Crypto cursussen

Alle crypto cursussen op één rijtje, vergeleken, gereviewd en alle informatie die je nodig hebt op één pagina.  

crypto cursussen

Alle crypto cursussen op een rijtje

Een crypto cursus vinden kan een moeilijke keuze vinden. Wij van Gloriousmindset.nl snappen dit en proberen jou te helpen met het vinden van een crypto cursus op deze pagina. Op deze pagina hebben wij een overzicht gemaakt van alle crypto cursussen van Nederland en hebben wij een top gemaakte van de naar onze mening beste crypto cursussen van dit moment. Zo wordt het vinden van een crypto cursus een stuk makkelijker. 

Alle crypto cursussen

Beste crypto cursus

Crypto en Trading Academy

Crypto en Trading Training door Madelon Vos

De beste crypto cursus voor beginners die iets willen leren over crypto en beleggen. Een A tot Z cursus over de theorie van crypto tot verschillende belegginsstrategieën.

Deze cursus kun je GRATIS uitproberen!

Uitgebreidste cursus

X10 met crypto

X10 met crypto

Beste voor: Gevorderden

AllesOverCrypto

Money Mastery | Alles over crypto

Beleggers Academy

Beleggers Academy

Bitcoin Masterclass bitcoin cursus

Bitcoin Masterclass

cryptocommunity crypto cursus

Cryptocommunity | Crypto cursus

Crypto cursussen prijzen vergeleken

Wat kost een crypto cursus? Een crypto cursus kan een hele investering zijn. Hierom wordt de prijs van een cursus vaak belangrijk gevonden in de afweging om een crypto cursus te kopen. Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van de prijzen van de crypto cursussen. 

Let op: De prijzen zijn de prijzen die op het moment van het schrijven van het artikel geldig waren. De prijzen kunnen anders zijn op de pagina van de cursus zelf. 

Crypto cursus volgen

Een mooie manier om wat extra euro’s te verdienen is door middel van handelen in cryptomunten. Steeds meer mensen beginnen met het handelen in crypto en je hoort steeds meer succesverhalen en het is ondertussen wel bekend dat er flink geld te verdienen is met crypto (en te verliezen). 

Doordat steeds meer mensen zich willen verdiepen in crypto en de vraag dus hoog is naar informatie zijn er veel crypto cursussen die je kunt volgen. Het is verstandig om voordat je begint met het traden van crypto om eerst een crypto cursus te doen zodat je begrijpt wat je doet. Als je weet wat je doet, is de kans groter dat je winst maakt met crypto. Natuurlijk is een crypto cursus volgen geen 100% garantie op succes.

De beste crypto cursus

Op deze pagina zijn de beste crypto cursussen naar onze mening beschreven. Deze crypto cursussen hebben wij allemaal zelf gevolgd en hierdoor kunnen wij een eerlijke mening geven over de cursussen. 

Doordat steeds meer mensen zich willen verdiepen in crypto en de vraag dus hoog is naar informatie zijn er veel crypto cursussen die je kunt volgen. Het is verstandig om voordat je begint met het traden van crypto om eerst een crypto cursus te doen zodat je begrijpt wat je doet. Als je weet wat je doet, is de kans groter dat je winst maakt met crypto. Natuurlijk is een crypto cursus volgen geen 100% garantie op succes.

De beste crypto cursussen 2022 zijn: 

 1. Crypto en Trading Academy door Madelon Vos
 2. Crypto X10 cursus
 3. FXminds

1: De beste crypto cursus: Madelon Vos Gratis Crypto en Trading Academy

Crypto en Trading Academy

De cursus van Madelon Vos hebben wij op nummer 1 gezet door de grote hoeveelheid positieve reviews en de lange ervaring van Madelon Vos. Madelon Vos is al vanaf 2013 actief op de crypto markt. Ze was er dus vroeg bij. Ze is vanaf 2013 al dagelijks bezig met cryptocurrency’s en heeft al 25.000 cursisten geholpen. Naast haar crypto ervaring schrijft ze columns over gerelateerde onderwerpen zoals de economie en beleggen. Madelon weet heel goed hoe de financiële markt in elkaar zit en je kan zeker wat leren van Madelon. 

Madelon was ook founder en drie jaar de host van de Cryptocast op BNR Nieuwsradio. Hierin werd gepraat over crypto en pieken en dalen verklaart. Daarnaast gaf Madelon ook les op de Hogeschool van Amsterdam. Daarnaast heeft ze een tijd bij IEX Media gewerkt, bij Business Insider en was ze crypto analist bij BNR-nieuwsradio staat op de LinkedIn van Madelon Vos.

Tegenwoordig is Madelon Vos meer gericht op zichzelf en is ze terug te zien in veel interviews zoals het bekende interview met DAY1 met Jayjay Boske. Ze maakt ook zelf content op haar Youtube kanaal en Instagram. Ze bereikt met deze kanalen tienduizenden mensen per maand. 

Madelon Vos heeft verschillende cursussen en community’s opgericht waar je lid van kunt worden. Het Crypto en Trading Academy omvat een totaalpakket van al haal cursussen. Deze cursus kun je 60 dagen lang doen en verteld je alles wat je nodig hebt over Bitcoin, cryptocurrency’s, technische analyses en traden. 

Voordelen

Nadelen

Crypto en Trading Academy

Crypto en Trading Training door Madelon Vos

De beste crypto cursus voor beginners die iets willen leren over crypto en beleggen. Een A tot Z cursus over de theorie van crypto tot verschillende belegginsstrategieën.

Deze cursus kun je GRATIS uitproberen!

Leer meer over Madelon Vos

De beste crypto cursus: Nummer 2

X10 met crypto

De cursus X10 met beleggen word aangeboden door de website beleggen.com. Deze cursus is opgericht door twee mensen: Harm van Wijk en Jan Robert Schutte.

De cursus X10 met crypto is opgericht door Harm van Wijk en is de oprichter van Beleggen.com. Hij is al 32 jaar bezig met het ondersteunen van particulieren in het beleggen van aandelen en opties. Harm van Wijk heeft ook een boek geschreven: “In 10 stappen succesvol beleggen” en was op veel radiostations regelmatig te horen. Doordat hij ontdekte dat er een grote vraag onder particuliere beleggers was naar beleggingstips is hij begonnen met de cursus X10 met crypto. Met deze cursus leert hij particuliere beleggers veilig gebruik maken en beleggen van crypto. 

De andere oprichter van de cursus is Jan Robert Schutte. Jan Robert Schutte helpt beleggers om rendement te maken met crypto trading. 

De cursus X10 met crypto heeft al 3056 beleggers online geholpen en gecoacht en 1486 beleggers live gecoacht. Op hun laatste event waren maar liefst 223 beleggers aanwezig. 

Op hun website laten ze hele concrete resultaten zien en ook hebben ze veel resultaten op hun website staat dat vertrouwen geeft in de kwaliteit van de cursus. 

Voordelen

Nadelen

Uitgebreidste cursus

X10 met crypto

X10 met crypto

De beste crypto cursus: Nummer 3

 

FX minds crypto cursus

Bij FXminds leer je hoe je een inkomen kunt verdienen met crypto. FXminds is begonnen als een forex trading trainingsbureau, maar heeft tegenwoordig ook een cryptotraining. FXminds heeft al 10 jaar ervaring in de financiële markt dus weet veel van crypto af. FXminds heeft al meer dan 100 studenten geholpen en word beoordeeld met een 4,9 gemiddeld. Je kunt de eerste lessen van FXminds gratis uitproberen zodat je kunt kijken of je het wat vind. 

Wat krijg je bij FXminds?

 • 8 videolessen
 • Leren hoe crypto en de blockchain werkt
 • Erachter komen hoe Bitcoin werkt
 • Leren crypto veilig opslaan

Voordelen

Nadelen

Over de reviews

Wij hebben Extraeuros opgericht omdat wij ook gek zijn op een extra inkomen generen. Om de kwaliteit van het onderzoek te kunnen garanderen hebben wij hiernaast gezet waar wij onze mening hebben gebaseerd. Wij raden onze producten aan op basis van deze aspecten. 

326

Reviews gelezen

21

Cursussen bekeken

126

Uur aan onderzoek

Veel gestelde vragen

Wij van Gloriousmindset krijgen veel vragen binnen in onze mailbox. De meest gestelde vragen hebben wij zo uitgebreid mogelijk geprobeerd te antwoorden hieronder. 

Waarom een crypto cursus doen?

Waarom een crypto cursus doen

Een crypto cursus is een goede manier om kennis te maken met de wereld van crypto. Door een cursus weet je waar je naar moet kijken en leer je verklaren waarom een munt ineens stijgt of daalt. Hierdoor weet je beter op welke momenten je wel kunt kopen en op welke momenten je beter niet kunt kopen. Hoe de koers van een crypto munt loopt, kun je natuurlijk nooit 100% zeker weten, maar je kunt er wel alles aan doen om het zo goed mogelijk te begrijpen door middel van een crypto cursus. 

Als je zonder de juiste kennis en informatie gaat traden in crypto heb je een hele grote kans op verlies. De crypto cursussen hieronder zijn allemaal online cursussen. Het enige wat je nodig hebt om deze cursussen te volgen is een laptop en een goede internetverbinding. 

Hoe kies je de beste cursus?

Als je op zoek bent naar een crypto cursus zijn veel mensen geneigd om direct te kijken naar de prijs van de cursus. Wij persoonlijk kijken niet naar de prijs, maar naar de prijs kwaliteit verhouding. Vaak zijn de goedkopere crypto cursussen heel erg standaard waardoor je geen exclusieve skills leert. 

Vaak bij de wat duurdere cursussen leer je ook nog wat exclusieve skills die maar weinig mensen hebben. Wij kijken zelf naar de reviews van de cursussen en de achtergrond van de aanbieder van de cursus. 

Zo bied Madelon Vos een crypto cursus aan. Madelon Vos is sinds 2013 al actief in de crypto branche en was er dus vrijwel vanaf het begin bij. Hierdoor kun je er vanuit gaan dat Madelon Vos, een vrouw met een lange geschiedenis in de financiële markt, jou meer kan vertellen die een andere crypto goeroe van 21 jaar die net een jaar bezig is. 

Wat zijn de voordelen van het doen van een cursus over crypto?

Voordelen crypto cursus

Crypto cursussen kunnen een reeks voordelen bieden voor diegenen die meer willen weten over cryptocurrency’s en hoe ze te verhandelen. Door een cursus te volgen, kunnen mensen een uitgebreid inzicht krijgen van de markt, hoe deze werkt en de verschillende strategieën die kunnen worden gebruikt bij het handelen. Daarnaast kunnen crypto cursussen inzicht bieden in de verschillende soorten munten en tokens die beschikbaar zijn, evenals begeleiding bij het kiezen van een broker en een wallet.

Voor degenen die nieuw zijn in de wereld van cryptocurrency’s, kan het volgen van een cursus van onschatbare waarde zijn om te helpen op de juiste manier aan de slag te gaan. Door van experts te leren, kan worden voorkomen dat ze veelvoorkomende fouten maken die hen duur zouden kunnen komen te staan in de volatiele markt. Crypto cursussen kunnen mensen ook helpen de risico’s van het handelen in cryptocurrency’s te begrijpen en hoe deze te verminderen.

Over het algemeen biedt een crypto cursus een reeks voordelen voor diegenen die de markt willen betreden of effectiever willen handelen.

Voor wie is een cursus over crypto geschikt?

Een crypto cursus is geschikt voor mensen die meer willen weten over de innerlijke werking van cryptocurrency’s. Een crypto cursus behandelt onderwerpen zoals hoe je cryptocurrency’s kunt kopen en verkopen, hoe je ze veilig kunt opslaan en hoe je ze het beste kunt verhandelen en welke handelsstrategieën er zijn.

Een cursus over crypto is geschikt voor mensen die willen beginnen met crypto, maar zich bewust zijn van de risico’s en zich eerst graag willen inlezen in crypto voordat ze iets doen. 

In de praktijk zie je dat veel mensen zonder enige voorkennis cryptocurrency’s kopen, wat leidt tot verlies in de meeste gevallen. 

Een cursus over crypto doen is geschikt voor de mensen die met voorkennis willen handelen en echt strategisch te werken willen gaan. 

Wat kun je verwachten van cursus over crypto?

Crypto cursussen kunnen een uitgebreide introductie bieden in de wereld van cryptocurrency’s en blockchain-technologie. Je kunt verwachten meer te weten te komen over de geschiedenis en principes van zowel Bitcoin als Ethereum en vele andere alt coins. Daarnaast hoe je cryptocurrency’s kunt kopen, verkopen en verhandelen. Bovendien krijg je waarschijnlijk inzicht in de belangrijkste spelers in de crypto markt, inclusief brokers, portefeuilles en miningpools. 

Daarnaast krijg je vrijwel altijd je cursus gegeven door een crypto expert. Deze experts behandelen vaak ook hun handelsstrategieën en delen hun eigen wallet met de community. 

Wat zijn de nadelen van het doen van een cursus?

Als het gaat om het leren over cryptocurrency, zijn er een paar nadelen aan het volgen van een crypto cursus. Een nadeel is dat de cursussen duur kunnen zijn. Een andere is dat ze tijdrovend kunnen zijn en dat je misschien niet genoeg tijd hebt om alles te leren wat je moet weten. Bovendien vinden sommige mensen de concepten verwarrend en kan het moeilijk zijn om al het jargon te begrijpen.

Daarnaast is een crypto cursus doen nog steeds geen garantie op winst. 

Voor wie is een cursus over crypto niet geschikt?

Een crypto cursus is niet geschikt voor iedereen die niet geïnteresseerd is in het leren over cryptografie of digitale valuta. Daarnaast is een crypto cursus niet geschikt voor mensen die geen tijd heeft om zich aan de cursus te binden. Daarnaast is een cursus over crypto niet geschikt voor de mensen die denken dat ze gegarandeerd geld gaan verdienen nadat ze een cryptocurrency cursus hebben gedaan. 

Zijn er ook gratis crypto cursussen?

Er zijn veel gratis crypto cursussen online beschikbaar. Hoewel er veel gratis cursussen beschikbaar zijn, betalen sommige mensen liever voor een cursus om uitgebreidere instructies te krijgen. In de meeste gevallen kun je een deel van de cursus gratis doen en moet je voor een uitgebreidere cursus wel nog betalen. Een voorbeeld van een gratis crypto cursus is de cursus van Madelon Vos. Wil je deze gratis cursus doen? Ga dan naar: Madelon Vos gratis crypto training. Let wel op dat niet de hele cursus gratis is. 

Waarom zijn cryptocurrency cursussen zo duur?

Cryptocurrency’s worden steeds populairder, maar waarom zijn crypto cursussen zo duur?

Hier zijn een paar redenen voor. Ten eerste zijn cryptocurrency’s nog relatief nieuw en is er veel vraag naar informatie over hen. Ten tweede, omdat ze nieuw zijn, is er nog veel onzekerheid over hen. Dit betekent dat mensen bereid zijn meer te betalen voor informatie van goede kwaliteit.

Ten derde is er veel vraag naar de vaardigheden die nodig zijn om met succes cryptocurrency’s te verhandelen. Hierdoor kunnen mensen die deze vaardigheden kunnen aanleren een hoge prijs vragen voor hun cursussen.

Over het algemeen betekent de combinatie van een grote vraag en een laag aanbod dat crypto cursussen behoorlijk duur kunnen zijn. Als je echter serieus bezig bent met het verhandelen van cryptocurrency’s of wilt beginnen met crypto, dan is het de moeite waard om te investeren in een goede cursus.

Zijn crypto cursussen het geld waard?

Als het erom gaat of crypto cursussen het geld waard zijn, zijn er een paar factoren waarmee je rekening moet houden. 

Er zijn een aantal gratis bronnen online beschikbaar die je een basiskennis kunnen geven van hoe cryptocurrency’s werken. Als je echter op zoek bent naar diepgaande analyse en voorspellingen, kunt je overwegen je aan te melden voor een betaalde cursus.

Betaalde cursussen bieden doorgaans meer uitgebreide informatie en ondersteuning dan gratis cursussen. Ze hebben ook de neiging om vaker te worden bijgewerkt om gelijke tred te houden met de nieuwste trends in de markt. Ze kunnen echter ook behoorlijk duur zijn, dus het is belangrijk om je onderzoek te doen voordat je je inschrijft voor een.

Zijn crypto cursussen het geld waard? Ja, crypto cursussen zijn zeker weten het geld waard. Door een crypto cursus krijg je belangrijke basiskennis over het handelen in crypto. Hierdoor maak je sommige fouten niet die je anders veel geld hadden gekost. 

Waar hebben wij naar gekeken om de beste cursus te selecteren?

Wij hebben zelf een uitgebreid onderzoek gedaan naar de cursussen die wij hieronder beschrijven. Wij hebben naar de volgende dingen gekeken:

 • Onze eigen ervaring
 • Achtergrond aanbieder cursus 
 • Kwaliteit
 • Prijs
 • Inhoud cursus
 • Reviews van andere cursisten

Hoe kan je meer leren over crypto?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop je meer te weten kunt komen over cryptocurrency. Een manier is om deel te nemen aan een online cursus of forum. Deze geven je vaak toegang tot experts in het veld die je kunnen helpen en begeleiden bij beantwoorden van jouw vragen. 

Een andere manier is om boeken of artikelen over het onderwerp te lezen. Dit kan een geweldige manier zijn om te beginnen, omdat het je een breed overzicht geeft van hoe cryptocurrency werkt. 

Ten slotte kun je ook meetups of conferenties bijwonen die te maken hebben met cryptocurrency. Dit kan een geweldige manier zijn om te netwerken met andere enthousiastelingen en meer te leren over de branche. Vaak krijg je als je een crypto cursus doet toegang tot zulke meet ups en krijg je toegang tot een community met mensen die allemaal de cursus hebben gedaan. 

Hoe kan je het beste beginnen met crypto?

Crypto kan een verwarrende en moeilijke wereld zijn voor degenen die er nieuw in zijn. Er zijn veel verschillende concepten en termen die moeilijk te begrijpen kunnen zijn. Er zijn echter ook veel bronnen beschikbaar die je kunnen helpen om met crypto aan de slag te gaan. De beste manier om met crypto te beginnen, is door een goede bron te vinden en te beginnen met leren. Een goede en betrouwbare bron kan een crypto cursus zijn. Op internet is ook veel informatie te vinden over crypto, maar de gratis informatie op het internet heeft wel vaak een commercieel belang. Hierdoor kan de informatie je een bepaalde kant op sturen en niet helemaal eerlijk zijn over hoe het echt zit. In crypto cursussen hebben de makers ook een commercieel en dat is hun cursus verkopen. Deze makers verkopen meer cursussen als ze waardevolle informatie geven die correct is.

Een geweldige cursus is de crypto cursus Crypto trading academie van Madelon Vos. Deze cursus behandelt alle basisprincipes van cryptocurrency, inclusief hoe het werkt, de geschiedenis ervan en hoe je erin kunt investeren. Het is een geweldige manier om met crypto aan de slag te gaan, omdat het alle basisprincipes omvat die je moet weten. Daarnaast is een deel van de crypto cursus helemaal gratis. Wil je deze cursus doen? Ga dan naar: Gratis crypto cursus van Madelon Vos

Een andere geweldige manier om met crypto te beginnen, is door lid te worden van een community of forum waar je kunt communiceren met andere mensen die geïnteresseerd zijn in cryptocurrency. Vele crypto cursussen hebben deze community’s. 

Wat is de beste cursus voor beginners?

Er zijn een paar verschillende soorten cursussen beschikbaar voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het leren over cryptocurrency. Voor complete beginners is een introductiecursus de beste optie om mee te beginnen. Deze cursussen bieden een breed overzicht van cryptocurrency en blockchain-technologie. Ze zullen ingaan op onderwerpen als hoe cryptocurrency werkt, het kopen en verkopen van cryptocurrency en elementaire beveiligingsmaatregelen.

Voor degenen die dieper willen ingaan op hun leerproces, zijn er cursussen beschikbaar die specifieke aspecten van de branche behandelen. Zo zijn er cursussen die zich richten op technische analyse of handelsstrategieën. Er zijn ook cursussen die lesgeven over het juridische en regelgevende omgeving van cryptocurrency. Het maakt niet uit wat je expertiseniveau is, er is een crypto cursus voor jou. Voor beginners is de crypto cursus FX minds ook zeer geschikt.

Wat is de beste crypto cursus voor gevorderden?

Cryptocurrency wordt steeds populairder, met mensen van alle ervaringsniveaus die erin investeren. Voor degenen die hun kennis naar een hoger niveau willen tillen, zijn er een paar cursussen beschikbaar die hen de informatie kunnen geven die ze nodig hebben.

De money mastery cursus biedt een online cursus die alles behandelt, van de basisprincipes van Bitcoin tot meer geavanceerde concepten zoals altcoins en blockchain-technologie. De cursus is bedoeld voor mensen die al een basiskennis van cryptocurrency hebben en biedt veel geweldige informatie voor degenen die hun kennis naar een hoger niveau willen tillen.

Zijn er cursussen over Bitcoin?

Bitcoin is een gedecentraliseerde digitale valuta, zonder centrale bank of enkele beheerder, die van gebruiker naar gebruiker kan worden verzonden op het peer-to-peer Bitcoin netwerk zonder tussenpersonen. Transacties worden geverifieerd door netwerkknooppunten door middel van cryptografie en vastgelegd in een openbaar gedistribueerd grootboek dat een blockchain wordt genoemd. Bitcoin is uniek omdat er een eindig aantal is: 21 miljoen.

Bitcoins worden gemaakt als beloning voor een proces dat bekend staat als mining. Ze kunnen worden ingewisseld voor andere valuta, producten en diensten. Vanaf februari 2015 accepteerden meer dan 100.000 handelaren en verkopers bitcoin als betaling.

Bitcoin was de eerste cryptocurrency en word echt gezien als de hoofd crypto. Alle andere cryptocurrency’s dan Bitcoin worden ook wel alt coins genoemd. 

Een training over Bitcoin is de X10 met crypto cursus

Zijn er cursussen over alt coins?

Cryptocurrency’s zijn de afgelopen jaren in opkomst, waarbij Bitcoin steeds meer mainstream wordt. Met deze toename in populariteit is de interesse in cryptocurrency handel en -investeringen toegenomen.

Als je overweegt de markt voor cryptocurrency te betreden, vraag je je misschien af waar je moet beginnen. Een optie is om een crypto cursus te volgen. Deze cursussen kunnen je de basis van cryptocurrency handel en investering leren, en kunnen zelfs enkele tips en strategieën bieden om geld te verdienen op de markt.

Voordat je je aanmeldt voor een crypto cursus, moet je je onderzoek doen. Er bestaat ook specifieke cursussen over alt coins. Handelen in alt coins is populairder omdat de koers van alt coins meer kan schommelen dan de koers van de Bitcoin. Hierdoor kan er in een korte tijd meer winst gemaakt worden, maar ook meer verlies natuurlijk. 

Zijn er cursussen over begrippen binnen crypto?

Ja, er zijn crypto cursussen beschikbaar die zowel de basis als meer geavanceerde concepten behandelen. Deze cursussen kunnen online of fysiek worden gevolgd en sommige kunnen zelfs gratis worden aangeboden. Of je nu wilt investeren in crypto of gewoon meer wilt weten over hoe het werkt, het volgen van een cursus is een geweldige manier om te beginnen.

Auteur: Emiel

Auteur: Emiel

Alle berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *