fbpx

Affiliate marketing revolutie review

Overweeg je om de affiliate marketing revolutie cursus te gaan aanschaffen? Lees dan eerst deze affiliate marketing revolutie review. 

affiliate marketing revolutie review

Affiliate marketing revolutie review

In dit artikel gaan we je een uitgebreide affiliate marketing revolutie review geven. De maker van de affiliate marketing revolutie Jacko Meijaard heeft er goed aan verdiend. Jaren geleden is Jacko begonnen op een zolderkamertje te werken aan dit concept. 

Familie en vrienden hadden er in de eerste instantie nog niet heel veel vertrouwen in. Er werd zelfs geadviseerd een gewone baan te gaan zoeken. Jacko heeft hier niet naar geluisterd, wat als resultaat heeft gegeven dat hij nu succesvol ondernemer is en minimaal 10.000 euro per maand verdiend met affiliate marketing. Jacko is dus prima op de hoogte van hoe je affiliate websites in elkaar zet en wil deze kennis delen met een cursus.

Jacko Meijaard wou dus zijn kennis delen over affiliate marketing en heeft de cursus affiliate marketing revolutie opgericht. In dit artikel gaan wij kijken naar wat de cursus is en of de cursus het geld waard is. Lees dus verder als je op zoek bent naar een goede affiliate marketing revolutie review.

De affiliate marketing revolutie, wat is het?

Om een goede affiliate marketing revolutie review te kunnen geven is het eerst belangrijk om uit te leggen wat de affiiate marketing revolutie cursus precies is. De affiliate marketing revolutie is een cursus waarin de succesvolle ondernemer Jacko Meijaard uitlegt hoe je net als hij succesvol kan worden in de affiliate marketing. 

Het doel van de cursus is dat je uiteindelijk ook grote geldbedragen kunt verdienen met een eigen affiliate website op het internet. Voor een vast bedrag heb je een leven lang toegang tot de cursus en alle mogelijke updates. De cursus wordt met enige regelmaat bijgewerkt waardoor je te allen tijde toegang hebt tot de nieuwste informatie. Daarnaast heb je ook toegang tot een ledengedeelte en een succesgids forum.

internetsuccesgids

Waarom affiliate marketing revolutie?

Nu duidelijk is wat de cursus precies is ben je vast benieuwd naar de affiliate marketing revolutie review .Je vraagt je misschien af, waarom zou ik die cursus willen volgen en hoe betrouwbaar is de informatie? De cursus is betrouwbaar en bijna succes gegarandeerd omdat deze onder andere gebaseerd is op eigen ervaringen, verder is het fijn dat het om een onlinecursus gaat die altijd actueel is omdat die met enige regelmaat geüpdatet wordt.

Daarnaast is het fijn dat er ondersteuning geboden wordt via een forum met 10.000+ leden, waardoor er bijna altijd wel iemand beschikbaar is om antwoord te geven op de vraag die je hebt. De cursus is laagdrempelig en in makkelijke taal geschreven waardoor iedereen in staat zou moeten zijn om de cursus te volgen. Verder is de kans groot dat je verdiensten elke maand groeien naarmate je kennis groter wordt over affiliate marketing.

Naast het feit dat het een kwalitatief goede cursus is die word gegeven door een ervaringsdeskundige is het ook belangrijk om te vermelden dat de cursus maar € 49,- kost en dat je dan toegang krijgt tot de hele cursus.

Naast dat de cursus Affiliate marketing revolutie goed in elkaar zit is affiliate marketing ook een mooi bedrijfsmodel. Als je begint met affiliate marketing en een succes van je website maakt kun je een volledig passief inkomen generen met weinig startkapitaal vooraf.

Wat ga je leren tijdens het volgen van deze cursus?

Als derde onderdeel van deze affiliate marketing revolutie review zullen we je vertellen wat je gaat leren in de cursus. Met de affiliate marketing revolutie krijg je eindelijk de kans om uit de sleur van je baan te kunnen stappen. Nooit meer vaste werktijden en nooit meer discussie over een weekje vakantie of gewoon een dagje vrij. De grootste les uit de cursus is leren geld verdienen op internet met als bijkomend voordeel werken waar en wanneer je maar wil. Je eigen tijd indelen in de breedste zin van het woord.

Naast een eigen inkomen genereren op internet wat elke maand een beetje verder wordt uitgebouwd zul je ook zeker groeien als persoon. Je zal sterker, zelfstandiger worden en met een beetje geluk groeien in zelfvertrouwen.

Het verdienmodel dat je leert in de cursus is affiliate marketing. Met affiliate marketing promoot je producten of diensten van andere bedrijven doormiddel van affiliate marketing links. Als iemand op je link klinkt en vervolgens iets koopt dan ontvang je een commissie. Het mooie van affiliate marketing, is dat het bedrijfsmodel zeer schaalbaar is en dat je het volledig passief kunt maken. 

Omdat affiliate marketing zo’n aantrekkelijk bedrijfsmodel is, hebben al veel mensen de cursus van Jacko gedaan en zijn veel mensen op zoek naar een goede affiliate marketing revolutie review.

Hoe is de cursus opgebouwd?

De affiliate marketing revolutie is een videotraining die is opgebouwd in 16 delen, met in totaal 69 video’s, al met al dus een zeer complete cursus waar je zeker ruim voldoende tijd voor moet uittrekken, maar dat zal zeer verdienstelijk zijn. 

Elk deel behandeld een onderdeel van affiliate marketing. Na het volgen van de cursus weet je wat de juiste mindset is om het resultaat te behalen wat je in gedachten hebt, hoe je zelf een website kan maken en ook hoe je de juiste producten vindt en uiteindelijk zoveel mogelijk geld verdiend op internet. Al met al dus een zeer complete cursus waar je zeker wijzer van zal worden in de breedste zin van het woord.

Dus wat is het oordeel van de affiliate marketing revolutie review over de inhoud? De cursus is zeer uitgebreid en informatief en dat helemaal als je kijkt voor hoeveel je betaald voor de cursus.

Korte omschrijving van de delen van de cursus

De cursus begint met een voorwoord en een motivatie, daarna beginnen de inhoudelijke modules. De eerste zeven modules gaan over market thème, een kant en klare affiliate oplossing van Jacko. Het is niet verplicht om dit deel van de cursus ook te volgen, maar het is wel aan te raden voor iedereen die nog nooit eerder een website heeft gemaakt. Heb je hier wel al kennis van, is het misschien niet zinvol om dit deel van de cursus ook te volgen. Wil je een complete ervaring kun je natuurlijk beter wel gewoon de hele cursus doorlopen.

De laatste paar modules gaan over affiliate marketing met een eigen WordPress website. Uiteindelijk leer je dus in de cursus hoe je een website maakt, hoe je bezoekers kunt genereren en ook over affiliate marketing, wat dus inhoudt dat je na het volgen van deze cursus helemaal op de hoogte bent en meteen aan de slag kunt.

De delen van de cursus zijn volgens deze affiliate marketing revolutie review ook zeker zeer goed. Je krijgt een van A tot Z stappenplan waardoor je direct aan de slag kunt met affiliate marketing.

Iets meer over Jacko Meijaard

Als je besloten hebt deze cursus te gaan volgen is het misschien ook wel leuk iets mee te weten te komen over Jacko Meijaard. Zoals eerder genoemd is Jacko Meijaard de bedenker van de cursus Affiliate marketing revolutie. Jacko kwam als 18-jarige in aanraking met affiliate marketing, maar uiteraard niet in de vorm van een complete cursus. Jacko heeft zich toen verdiept in het principe en alle puntjes tot de bodem uitgezocht. 

Het startdoel wat hij had toen hij met affiliate marketing begon was dat hij 250 euro per dag zou verdienen via internet. Hij wilde hiermee in zijn levensonderhoud voorzien. Inmiddels zijn de verdiensten opgelopen tot minimaal 10.000+ euro per maand en Jacko is van plan dit nog te gaan verdubbelen.

Jacko heeft door zijn eigen ervaringen te delen de cursus affiliate marketing revolutie opgezet. Verder is hij heel transparant en is er online veel over hem te vinden. Het bedrijf wat hij momenteel runt heet Meijaard media, en staat ingeschreven bij de kamer van koophandel. Verder is het ook redelijk eenvoudig om met hem in contact te komen.

Jacko Meijaard heeft ook een slimme strategie bedacht om veel mensen naar zijn cursus te krijgen en dat is doormiddel van affiliate marketing. Om deze reden zal de pagina vast niet de enige pagina zijn als je affiliate marketing revolutie review opzoekt.

Jacko

Hoe zijn de ervaringen met de cursus tot nu toe?

De ervaringen met de cursus tot op dit moment zijn zeer goed. Er passeert wel eens iemand die toch het geld terug wil, maar dit is vooral omdat achteraf gezien, de cursus toch niet zo goed bij die persoon past, dat had verder niks te maken met de betrouwbaarheid van Jacko Meijaard. 

Wanneer je besluit de cursus affiliate marketing revolutie aan te schaffen dan is het goed te weten dat je altijd binnen 30 dagen je geld terug kan vragen. Hier hoeft geen reden voor opgegeven te worden. De algemene ervaringen wat betreft de affiliate marketing revolutie reviews zijn zeer goed.

Hoe zit het met de support tijdens de cursus?

In deze affiliate marketing revolutie review zullen wij ook zeker de support behandelen die je tijdens de cursus krijgt.

Als je besluit aan de cursus te beginnen maak je je misschien zorgen over de support tijdens de cursus. Wat moet je ondernemen om antwoord te krijgen op de vragen die je eventueel hebt? Hoeveel tijd gaat er overheen voordat je antwoord hebt? Je hoeft je als cursist geen zorgen te maken over de support. Er is support in verschillende vormen.

De belangrijkste support komt van het forum van internet succes gids. Iedere cursist krijgt automatisch toegang tot dit forum en kunnen daar al hun vragen stellen. Jacko zelf is hier ook actief en is ook beschikbaar voor het beantwoorden van vragen en het geven van advies, waar nodig. Het is bijna altijd zo dat er binnen een uur al antwoord is op je vraag en de kans is groot dat er antwoord komt van verschillende personen.

Naast het forum zijn er ook bijeenkomsten waar je Jacko en andere cursisten live kan ontmoeten, wat dan weer de mogelijkheid biedt om connecties aan te gaan en eventueel een samenwerking op te bouwen, mocht je daar behoefte gaan hebben.

Persoonlijke coaching door Jacko Meijaard

Als je begonnen bent met de cursus affiliate marketing revolutie en de eerste euro’s al hebt verdiend of juist niet en je wilt graag hulp krijgen bij het nog meer geld verdienen met je affiliate marketingwebsite, dan kun je de 10K club overwegen.

De 10k club is een internet marketing coaching programma wat Jacko Meijaard heeft opgezet. Hij heeft dit ooit opgezet omdat hij merkte dat er veel vraag was naar persoonlijke hulp en aandacht omdat veel mensen het fijn vinden wanneer er bij het opzetten van affiliate marketing iemand meedenkt en wellicht ervaringen kan en wil delen waardoor iedere stap die al eens gezet is door een ander nog een keer gezet moet worden om tot dezelfde eindconclusie te kunnen komen.

De affiliate marketing evolutie leden halen binnen ongeveer 2 a 3 maanden de eerste verdiensten binnen. Het ligt er natuurlijk wel een beetje aan hoeveel je met je website bezig bent. Als je weinig bezig bent met je website kan het allemaal wat langer duren, maar ben je juist heel veel bezig met je website kan het misschien wat sneller gaan.

Als je lid wil worden van de 10K club, moet je de cursus eerst doorlopen hebben. Na het volgen van de cursus kan er een gesprek ingepland worden met een van de coaches van Jacko van ongeveer dertig tot zestig minuten. Dat gesprek zet op een rijtje waar je nu bent en wat er nog allemaal gedaan of veranderd moet worden. Na het gesprek komt er een uitnodiging voor de 10K club. Je mag hier uiteraard eerst over nadenken.

De garantie op affiliate marketing revolutie

Je maakt je misschien zorgen over of de cursus affiliate marketing revolutie wel echt bij je past. Een cursus is alleen zinvol als deze je van het begin tot het eind kan boeien. Het onderwerp op zich boeit je waarschijnlijk al anders was je sowieso niet tot aanschaf van de cursus overgegaan, maar hoe de cursus daadwerkelijk precies in elkaar zit, weet je natuurlijk pas als de cursus in je bezit is en je er daadwerkelijk mee bezig bent. De garantie die wordt gegeven is dat je binnen 30 dagen je geld zonder reden terug kunt eisen. Binnen een paar dagen heb je het aankoopbedrag dan terug op je rekening. Het houdt dus in dat je zonder risico de cursus kunt aanschaffen.

De voordelen van de cursus

In deze affiliate marketing revolutie review zullen we uiteraard ook de voordelen van de cursus benoemen. Het grootste voordeel van de cursus is dat het een complete cursus is voor een relatief lage prijs, verder kun je rekenen op goede ondersteuning als je eventueel vragen hebt, affiliate marketing op zich is voor iedereen geschikt, omdat je het op eigen tijden en op iedere locatie kunt uitvoeren. 

Verder is deze cursus al jaren de beste cursus in Nederland waarmee je affiliate marketing kunt leren. Het enige wat dan dus nog kan tegenvallen is de affiliate marketing op zich, maar wie wil er nu niet lekker verdienen met zo min mogelijk werk?

De nadelen van de cursus

Een nadeel kan zijn dat het gaat om een onlinecursus waarbij geen einddatum vastgesteld is. Je kunt dus op eigen tempo aan de cursus werken, wat dus ook inhoudt dat het zou kunnen dat er niet voldoende motivatie is om steeds weer aan de cursus te beginnen en eraan verder te gaan. 

Het duurt verder ook best wel lang voordat er daadwerkelijk geld verdiend wordt. Je moet hiervoor toch zeker wel rekenen op 6 maanden. Bij start van de cursus en het beginnen van affiliate marketing kost het best veel tijd om uit te zoeken hoe het een en ander werkt. Kortom alleen voor doorzetters.

Waarom is de cursus zo goedkoop?

Wat je je serieus zou kunnen afvragen is: Als dit zo een goede affiliate marketing cursus is, waar zulke goede resultaten mee bereikt kunnen worden, waarom is deze cursus dan zo goedkoop? Als je deze cursus vergelijkt met andere gangbare cursussen lijken ze in de verste verte nog niet op elkaar qua prijs. De belangrijkste reden hiervan is dat Jacko zijn inkomsten niet haalt uit de cursussen maar uit de affiliate marketingwebsites. Hij wil dus niet aan de cursus verdienen maar wil andere mensen daadwerkelijk helpen. Deze visie scoort uiteraard punten wat betreft de affiliate marketing revolutie review.

Een tweede reden van de lagen prijs van de cursus is dat er gebruik wordt gemaakt van affiliate marketing in de cursus. Er worden in de cursus diverse programma’s, hostingbedrijven en thema’s aangeraden, waar commissie mee wordt verdiend, waardoor het een het ander compenseert en de cursus goedkoop kan worden aangeboden.

Uiteindelijke conclusie

De uiteindelijke conclusie is dat je, als je op zoek bent naar een manier om op een goede manier online geld te verdienen, als je je eigen tijd wilt indelen en als je zelf wil bepalen van welke locatie je gaat werken, dat affiliate marketing zeker iets voor jou is.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Meer over affiliate marketing

Auteur: Kai

Auteur: Kai

Kai Glorie is een erkende expert op het gebied van online geld verdienen. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring heeft hij succesvolle strategieën ontwikkeld om financiële vrijheid te bereiken via diverse online verdienmodellen. Als internetondernemer en marketingspecialist deelt Kai waardevolle inzichten en praktische tips over onderwerpen zoals affiliate marketing, beleggen, e-commerce en passief inkomen. Zijn heldere en toegankelijke schrijfstijl maakt complexe concepten begrijpelijk voor zowel beginners als gevorderden. Vertrouw op Kai's expertise en begeleiding om je weg naar financiële onafhankelijkheid te starten.

Alle berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *