fbpx

Crypto cursussen

Alle crypto cursussen op één rijtje, vergeleken, gereviewd en alle informatie die je nodig hebt op één pagina.  

Laatste update: 13 mei 2023

crypto cursussen

Alle crypto cursussen op een rijtje

Een crypto cursus vinden kan een moeilijke keuze vinden. Wij van Gloriousmindset snappen dit en proberen jou te helpen met het vinden van een crypto cursus op deze pagina. Op deze pagina hebben wij een overzicht gemaakt van alle crypto cursussen van Nederland en hebben wij een top gemaakte van de beste crypto cursussen van dit moment naar aanleiding van ons onderzoek. Zo wordt het vinden van een crypto cursus een stuk makkelijker. 

Top 5

  1. Madelon Vos
  2. X10 met crypto
  3. FXminds
  4. Beleggers Academy
  5. Alles over crypto

1. Madelon Vos Gratis Crypto en Trading Academy

Crypto en Trading Academy

De cursus van Madelon Vos hebben wij op nummer 1 gezet door de grote hoeveelheid positieve reviews en de lange ervaring van Madelon Vos. Madelon Vos is al vanaf 2013 actief op de crypto markt. Ze was er dus vroeg bij. Ze is vanaf 2013 al dagelijks bezig met cryptocurrency’s en heeft al 25.000 cursisten geholpen. Naast haar crypto ervaring schrijft ze columns over gerelateerde onderwerpen zoals de economie en beleggen. Madelon weet heel goed hoe de financiële markt in elkaar zit en je kan zeker wat leren van Madelon. 

Madelon was ook founder en drie jaar de host van de Cryptocast op BNR Nieuwsradio. Hierin werd gepraat over crypto en de pieken en dalen verklaart. Ook gaf Madelon ook les op de Hogeschool van Amsterdam. Daarnaast heeft ze een tijd bij IEX Media gewerkt, bij Business Insider en was ze crypto analist bij BNR-nieuwsradio staat op de LinkedIn van Madelon Vos.

Tegenwoordig is Madelon Vos meer gericht op zichzelf en is ze terug te zien in veel interviews zoals het bekende interview met DAY1 met Jayjay Boske. Ze maakt ook zelf content op haar YouTube kanaal en Instagram. Ze bereikt met deze kanalen tienduizenden mensen per maand. 

Madelon Vos heeft verschillende cursussen en community’s opgericht waar je lid van kunt worden. Het Crypto en Trading Academy omvat een totaalpakket van al haal cursussen. Deze cursus kun je 60 dagen lang doen en vertelt je alles wat je nodig hebt over Bitcoin, cryptocurrency’s, technische analyses en traden. 

Wat zeggen andere?

Naast onze mening over deze cursus is het uiteraard ook belangrijk om te bekijken wat andere mensen gezegd hebben over deze cursus. De cursus van Madelon Vos kan een grote investering zijn en je wilt er uiteraard zeker van zijn dat je je geld goed besteed. Op de Trustpilot van Madelon Vos staan 66 reviews en de Trustpilot score is 4.4 van de 5 sterren. Dit betekent dus dat andere mensen deze cursus als uitstekend beoordelen. 

Voordelen

Nadelen

2. X10

Voordelen

Nadelen

X10 met crypto

De tweede cursus in onze lijst van de beste crypto cursus is de X10 cursus. De cursus X10 met beleggen wordt aangeboden door de website beleggen.com. Deze cursus is opgericht door twee mensen: Harm van Wijk en Jan Robert Schutte.

De cursus X10 met crypto is opgericht door Harm van Wijk en is de oprichter van Beleggen.com. Hij is al 32 jaar bezig met het ondersteunen van particulieren in het beleggen van aandelen en opties. Harm van Wijk heeft ook een boek geschreven: “In 10 stappen succesvol beleggen” en was op veel radiostations regelmatig te horen. Doordat hij ontdekte dat er een grote vraag onder particuliere beleggers was naar beleggingstips is hij begonnen met de cursus X10 met crypto. Met deze cursus leert hij particuliere beleggers veilig gebruik maken en beleggen van crypto. 

De andere oprichter van de cursus is Jan Robert Schutte. Jan Robert Schutte helpt beleggers om rendement te maken met crypto trading. 

De cursus X10 met crypto heeft al 3056 beleggers online geholpen en gecoacht en 1486 beleggers live gecoacht. Op hun laatste event waren maar liefst 223 beleggers aanwezig. 

Op hun website laten ze hele concrete resultaten zien en ook hebben ze veel resultaten op hun website staat dat vertrouwen geeft in de kwaliteit van de cursus. 

Wat zeggen andere?

Hierbij hebben wij niet alleen gekeken naar wat wij zelf van deze cursus vinden, maar ook wat andere mensen van deze cursus vinden. De cursus X10 (Ofwel Harm van Wijk van Beleggen.com cursus) word op Trustpilot beoordeeld met een 4.0. Dit betekent dus dat de cursus goed is beoordeeld. 

3. FXminds

 

FX minds crypto cursus

Bij FXminds leer je hoe je een inkomen kunt verdienen met crypto. FXminds is begonnen als een forex trading trainingsbureau, maar heeft tegenwoordig ook een cryptotraining. FXminds heeft al 10 jaar ervaring in de financiële markt dus weet veel van crypto af. FXminds heeft al meer dan 100 studenten geholpen en wordt beoordeeld met een 4,9 gemiddeld. Je kunt de eerste lessen van FXminds gratis uitproberen zodat je kunt kijken of je het wat vindt. 

Wat krijg je bij FXminds?

  • 8 videolessen
  • Leren hoe crypto en de blockchain werkt
  • Erachter komen hoe Bitcoin werkt
  • Leren crypto veilig opslaan

Wat zeggen andere?

Naast de reviews op de website zelf heeft de FXminds crypto cursus ook een trustpilot profiel. Op Trustpilot krijgt FX minds een 4.7 van de 5 sterren. 

 

Voordelen

Nadelen

4. Beleggersacademy

Beleggersacamdemy

Deze cursus, genaamd “Beleggen in crypto assets”, richt zich op het leren van beleggen in crypto assets. Het doel is om deelnemers te leren hoe ze veilig crypto assets kunnen kopen en toevoegen aan hun beleggingsportefeuille. De cursus wordt gegeven door Balder Bomans, de Chief Investment Officer van Maven 11, een investeringsfonds dat zich richt op blockchain en digitale assets.

De cursus is bedoeld voor beginners tot gevorderde belggers die willen begrijpen wat crypto assests zijn en wat hen waarde geeft. Het richt zich op degenen die zelf een gedegen analyse willen kunnen doen in plaats van alleen het opvolgen van tips. Het is ook geschikt voor mensen die willen leren hoe professionals beleggen in crypto assests en veilig willen beginnen met beleggen in deze activaklasse.

De cursus bestaat uit 24 lessen, verdeeld over vier niveaus: Basis, Diepte, Strategieën en Toepassing. In het eerste niveau worden de basisconcepten behandeld, zoals wat blockchain-technologie is en hoe transacties zonder banken kunnen worden gedaan. Andere onderwerpen die aan bod komen zijn de onderliggende technologie van crypto assests, waardeoverdracht met Bitcoin, en de rol van Centrale Banken en overheden in de ontwikkeling van deze technologie.

De cursus wordt gevalideerd door experts uit het vakgebied. Er zijn verschillende prijspakketten beschikbaar, variërend van 149 euro tot 999 euro, afhankelijk van het gewenste niveau van ondersteuning en coaching. Na het voltooien van deze crypto cursus ontvangen de deelnemers een Beleggers Academy certificaat dat ze kunnen delen op hun LinkedIn-profiel.

De mentor van de cursus, Balder Bomans, wordt positief beoordeeld door eerdere cursisten. De cursus wordt online aangeboden via het platform van de Beleggers Academy, dat ook toegang biedt tot een community, blog en andere cursussen.

Wat zeggen andere?

Deze cursus wordt op Trustpilot ook beoordeeld met een uitstekend. Deze cursus krijgt op Trustpilot een 4.4 gemiddeld. 

5. Alles over crypto

alles over crypto crypto cursus logo

Deze cursus biedt een gratis training aan waarin je van A tot Z leert hoe je geld kunt verdienen op de crypto markt, zelfs als je geen kennis, ervaring of kapitaal hebt. Het crypto platform heeft meer dan 100.000 gebruikers en bestaat al meer dan 8 jaar. De training wordt gegeven door experts Derek Westra en Patrick Suiker, die je leren over het kopen van Bitcoin en andere cryptomunten, het opzetten van een succesvolle strategie, en hoe je vandaag nog succesvol van start kunt gaan in de crypto markt. 

Ze delen ook hun kennis over het herkennen van verborgen parels onder de cryptomunten die meer dan 100 keer in waarde kunnen stijgen. Als je de gratis training volgt, ontvang je ook 3 gratis e-boeken. Veel mensen hebben al succes behaald met deze cursus, zoals Frank, die zijn succes toeschrijft aan de Crypto Masterclass. Hij benadrukt dat de investering het waard is en dat hij veel beginnersfouten heeft kunnen vermijden. Cursisten beoordelen de training met een 9,6. Als je geïnteresseerd bent, kun je je inschrijven voor de gratis training en beginnen aan jouw crypto avontuur.

Wat zeggen andere?

Alles over crypto is het bedrijf met de meeste reviews op Trustpilot. Alles over crypto heeft maar liefst 1.200 reviews verzameld. Ook wordt het bedrijf goed beoordeeld met maar liefst een 4.8 op Trustpilot.

Voordelen

Nadelen

Veel gestelde vragen

Wij van Gloriousmindset krijgen veel vragen binnen in onze mailbox. De meest gestelde vragen hebben wij zo uitgebreid mogelijk geprobeerd te antwoorden hieronder. 

Waarom een crypto cursus doen?

Waarom een crypto cursus doen

Een crypto cursus is een goede manier om kennis te maken met de wereld van crypto. Door een cursus weet je waar je naar moet kijken en leer je verklaren waarom een munt ineens stijgt of daalt. Hierdoor weet je beter op welke momenten je wel kunt kopen en op welke momenten je beter niet kunt kopen. Hoe de koers van een crypto munt loopt, kun je natuurlijk nooit 100% zeker weten, maar je kunt er wel alles aan doen om het zo goed mogelijk te begrijpen door middel van een crypto cursus. 

Als je zonder de juiste kennis en informatie gaat traden in crypto heb je een hele grote kans op verlies. Door eerst meer kennis op te doen over crypto dan weet je beter wat je doet. 

De crypto cursussen hieronder zijn allemaal online cursussen. Het enige wat je nodig hebt om deze cursussen te volgen is een laptop en een goede internetverbinding. 

Zijn er ook gratis crypto cursussen?

Er zijn veel gratis crypto cursussen online beschikbaar. Hoewel er veel gratis cursussen beschikbaar zijn, betalen sommige mensen liever voor een cursus om uitgebreidere instructies te krijgen. In de meeste gevallen kun je een deel van de cursus gratis doen en moet je voor een uitgebreidere cursus wel nog betalen. Een voorbeeld van een gratis crypto cursus is de cursus van Madelon Vos. Wil je deze gratis cursus doen? Ga dan naar: Madelon Vos gratis crypto training. Let wel op dat niet de hele cursus gratis is. 

Wat is de beste cursus voor beginners?

Er zijn een paar verschillende soorten cursussen beschikbaar voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het leren over cryptocurrency. Voor complete beginners is een introductiecursus de beste optie om mee te beginnen. Deze cursussen bieden een breed overzicht van cryptocurrency en blockchain-technologie. Ze zullen ingaan op onderwerpen als hoe cryptocurrency werkt, het kopen en verkopen van cryptocurrency en elementaire beveiligingsmaatregelen.

Voor degenen die dieper willen ingaan op hun leerproces, zijn er cursussen beschikbaar die specifieke aspecten van de branche behandelen. Zo zijn er cursussen die zich richten op technische analyse of handelsstrategieën. Er zijn ook cursussen die lesgeven over het juridische en regelgevende omgeving van cryptocurrency. Het maakt niet uit wat je expertiseniveau is, er is een crypto cursus voor jou. Voor beginners is de cursus van Madelon Vos zeer geschikt. 

Wat is de beste crypto cursus voor gevorderden?

Cryptocurrency wordt steeds populairder, met mensen van alle ervaringsniveaus die erin investeren. Voor degenen die hun kennis naar een hoger niveau willen tillen, zijn er een paar cursussen beschikbaar die hen de informatie kunnen geven die ze nodig hebben.

De money mastery cursus biedt een online cursus die alles behandelt, van de basisprincipes van Bitcoin tot meer geavanceerde concepten zoals altcoins en blockchain-technologie. De cursus is bedoeld voor mensen die al een basiskennis van cryptocurrency hebben en biedt veel geweldige informatie voor degenen die hun kennis naar een hoger niveau willen tillen.

Zijn er cursussen over Bitcoin?

Veel mensen zijn op zoek naar een Bitcoin cursus, maar hiermee wordt vaak een crypto cursus bedoeld. Er zijn echter wel een aantal bedrijven die diep ingaan op Bitcoin. Een voorbeeld hiervan is de cursus van Madelon. 

Zijn er cursussen over altcoins?

Alle cursussen hierboven gaan in op altcoins. Altcoins zijn vaak de crypto’s die sterk omhoog en omlaag gaan waardoor je met deze in 1 keer veel geld kunt verdienen of verliezen. 

Auteur: Kai

Auteur: Kai

Kai Glorie is een erkende expert op het gebied van online geld verdienen. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring heeft hij succesvolle strategieën ontwikkeld om financiële vrijheid te bereiken via diverse online verdienmodellen. Als internetondernemer en marketingspecialist deelt Kai waardevolle inzichten en praktische tips over onderwerpen zoals affiliate marketing, beleggen, e-commerce en passief inkomen. Zijn heldere en toegankelijke schrijfstijl maakt complexe concepten begrijpelijk voor zowel beginners als gevorderden. Vertrouw op Kai's expertise en begeleiding om je weg naar financiële onafhankelijkheid te starten.

Alle berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *