash back. Dit kan informatie zijn zoals je naam, e-mailadres en betaalgegevens. Als de beveiliging van de website niet goed is, kan dit leiden tot datalekken en kan je persoonlijke informatie in handen vallen van onbevoegde derden.

Er zijn enkele dingen waar je op kunt letten om te beoordelen of een cashback app of website veilig is. 

Ten eerste is het belangrijk om te kijken of de website een beveiligde verbinding (https) gebruikt. Dit is te zien aan het slotje in de adresbalk van je browser. Als je gegevens invoert op een website met een beveiligde verbinding, worden je gegevens versleuteld en is het moeilijker voor onbevoegde derden om je gegevens te intercepteren.

Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar het privacybeleid van de website. Dit is een document waarin staat hoe de website omgaat met je persoonlijke gegevens. Lees het privacybeleid goed door voordat je besluit lid te worden van een bepaalde website, zodat je weet wat je kunt verwachten met betrekking tot de bescherming van je gegevens.

Ten slotte is het ook een goed idee om te kijken naar beoordelingen van andere gebruikers van de website. Zoek naar reviews op websites zoals Trustpilot of lees de beoordelingen op de website zelf. Dit kan je een idee geven van hoe betrouwbaar de website is en of er problemen zijn geweest met de beveiliging.

Samengevat is de beveiliging van een cashback website belangrijk omdat je persoonlijke gegevens moet invoeren op de website. Kijk of de website een beveiligde verbinding gebruikt, lees het privacybeleid en lees ook reviews op Trustpilot of Google mijn bedrijf.

cashback

Tips voor het gebruiken van een cashback website of app

Hieronder vind je een lijst met enkele tips om het meeste uit cash back websites te halen:

 1. Vergelijk tarieven: Kijk naar de tarieven van verschillende cashback app of websites voordat je besluit lid te worden van een bepaalde website. Zo kun je de beste deal kiezen en het meeste geld terugkrijgen voor je aankopen.
 2. Lees de voorwaarden: Zorg ervoor dat je de voorwaarden van een cashback app of website goed doorleest voordat je besluit lid te worden. Dit kan je helpen om te begrijpen hoe je gebruik kunt maken van je cash back en wat de beperkingen zijn.
 3. Zoek naar aanbiedingen: Sommige cashback apps of websites bieden speciale aanbiedingen aan waarbij je extra cash back kunt verdienen. Zoek naar deze aanbiedingen en maak er gebruik van om nog meer geld terug te krijgen voor je aankopen.
 4. Maak gebruik van cashback browser-extensies: Er zijn verschillende browser-extensies die je kunt installeren om je te helpen bij het zoeken naar cash back aanbiedingen. Deze extensies laten je automatisch zien wanneer er cash back beschikbaar is bij een website waar je op bezoek bent.
 5. Maak gebruik van cashback bij fysieke winkels: Sommige cashback websites bieden ook cashback aan bij fysieke winkels, zoals supermarkten en drogisterijen. Maak gebruik van deze aanbiedingen om ook bij deze winkels geld te besparen.
 6. Maak gebruik van cash back op verzekeringen en abonnementen: Naast winkels, bieden sommige cashback websites ook cash back aan op verzekeringen, energierekeningen en abonnementen. Dit kan een goede manier zijn om geld te besparen op kosten die je elke maand hebt.
 7. Maak gebruik van de klantenservice: Als je vragen of problemen hebt met betrekking tot je cash back, is het belangrijk om een website te kiezen met een goede klantenservice. Zo kun je snel en gemakkelijk hulp krijgen als je die nodig hebt.
 8. Maak gebruik van cash back bij grote aankopen: Als je een grote aankoop gaat doen, zoals een vakantie of een nieuwe wasmachine, is het extra belangrijk om te kijken naar cashback aanbiedingen. Dit kan je helpen om een flink bedrag terug te krijgen voor je aankoop.
 9. Maak gebruik van meerdere cash back websites: Er zijn verschillende cashback apps of websites beschikbaar, dus het is een goed idee om gebruik te maken van meerdere websites om zo het meeste geld terug te krijgen voor je aankopen.
 10. Maak gebruik van cash back vrienden en familie: Sommige cashback apps of websites bieden ook cashback aan voor aankopen die je via een vriend of familielid doet. Zoek naar deze aanbiedingen en deel ze met je vrienden en familie om nog meer geld terug te krijgen voor je aankopen.

Samengevat zijn cashback websites een goede manier om geld te besparen op je online aankopen. Door tarieven te vergelijken, de voorwaarden te lezen, aanbiedingen te zoeken en gebruik te maken van browser-extensies, kun je het meeste geld terugkrijgen voor je aankopen. Maak ook gebruik van cash back bij fysieke winkels, verzekeringen en abonnementen, en maak gebruik van de klantenservice als je vragen of problemen hebt. Gebruik meerdere cash back websites en deel aanbiedingen met vrienden en familie om nog meer geld te besparen. Als je dit doet, kun je gemakkelijk geld besparen op je aankopen.

Wat is het verdienmodel van een cash back website?

Cash back websites werken op verschillende manieren, afhankelijk van het specifieke verdienmodel van de website. In het algemeen werken cashback websites door een percentage van de verkoopprijs te ontvangen van de winkels waarbij je aankopen doet (Affiliate marketing). De cashback app of website deelt vervolgens een deel van dit bedrag met jou als gebruiker.

Sommige cash back websites werken op een pay-per-sale basis, wat betekent dat ze geld ontvangen van de winkels wanneer een aankoop wordt gedaan via hun website. Andere cashback apps of websites werken op een pay-per-click basis, wat betekent dat ze geld ontvangen voor elke klik op een advertentie of link op hun website.

In sommige gevallen kunnen cash back websites ook geld ontvangen van winkels in ruil voor het vermelden van de winkel op hun website of voor het aanbieden van speciale aanbiedingen en kortingen.

Het doel van een cashback website is om geld te verdienen door mensen te helpen geld te besparen op hun online aankopen. Door geld te ontvangen van winkels en een deel hiervan met gebruikers te delen, kunnen cashback websites hun verdienmodel onderhouden en blijven bestaan.

cash back
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Meer over enquêtes

Auteur: Kai

Auteur: Kai

Kai Glorie is een erkende expert op het gebied van online geld verdienen. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring heeft hij succesvolle strategieën ontwikkeld om financiële vrijheid te bereiken via diverse online verdienmodellen. Als internetondernemer en marketingspecialist deelt Kai waardevolle inzichten en praktische tips over onderwerpen zoals affiliate marketing, beleggen, e-commerce en passief inkomen. Zijn heldere en toegankelijke schrijfstijl maakt complexe concepten begrijpelijk voor zowel beginners als gevorderden. Vertrouw op Kai's expertise en begeleiding om je weg naar financiële onafhankelijkheid te starten.

Alle berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *