fbpx

De top 8 beste boeken over vastgoed

Op zoek naar vastgoed boeken? Wij hebben een lijst gemaakt van de beste boeken die gaan over het investeren in vastgoed.

beste vastgoed boeken

Beste boeken vastgoed

In de huidige huizenmarkt is het belangrijker dan ooit om de best mogelijke makelaar te hebben en je goed in te lezen over vastgoed voordat je gaat beginnen met vastgoed. Het inlezen in vastgoed kun je doen door boeken te lezen over vastgoed. Wij van Gloriousmindset hebben een lijst gemaakt van de top 8 van de beste vastgoed boeken van dit moment. 

Als je wilt leren over vastgoed dan kun je er ook voor kiezen om een cursus vastgoed te doen. Het voordeel van een cursus, is dat een cursus in de meeste gevallen actueler is dan een boek en dat je vaak in contact komt met een groot netwerk aan mensen die ook in vastgoed investeren of willen gaan investeren. Wij van Gloriousmindset hebben ook een overzicht gemaakt van de beste vastgoed cursussen van dit moment. 

Top 10 vastgoed boeken

Vastgoedrekenen door Peter Vlek

Het vastgoed boek dat wij op nummer 1 van onze top 8 hebben gezet is het boek Vastgoedrekenen door Peter Vlek. Dit boek over vastgoed is een boek voor de wat meer ervaren vastgoed belegger omdat het boek erg diep ingaat op het beleggen in vastgoed. 

Het boek heeft een handige inhoud. Het boek heeft 52 vragen die gaan over het beleggen in vastgoed. In het boek worden al deze 52 vragen beantwoord. Zo weet je aan het einde van het boek antwoord op al deze 52 vragen. Het grote voordeel hiervan is dat je het boek niet helemaal hoeft te lezen. Je kunt de vragen die voor jou van belang zijn eruit halen en alleen deze hoofdstukken lezen. Ondanks dat je misschien op sommige vragen het antwoord al denkt te weten is het desondanks nog steeds aan te raden om elke vraag met het antwoord te lezen door de diepgang van de beantwoording van de vraag voor Peter Vlek. 

Peter Vlek is overduidelijk een echte expert op het gebied van vastgoed en dat merk je zeker als er gekeken wordt naar de diepgang van dit boek. 

Vastgoedrekenen basisboek vastgoed

Levenslang succesvol met vastgoed door Filip Dewaele

Het tweede boek dat in onze top 8 staat van vastgoed boeken is het boek levenslang succesvol met vastgoed dat is geschreven door Filip Dewaele. Dit boek van Filip Dewaele is wel echt meer geschreven voor beginners in het vastgoed. Het boek levenslang succesvol met vastgoed van Filip Dewaele geeft een soort van handleiding voor het aankopen van je eerste vastgoed. Hierdoor is dit vastgoed boek ideaal voor beginners. Ondanks dat het zeer geschikt is voor beginners kan dit boek ook erg handig zijn voor de meer gevorderde vastgoedbeleggers. 

Veel mensen denken de basis te weten, maar als ze onderzoek doen naar de basis dan komen ze erachter dat ze eigenlijk de helft nog helemaal niet wisten. 

Het boek levenslang succesvol met vastgoed van Filip Dewaele legt niet alleen het aankopen van vastgoed en het investeren in vastgoed uit, maar geeft ook veel diepgang over de praktische kant van het investeren in vastgoed. Zo wordt er in het boek gekeken naar de administratieve kant van het investeren in vastgoed, hoe belasting betalen precies werkt en de juridische kant over het beleggen in vastgoed. 

Ben je op zoek naar een boek vol tips en tricks over het beleggen in vastgoed? Dan is levenslang succesvol met vastgoed het ideale boek voor jou.

Hou je van investeren? Wij hebben ook een top 10 beste boeken over beleggen gemaakt. Op deze pagina beschrijven wij de beste boeken voor mensen die willen beginnen met beleggen in aandelen of voor mensen die al begonnen zijn met het beleggen in aandelen. 

Levenslang succesvol met vastgoed door Filip Dewaele

Investeren in vastgoed: De complete startersgids door Thomas Valkeniers

Steeds meer mensen kiezen ervoor om te beginnen met investeren in vastgoed. Steeds meer mensen zijn op zoek naar een woning en aan deze vraag kan niet worden voldaan. Doordat er aan deze vraag niet kan worden voldaan is de vastgoedmarkt schaars waardoor het verhuren of verhandelen van vastgoed zeer rendabel kan zijn omdat mensen tegenwoordig veel extra geld over hebben voor vastgoed. 

Het boek investeren in vastgoed door Thomas Valkeniers geeft een mooi overzicht van hoe je moet beleggen in vastgoed. Dit boek van Thomas Valkeniers is echt geschreven voor beginners en geeft een compleet stappenplan over hoe je moet beginnen met beleggen in vastgoed. Het grote voordeel van dit vastgoed boek, is dat dit boek recent is herschreven. Hierdoor is dit boek zeer actueel op de huidige situatie in Nederland. 

Daarbij is dit boek van Thomas Valkeniers onlangs weer herschreven naar de situatie na de corona crisis. 

Investeren in vastgoed: De complete startersgids door Thomas Valkeniers

Investeren in vastgoed voor dummies door Björn Kirchoff

De voor dummies boeken zijn altijd goed om te lezen voordat je ergens mee gaat beginnen. Ook het investeren in vastgoed voor dummies boek door Björn Kirchoff is een groot succes. Het boek is zeker één van de beste vastgoed boeken van dit moment omdat dit boek een duidelijke uitleg geeft over hoe je kunt beginnen met beleggen in vastgoed. Alle aspecten van het beleggen in vastgoed worden in dit vastgoed boek uitgelegd. In dit boek leer je bijvoorbeeld hoe je het beste kunt onderhandelen, welke hypotheek je het beste kunt kiezen en hoe je vastgoed kunt aankopen en beheren voor andere mensen. 

Investeren in vastgoed voor dummies

Koop je rijk: Hoe iedereen vermogen kan opbouwen met vastgoed

Beleggen in vastgoed, dat klinkt voor de meeste mensen onhaalbaar. Ondanks dat veel mensen beleggen in vastgoed zien als iets onrealistisch hebben veel mensen toch de stille droom om ooit te beginnen met vastgoed. Beginnen met vastgoed klinkt heel moeilijk, maar in het boek Koop je rijk van Myrthe de Groot wordt dit zo makkelijk mogelijk uitgelegd. Dit vastgoed boek maakt het investeren in vastgoed al een stuk toegankelijker. 

Het vastgoed boek Koop je Rijk is geschreven door Myrthe de Groot. Mrythe de Groot is per toeval, is vastgoed gerold en ontdekte al snel hoeveel er onduidelijk was over het investeren in vastgoed in de wereld. Myrthe de Groot probeert in haar boek Koop je rijk een makkelijke uitleg te geven over hoe je kunt beginnen met beleggen in vastgoed.

Veel vastgoed boeken praten vaak niet over hoeveel kapitaal je nodig hebt om te beginnen met vastgoed en praten alleen maar over het aankopen van woningen. Echter is de grootste drempel voor de meeste mensen de investering die gedaan moet worden.  Myrthe de Groot probeert in haar boek ook uit te leggen hoeveel geld je nou precies nodig hebt om te beginnen en hoe je kunt beginnen met investeren in vastgoed met weinig geld.

 Myrthe de Groot helpt nu met haar vastgoedbedrijf veel vastgoed beleggers met het investeren in vastgoed. Het grote voordeel hiervan is dat ze echt weet waar ze over praat in dit boek. Doordat Myrthe de Groot weet waar ze over praat krijg je als lezer veel duidelijkheid omdat Myrthe de Groot alles duidelijk en concreet kan vertellen. 

Koop je rijk: Hoe iedereen vermogen kan opbouwen met vastgoed

Succesvol investeren in vastgoed door Henderik Chan

In dit boek van Henderik Chan leer je in 8 concrete en duidelijke stappen hoe jij kunt beginnen met beleggen in vastgoed. Doordat deze stappen in dit boek zo concreet zijn, maakt dit het voor veel mensen veel toegankelijker. Als je nog niet zeker weet of je wilt beginnen met beleggen in vastgoed dan is dit boek zeer zeker aan te raden. In dit boek wordt uitgelegd hoe je een makkelijk kunt investeren in vastgoed.

Succesvol investeren in vastgoed door Henderik Chan

Haal alles uit uw vastgoed door Danny Reweghs

In het boek van Danny Reweghs wordt diep ingegaan op welke aspecten je moet leggen als je wilt gaan investeren in vastgoed. Vaak wordt er in de meeste boeken alleen gezegd dat het alleen om de ligging van het object gaat, maar in dit boek worden er veel meer aspecten uitgebreid omschreven waar je op moet letten als je gaat investeren in vastgoed. Wil je investeren in vastgoed omdat je een extra passief inkomen wilt? Dan is dit vastgoed boek zeker aan te raden omdat het één van de beste vastgoed boeken is die er verkocht wordt. 

Haal alles uit uw vastgoed door Danny Reweghs

Hypotheektips

Dit boek is voor de ervaren vastgoed belegger die wat meer diepgang wilt in het beleggen in vastgoed. Dit boek van Jos Koets legt in zijn boek alle hypotheekvormen uit die er op dit moment bestaan en geeft hierbij een duidelijke uitleg wat de voor- en nadelen zijn. Het kiezen van de juiste hypotheek is een zeer belangrijke stap voor een vastgoed belegger omdat dit veel belasting kan schelen. Aan elke beginnende vastgoed belegger is zeker dit boek van Jos Koets aan te raden. 

Jos Koets was zelf hypotheekadviseurs die alles weet van hypotheken. Ook zag Jos Koets in de praktijk sommige dingen erg vaak mis gaan. Jos Koets schrijft in zijn boek hierover. 

Hypotheektips

Vastgoed kopen

Op zoek naar een huis kopen? Je bent niet alleen. In 2019 werden er meer dan 6 miljoen huizen verkocht in de Verenigde Staten. Maar met zoveel huizen op de markt, hoe weet je welke het beste bij je past? En nog belangrijker, hoe krijg je de beste deal voor het perfecte huis? Gelukkig hebben we enkele tips om je te helpen bij het boeken van het beste vastgoed.

Vastgoed kopen als investering

De beste manier om geweldig vastgoed te vinden, is door online te zoeken. Je kunt advertenties vinden voor alle soorten vastgoed, waaronder appartementen, huizen en commerciële ruimten. Wanneer je een advertentie vindt die je interesseert, kun je contact opnemen met de makelaar voor meer informatie over de woning. Als je op zoek bent naar een specifiek type woning, zoals een opknapper, kun je online zoekhulpmiddelen gebruiken om aanbiedingen te vinden die aan je criteria voldoen.

Boeken over vastgoed

Als het gaat om het vinden van de perfecte plek om een huis te vinden, geloven veel mensen dat de beste manier om dit te doen is door een woning te kopen. Hoewel dit in sommige gevallen waar kan zijn, zijn er in plaats daarvan een aantal voordelen verbonden aan het huren van vastgoed. Zo heb je veel meer vrijheid als het gaat om verhuizen, omdat je niet vastzit aan een hypotheek. Als je er toch voor kiest om vastgoed te gaan kopen dan kan het interessant zijn om eerst een boek te lezen over vastgoed. 

Leren over vastgoed

Als je op zoek bent naar een huis, wil je er zeker van zijn dat je het best mogelijke vastgoed voor je geld krijgt. Onroerend goed kan een geweldige investering zijn, maar alleen als je verstandig kiest. In verschillende vastgoed boeken leer je veel over vastgoed en investeer je een stuk verstandiger. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relevante berichten

Auteur: Kai

Auteur: Kai

Kai Glorie is een erkende expert op het gebied van online geld verdienen. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring heeft hij succesvolle strategieën ontwikkeld om financiële vrijheid te bereiken via diverse online verdienmodellen. Als internetondernemer en marketingspecialist deelt Kai waardevolle inzichten en praktische tips over onderwerpen zoals affiliate marketing, beleggen, e-commerce en passief inkomen. Zijn heldere en toegankelijke schrijfstijl maakt complexe concepten begrijpelijk voor zowel beginners als gevorderden. Vertrouw op Kai's expertise en begeleiding om je weg naar financiële onafhankelijkheid te starten.

Alle berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *