fbpx

De beste crypto app van Nederland

Wat is nou de beste crypto app om te gebruiken? Wij hebben een top 5 gemaakt van de beste crypto apps.

Laatste update: 11 mei 2023

De beste crypto app

Wil je gaan beleggen en wil je dit doen via je telefoon? Dan kun je het beste gaan handelen via een app. Ben je op zoek naar de beste crypto app? Hou dan rekening met deze 4 dingen: Snel en overzichtelijk: Kies een app die snel en gebruiksvriendelijk is, zodat je gemakkelijk kunt handelen en bijhouden, Veel aanbod: Ga voor een broker met een breed scala aan cryptocurrency’s om uit te kiezen. Klantenservice: Zorg ervoor dat de app een responsieve klantenservice heeft die je snel kan helpen bij eventuele problemen. Lage transactiekosten: Vermijd hoge transactiekosten door te kiezen voor een crypto broker die redelijke tarieven hanteert.

Top 5 

  1. Bitvavo: De nummer 1 crypto app
  2. eToro: Het beste alles-in-één belegginsplatform
  3. Binance: Beste crypto app voor alt-coin liefhebbers
  4. Bux: Beste crypto app voor gemak
  5. Blox: Makkelijk crypto kopen
Al deze apps zijn Nederlandse crypto apps. Met Nederlandse crypto apps bedoelen wij apps die je kunt gebruiken in Nederland. Niet alle bedrijven van deze top 5 beste apps komen ook daadwerkelijk uit Nederland. Wil je een inhoudelijkere top 5 zien? Bekijk dan het artikel beste crypto brokers

1. Bitvavo: Beste crypto app Nederland

bitvavo logo crypto app

Ik heb Bitvavo op nummer 1 gezet omdat het zeker de beste app van Nederland is. Bitvavo is een Nederlands bedrijf wat het bedrijf betrouwbaar maakt, heeft lage transactiekosten van maximaal 0,25% en ook nog eens een groot assortiment aan crypto’s. Ook als het gaat om de app dan is Bitvavo erg gaat naar mijn mening. Bitvavo heeft er alles aan gedaan om de app er zo overzichtelijk mogelijk uit te laten zien en zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. 

Bitvavo is een Nederlandse crypto app die zeer populair is in Nederland. Bitvavo is een Nederlands bedrijf wat de toegang en de support heel toegankelijk en duidelijk maakt. 

Bitvavo is een crypto app die je kunt downloaden op zowel iOS-apparaten als op Android apparaten (Dus de Play Store of de Appstore). 

Naast dat de app van Bitvavo heel duidelijk en overzichtelijk is heeft Bitvavo ook hele lage transactiekosten (rond de 0,25%) waardoor je goedkoop crypto kunt kopen en verkopen. 

Daarnaast heeft Bitvavo ook een leuke nieuwkomer actie. Over de eerste € 1.000 betaal je geen handelskosten. De eerste € 1.000 handelen is dus gratis

Op Bitvavo kun je tot wel 175+ verschillende cryptocurrency’s verhandelen. Je kunt deze crypto’s kopen, verkopen of in je portfolio houden. Als je sommige crypto’s lang in je portfolio houdt, kun je hier rente voor krijgen. Dit rente krijgen op je crypto wordt ook wel crypto staking genoemd. 

Naar onze mening is Bitvavo één van de beste Nederlandse crypto apps van dit moment. 

Wil je meer informatie over deze crypto app en crypto exchange? Lees dan ook onze Bitvavo review

Wat zeggen andere?

Andere mensen zijn over het algemeen ook erg te spreken over deze crypto app. Zo scoort Bitvavo een 4.1 van de 5 sterren op Trustpilot.

Voordelen Bitvavo

Nadelen Bitvavo

Naar de website van Bitvavo. De eerste € 1.000 GRATIS handelskosten.

Bitvavo app schermafbeeldingen

Bitvavo mobiele app screenshot
Bitvavo mobiele app screenshot
Bitvavo mobiele app screenshot

2. eToro: Het beste alles-in-één beleggingsplatform

eToro logo crypto app

Ik heb de app van eToro op nummer 2 gezet. eToro is wereldwijd één van de grootste belegging apps ter wereld. eToro heeft een zeer gebruiksvriendelijke app en een zeer groot aanbod aan crypto die je op eToro kunt kopen. 

Ik zelf ben erg enthousiast over eToro en ik heb eToro niet op nummer 1 gezet van de beste crypto apps omdat het relatief hoge transactiekosten heeft van 1% op crypto. Verder vind ik eToro erg goed. Het fijnste aan eToro vind ik dat je in de app ook nog allerlei dingen kunt doen zoals het belangrijkste nieuws lezen dat gaat om beleggen, met andere mensen kunt communiceren en dat je makkelijk copy trades kunt doen. 

eToro is geschikt voor zowel beginnende handelaren als voor gevorderde handelaren. Op eToro kun je in totaal rond de 90 cryptomunten kopen. 

Niet alleen kun je op eToro crypto kopen, maar op eToro kun je alle soorten beleggingsproducten kopen op één platform. Hierdoor heb je maar één app nodig om alle soorten investeringen te doen. Je kunt beleggen in aandelen, beleggen in forex en beleggen in crypto en dat allemaal in één app. Het grote voordeel hiervan is dat je goed overzicht houdt in je beleggingen. 

eToro is net als Bitvavo geschikt voor IOS en geschikt voor Android telefoons. 

Ook kun je op de app copytraden. Met copytraden kun je ervoor kiezen om trades van andere mensen automatisch over te nemen. Deze keuze kun je vaak maken op basis van hoeveel winst een bepaalde belegger heeft gemaakt in een bepaalde periode. Beleggers met heel veel winst beleggen meestal zeer risicovol, maar verdienen potentieel ook het meeste in één keer. 

Ook hebben wij een eToro review geschreven. Hierin gaan wij nog dieper in op eToro.

Wat zeggen andere?

eToro scoort ook erg hoog als het gaat om reviews. Zo scoort eToro een 4.4 van de 5 sterren op Trustpilot

Voordelen

Nadelen

Naar de website van eToro

eToro app schermafbeeldingen

eToro schermafbeelding app
eToro schermafbeelding app
eToro schermafbeelding app

3. Binance: Beste crypto app voor alt-coin liefhebbers

Binance logo crypto app

Binance verdiend ook zeker een plekje in de top 5 beste crypto apps. Binance heeft lage transactiekosten van maximaal 0,10% en heeft een groot aanbod aan crypto namelijk 215. Als je dit direct hoort dan zou je zeggen dat Binance op nummer 1 hoort, maar Binance heeft weer een aantal andere problemen waardoor deze crypto app minder aantrekkelijk word om te gebruiken. Om deze reden staat Binance op plek 3 en niet op 1.

Op 3 staat Binance. Binance is een hele bekende crypto broker gespecialiseerd in crypto. Mensen die veel keuze willen hebben die kiezen voor Binance. Bincance biedt op dit moment rond de 215 verschillende crypto’s aan.

De Binance App ziet er ook mooi uit en heeft een overzichtelijke interface. Naast crypto biedt binance ook NFT’s aan. Dit is ook uniek omdat nog maar weinig grote platforms zijn overgestapt naar NFT’s. Echter vind ik de Binance app wel een stuk moeilijker werken en minder gebruiksvriendelijk dan de Bitvavo of eToro app. 

Een ander groot voordeel van Binance zijn de lage transactiekosten van 0,10%. Door deze lage transactiekosten kun je voor weinig geld vaak crypto kopen en verkopen.

 Verder heb je bij Binance ook de mogelijkheid om te crypto staken, future-traden, kopen en verkopen. De crypto app Binance is geschikt voor zowel Android gebruikers als IOS-gebruikers.

Kortom: Als je veel verschillende mogelijkheden wilt hebben dan is Binance zeker de beste crypto app om te kiezen. Binance is een innovatief platform die vaak als eerste is met nieuwe altcoins en trends. 

Wat zeggen anderen?

Binance ervaart problemen met financiële regulatie waardoor het uitbetalen soms stroef verloopt. Dat het uitbetalen moeilijk gaat, zorgt ervoor dat mensen deze broker wantrouwen. Dit probleem is ook duidelijk terug te zien in de reviews van Binance. Zo scoort Binance een 2.0 van de 5 sterren op Trustpilot

Voordelen

Nadelen

Naar de website van Binance

Binance app schermafbeeldingen

Binance app schermafbeelding
Binance app schermafbeelding
Binance app schermafbeelding

4. Blox: Perfect voor beginners

BLOX logo crypto app

Blox is een Nederlandse crypto app die zich helemaal heeft gefocust op het kopen en verkopen van crypto. Deze app staat in het rijtje van beste crypto apps omdat deze app heeft geprobeerd om het zo makkelijk mogelijk te maken voor de gebruiker. Alles is heel overzichtelijk en de app heeft een fijne interface.

Blox is een crypto app voor beginners. Blox maakt het de gebruiker zo makkelijk mogelijk wat het heel laagdrempelig maakt voor een beginner om crypto te kopen. Ze bieden veel materiaal aan voor beginners en leggen als zo makkelijk mogelijk uit. Hierdoor kun je van BLOX veel leren als je een beginner bent. 

Het nadeel van Blox is dat ze in vergelijking met andere crypto apps relatief hoge transactiekosten hebben, namelijk 1% (Dit is bij Bitvavo bijvoorbeeld 0,25% en bij Binance 0,10%) en een klein assortiment aan crypto’s. Je kunt op Blox rond de 40 cryptocurrency’s kopen en verkopen. 

Een groot voordeel aan BLOX is dus de laagdrempeligheid. BLOX schrijft leuke informatieve blogs die voor iedereen te begrijpen zijn over crypto. Ben je benieuwd naar dit nieuws? Ga dan naar: BTCdirect nieuws

Wat zeggen andere?

BLOX is gericht op beginners en gericht op een app die zo makkelijk mogelijk is. Dit is ook terug te zien in de reviews van BLOX. Zo scoort BLOX een 4.2 van de 5 sterren op Trustpilot.

Voordelen

Nadelen

Naar de website van Blox

BLOX app schermafbeeldingen

BLOX schermafbeelding
BLOX schermafbeelding
BLOX schermafbeelding

Bux: Beste crypto app voor gemak

BUX logo crypto app

BUX is een andere crypto app die in onze lijstje staat met beste crypto apps. 

De BUX App is één van de meest overzichtelijkste apps naar onze mening. Alles op de BUX App is gemakkelijk te vinden en staat op een logische plek. Ook de interface van BUX is erg fijn.

BUX hoort zeker wel thuis in het lijstje met beste crypto apps. Bij BUX betaal je namelijk ook relatief lage transactiekosten van 0,5%.

Op BUX kun je niet alleen crypto kopen, maar ook kun je bij BUX terecht voor zowel Europese aandelen als Amerikaanse aandelen. Daarnaast kun je bij BUX ook nog handelen in ETF’s. BUX heeft dus wel minder aanbod dan eToro, maar heeft wel weer goedkopere handelskosten dan eToro. 

Het mooie van BUX is dat je een enquête moet invullen als je een account wilt aanmaken. Op basis van deze enquête bepaald BUX of je voldoende kennis hebt van aandelen om te handelen en of je beter kunt beginnen met een demo account. Hierbij is echt te zien dat BUX geeft om haar klanten. 

Wat zeggen andere?

BUX is een gebruiksvriendelijke app met een goede klantenservice. Dit is (gedeeltelijk) terug te zien aan de reviews. BUX scoort een 2.8 van de 5 sterren op Trustpilot. Dit matige gemiddelde is vooral te wijten aan de recentelijke prijsstijgingen die de crypto app heeft doorgevoerd. 

Voordelen

Nadelen

Naar de website van BUX

Wat is een crypto app?

Een crypto app is een mobiele applicatie die gebruikers in staat stelt om cryptocurrency te kopen, verkopen en opslaan.

Welke cryptocurrencies worden ondersteund door de een crypto app?

Een crypto ondersteunt een verscheidenheid aan cryptocurrencies, waaronder Bitcoin, Ethereum, Litecoin en meer. Controleer de appstore of de website van de app voor een volledige lijst van ondersteunde cryptocurrencies.

Is een app veilig om te gebruiken?

Een app heeft beveiligingsmaatregelen ingebouwd om ervoor te zorgen dat gebruikers hun cryptocurrency op een veilige manier kunnen opslaan en transacties kunnen uitvoeren. Het is altijd verstandig om goede beveiligingspraktijken te volgen, zoals het gebruik van sterk wachtwoorden en het vermijden van het delen van persoonlijke informatie met onbekende partijen.

Hoeveel kost het om een app te gebruiken?

Een app is meestal gratis te downloaden, maar er kunnen kosten zijn voor het kopen en verkopen van cryptocurrency of het gebruik van bepaalde features. Controleer de appstore of de website van de app voor specifieke informatie over de kosten.

Is een crypto app beschikbaar in mijn land?

De beschikbaarheid van een app kan variëren per land. Controleer de appstore of de website van de app om te zien of de app beschikbaar is in jouw land.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Meer over crypto lezen?

Auteur: Kai

Auteur: Kai

Kai Glorie is een erkende expert op het gebied van online geld verdienen. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring heeft hij succesvolle strategieën ontwikkeld om financiële vrijheid te bereiken via diverse online verdienmodellen. Als internetondernemer en marketingspecialist deelt Kai waardevolle inzichten en praktische tips over onderwerpen zoals affiliate marketing, beleggen, e-commerce en passief inkomen. Zijn heldere en toegankelijke schrijfstijl maakt complexe concepten begrijpelijk voor zowel beginners als gevorderden. Vertrouw op Kai's expertise en begeleiding om je weg naar financiële onafhankelijkheid te starten.

Alle berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *