fbpx

Binance review

Op zoek naar een Binace review? Lees dan snel verder op onze pagina. 

Binance review en ervaringen

Binance is een crypto broker voor Bitcoin en andere cryptocurrency met meer dan 6 miljoen gebruikers. Het werd in 2017 opgericht door Changpeng Zhao en Yi He. Binance biedt een breed scala aan digitale activa, waaronder Bitcoin, Ethereum, Litecoin en meer. Het bedrijf heeft ook een eigen token, Binance Coin (BNB), waarmee op het platform kan worden gehandeld.

Binance onderscheid zich door de lage transactiekosten van maximaal 0,10% en het grote assortiment aan verschillende cryptocurrency’s. Binance heeft op dit moment maar liefst 210 verschillende crypto’s die je kunt kopen.

Inhoud Binance review

Binance ervaringen

Binance is een van de meest populaire cryptocurrency brokers ter wereld. Het ondersteunt een breed scala aan digitale activa, waaronder Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Binance Coin en meer. In deze Binance review zullen we de kosten, beveiliging, klantenondersteuning en functies van deze broker bekijken en een uitgebreide Binance review geven.

Binance rekent transactiekosten van 0,10% op alle transacties. Dit is relatief laag in vergelijking met andere brokers. Coinbase rekent bijvoorbeeld een vergoeding van 0,5% voor alle transacties. Als je de native token (BNB) van Binance gebruikt, kun je zelfs 50% korting krijgen op de kosten. Deze korting neemt in de loop van de tijd af en zal uiteindelijk helemaal verdwijnen.

Beveiliging is altijd een topprioriteit voor cryptocurrency brokers. Ze gaan tenslotte met je geld om! Binance maakt gebruik van 2-factor authenticatie en bewaart het grootste deel van het geld in koude opslag. Hierdoor is ook Binance erg veilig.

De Binance ervaringen zijn wat betreft hun aanbod, kosten en klantenservice goed. Echter heeft Binance veel regulatie problemen. In sommige landen word Binance niet financieel gereguleerd waardoor je je geld niet naar je Nederlandse bankrekening kunt storten. Dit is heel vervelend, maar dit is wel te doen met een tussenrekening.

Ondanks dat Binance een betrouwbare partij is, word Binance wel minder betrouwbaar gevonden doordat ze in veel landen niet gereguleerd worden. 

Hoe zit dit in Nederland? In Nederland word Binance op dit moment niet financieel gereguleerd. Echter zit dit er waarschijnlijk wel aan te komen binnenkort. Binance heeft een BV opgericht in Nederland en heeft sinds kort ook al een licentie gekregen in Spanje zegt Crypto-insiders.

Algemene informatie Binance

Binance is een cryptocurrency broker die in juli 2017 is gelanceerd. Sindsdien is het één van de meest populaire brokers ter wereld geworden. Binance staat bekend om zijn lage handelskosten, hoge transactiesnelheden en veiligheid.

Binance biedt twee soorten handel: basis en geavanceerd. Basishandel is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Geavanceerd handelen biedt meer functies en opties.

Binance heeft een grote verscheidenheid aan munten beschikbaar voor handel. Enkele van de meest populaire zijn Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Binance Coin. Binance heeft meer dan 210 verschillende cryptocurrency’s beschikbaar en lage transactiekosten rond de 0,10%. 

Binance biedt ook een mobiele app voor zowel iOS- als Android-apparaten. De app is gebruiksvriendelijk en stelt je in staat om onderweg te handelen.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en veilige cryptocurrency broker, is Binance een geweldige optie.

Waar kijken wij naar in deze Binance review?

 • Aanbod
 • Veiligheid
 • Betaalmethodes
 • Financiële regulatie
 • Transactiekosten
 • Mobiele app
 • Gebruiksgemak
 • Klantenservice

Crypto aanbod van Binance review

 

Binance is één van de meest populaire cryptocurrency broker die er is. Binance biedt een breed scala aan functies, waaronder spot- en margehandel, derivaten, uitzetten en meer. Over het algemeen is Binance een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een uitgebreide crypto ervaring.

Buiten de vele opties heeft Binance ook een groot aanbod aan verkrijgbare cryptocurrency’s. Bij Binance kun je meer dan 200 verschillende cryptocurrency’s kopen en dit maakt het aanbod van Binance één van de grootste brokers van de wereld. 

Naast crypto bied Binance tegenwoordig ook iets anders aan dat te maken heeft met crypto en de blockchain. Op Binance kun je tegenwoordig ook terecht voor NFT’s.

Een ander ding dat het vermelden waard is, is dat Binance bekend staat als een van de betrouwbaardere beurzen als het gaat om beveiliging. Ze hebben meerdere beschermingslagen geïmplementeerd, waaronder 2-factor authenticatie en tal van andere maatregelen.

Aanbod Binance review

Veiligheid Binance

 

Binance is een cryptocurrency broker die in juli 2017 werd opgericht. Sinds de lancering is Binance snel een van de meest populaire cryptocurrency brokers ter wereld geworden. Binance heeft zijn hoofdkantoor in Malta en kantoren in Hong Kong, Japan en Zuid-Korea.

Binance biedt een breed scala aan beveiligingsfuncties om jouw account zo veilig mogelijk te houden. Twee-factor-authenticatie is vereist voor alle opnames en ook voor API-gebruik. Je kunt ook IP whitelisting instellen om ervoor te zorgen dat alleen apparaten met vertrouwde IP-adressen toegang hebben tot jouw account. Daarnaast gebruikt Binance toonaangevende beveiligingsprotocollen zoals SSL/TLS-codering om jouw gegevens te beschermen.

Wel is het belangrijk om te vertellen dat Binance een keer is gehacked. Bij deze hack zijn er bij Binance 7.000 bitcoins gestolen met een waarde van $ 40 miljoen. Wel hebben de mensen van wie Bitcoin was gehackt een compensatie gekregen en hun geld terug gekregen. Nadat dit gebeurd was heeft Binance een grote onderhoudsbeurt gedaan waardoor het platform nog veiliger is geworden. Deze hack heeft in 2018 plaatsgevonden. 

Als je op zoek bent naar een veilige en gebruiksvriendelijke cryptocurrency broker, is Binance zeker de moeite van het bekijken waard.

Je hebt bij Binance veel verschillende mogelijkheden om je account nog meer te beveiligen. Mogelijkheden zijn: SMS, veiligheids sleutel, Google verificatie en een SMS verificatie. Daarnaast kun je nog de apparaten instellen die op jouw Binance account mogen en kun je de accounts zien op jouw account zijn geweest. Verder kun je nog instellen of je wilt dat je Binance account uitlogt bij inactiviteit. 

Veiligheid Binance

Betaalmethodes Binance

 

Binance biedt een verscheidenheid aan betaalmethoden die het voor gebruikers gemakkelijk maken om cryptocurrency’s te kopen en verkopen. Gebruikers kunnen hun bankrekening, betaalpas of creditcard aan hun Binance account koppelen en deze methoden gebruiken om cryptocurrency’s te kopen en verkopen.

Binance biedt ook een peer-to-peer handelsplatform waarmee gebruikers rechtstreeks met elkaar kunnen handelen. Dit platform is handig voor gebruikers die cryptocurrency’s willen verhandelen zonder tussenkomst van een derde partij.

Over het algemeen is Binance een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijke exchange met een verscheidenheid aan betalingsopties.

Echter zit er wel een nadeel aan Binance en dat is dat het in veel landen niet wordt gereguleerd omdat het niet aan veel eisen voldoet van bepaalde landen. Hierdoor staan veel banken Binance niet toe en kan er niet op elke Nederlandse rekening uitbetaald worden. Echter zit dit er wel langzaam aan te komen zoals eerder verteld. Binance heeft ook in Spanje haar licentie gekregen en Binance heeft nu ook al een BV opgericht in Nederland. 

Bij Binance heb je een stuk minder betaalmethodes dan bij een broker zoals Bitvavo. Bij Binance heb je de volgende betaalmethodes beschikbaar:

 • Visa / Mastercard
 • Skrill
 • AirTM

Kun je bij Binance betalen met IDEAL? Nee, je kunt bij Binance niet betalen met IDEAL. Dit komt omdat Nederlandse banken op dit moment Binance niet reguleren. Daarom is deze betaalmethode nog niet toegestaan voor Binance. Dit is uiteraard een belangrijke overweging voor mensen die Binance willen gebruiken naar aanleiding van het lezen van deze Binance review. 

 

Financiële regulatie Binance

 

Binance is een cryptocurrency broker die is opgericht in 2017. Sinds de lancering is Binance een van de meest populaire cryptocurrency brokers ter wereld geworden. Binance heeft zijn hoofdkantoor in Malta en kantoren in Hong Kong, Japan en Zuid-Korea.

Binance biedt een verscheidenheid aan functies die het een aantrekkelijke optie maken voor handelaren. Een van deze kenmerken zijn de lage handelskosten. Binance brengt 0,1% handelskosten in rekening voor alle transacties. Dit is beduidend lager dan het sectorgemiddelde van 1%.

Een ander kenmerk dat Binance aantrekkelijk maakt voor handelaren, is de brede selectie van munten. Binance biedt meer dan 200 verschillende munten om te verhandelen, waaronder populaire opties zoals Bitcoin, Ethereum en Litecoin. Dit geeft handelaren veel flexibiliteit als het gaat om het kiezen van welke munten ze willen verhandelen.

Een groot nadeel van Binance is de financiële regulatie van Binance. Om een eerlijke Binance review te kunnen geven is het belangrijk om hier ook over te spreken. Binance word op dit moment niet financieel gereguleerd in Nederland.

Wat betekend dit als je met Binance aan de slag wilt? Je kunt bij Binance niet met iDEAL betalen en je kunt niet direct geld storten van Binance vanaf je ING of Rabobank rekening. 

Kun je door de problemen met de regulatie helemaal je geld niet opnemen? Jawel, je kunt je geld gewoon opnemen, maar dat gaat op een andere manier dan je gewend bent. Je moet je geld van Binance overmaken via een externe rekening. Op internet staan veel manieren hoe jij je geld alsnog van Binance kunt ontvangen. 

Daarbij zit de regulatie er in Nederland wel aan te komen. Wij hopen natuurlijk allemaal dat Binance binnenkort financieel gereguleerd word in Nederland. 

Transactiekosten bij Binance

 
De transactiekosten voor het kopen en verkopen van crypto is standaard 0,10%. Dit is de laagste transactiekosten van vrijwel alle crypto brokers. 
 

Binance is een van de meest populaire cryptocurrency brokers die er zijn. Ze bieden een breed scala aan digitale activa om te verhandelen, waaronder Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Binance Coin en meer. Een ding om op te merken is dat ze transactiekosten in rekening brengen. Wanneer je bijvoorbeeld Bitcoin op Binance koopt met een creditcard, wordt er een vergoeding van 3,5% in rekening gebracht. 

Als je echter hun eigen valuta, Binance Coin (BNB), gebruikt om jouw transactie te betalen, wordt er slechts 1% in rekening gebracht. Dus als geld besparen op kosten belangrijk voor je is, dan is het gebruik van BNB om je transacties te betalen de juiste keuze. Weinig transactiekosten zijn natuurlijk fijn, omdat je zo veel mogelijk geld wilt verdienen met crypto of in ieder geval zo min mogelijk geld aan onnodige dingen wilt uitgeven. 

 

Mobiele app van Binance review

 

Binance is een cryptocurrency broker met een mobiele app waarmee je gemakkelijk onderweg kunt handelen. De app is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-apparaten, en de gebruiksvriendelijke interface maakt het een uitstekende keuze voor mensen die nieuw zijn in de crypto handel.

Met de Binance app kun je crypto kopen, verkopen en verhandelen op de Binance beurs. Je kunt ook realtime prijsgrafieken bekijken voor alle cryptocurrency’s die op Binance worden verhandeld. De app heeft ook functies voor orderboeken en kandelaar grafieken. Dit is voor mensen die voorspellingen doen op basis van de grafiek. 

Persoonlijk vind ik het geld storten of opnemen via de Binance app een stuk lastiger dan bij andere crypto brokers. Bij andere crypto brokers kun je gemakkelijk opnemen en met een gemakkelijke betaalmethode als IDEAL betalen, maar dit kan niet bij Binance. Hierdoor zou ik eerder voor de Bitvavo app kiezen dan de Binance app. 

Ben je benieuwd wat de beste crypto app is? Lees dan: De beste crypto app.

Binance grafiek crypto review Binance account review

Gebruiksgemak Binance

 

Binance is een van de meest populaire crypto brokers die er zijn en met een goede reden. Het platform is gemakkelijk te gebruiken, heeft een grote verscheidenheid aan munten die beschikbaar zijn voor handel en is extreem veilig.

Voor degenen die net zijn begonnen in de wereld van cryptocurrency’s, is Binance een geweldige optie. Het platform is ontworpen met eenvoud in het achterhoofd en kan door iedereen worden gebruikt, ongeacht eerdere ervaring. De interface is eenvoudig en alle functies zijn duidelijk ingedeeld. Handelen is snel en efficiënt te doen, waardoor het gemakkelijk is om crypto te kopen en verkopen.

Binance is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook een van de veiligste brokers die er is. Het maakt gebruik van ultramoderne beveiligingsmaatregelen, zoals twee factor authenticatie en antiphishingbescherming, om het geld van gebruikers veilig te houden.

 

Klantenservice van Binance

Binance heeft een zeer uitgebreide support center waar heel veel veel gestelde vragen staan. Als je een vraag hebt staat het antwoord hier 90% van de keren keurig tussen en word alles je uitgebreid uitgelegd. 

Als je er nog steeds niet uitkomt op de desktop kun je rechtsonder op de chat klikken en de op sumbit a request klikken. Iemand van Binance zal dan contact met jou opnemen. 

Ook kun je Binance vaak bereiken via hun Twitter account. Je kunt via je Twitter account hun een privébericht sturen en hier zullen ze dan zo snel mogelijk op antwoorden. 

De laatste optie om contact op te nemen met Binance is via Reddit. Als je r/binance doet dan kom je bij de Reddit van Binance uit waar je ook vragen kunt sturen. 

Je vragen worden goed beantwoord door Binance, maar het is wel iets moeilijker om contact te krijgen dan bij andere crypto brokers zoals Bitvavo. 

 

Waarin kun je beleggen bij Binance?

Binance is een cryptocurrency broker die een breed scala aan handelsopties biedt. Je kunt crypto’s verhandelen zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin en meer. Binance biedt ook een verscheidenheid aan investeringsmogelijkheden.

Je kunt investeren in cryptocurrency’s, initiële muntaanbiedingen (ICO’s) en token verkopen op Binance. Binance biedt veel tools aan om je te helpen bij het onderzoeken en investeren in deze kansen. Je kunt Binance ook gebruiken om cryptocurrency’s te kopen en vast te houden voor langetermijninvesteringen.

Binance is een van de meest populaire crypto brokers en biedt een breed scala aan functies en opties voor gebruikers. Als je op zoek bent naar een plek om te investeren in cryptocurrency’s, is Binance het overwegen waard. 

Sommige mensen kiezen ervoor om eerst een crypto cursus te doen voordat ze beginnen met het gebruik maken van de extra mogelijkheden van Binance. 

Stappenplan account aanmaken Binance

Binance is een van de meest populaire cryptocurrency brokers ter wereld. In deze Binance review bekijken we alles wat je moet weten over deze broker, inclusief de kosten, functies, beveiliging en meer.

Als je naar aanleiding van deze review hebt besloten dat je een Binance account aan wilt maken hebben wij een stappenplan gemaakt van hoe je een account op Binance kunt aanmaken. 

Een Binance account is zeer gemakkelijk aan te maken. Je drukt op registreren en vult je gegevens in. Naar aanleiding van het invullen van je gegevens word er een mail gestuurd om je mail te bevestigen. Als je dit hebt gedaan kun je al inloggen op Binance. Als je bent ingelogd zul je je identiteit moeten verifiëren. Dit verifiëren kan met je paspoort, ID-kaart of paspoort.  Als je je account hebt bevestigd kun je geld storten op je Binance account. Met dit geld kun je vervolgens crypto’s kopen. Deze crypto’s worden vervolgens automatisch opgeslagen in je persoonlijke online wallet. Deze online wallet kun je bekijken op jouw Binance account. 

Betrouwbaarheid Binance

Binance is een betrouwbare cryptocurrency broker met een goede reputatie. Het bestaat al een tijdje en heeft een solide gebruikersbestand opgebouwd. De broker biedt een goede selectie munten en tokens en heeft een gebruiksvriendelijke interface. Binance is ook een van de veiligste exchanges, met 2-factor authenticatie en tal van andere beveiligingsfuncties. Over het algemeen is Binance een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare en veilige cryptocurrency broker.

Is Binance een betrouwbare crypto broker?

Binance, opgericht in 2017, is een cryptocurrency broker waarmee je digitale activa zoals Bitcoin, Ethereum en Litecoin kunt verhandelen. Hoewel het bedrijf is gevestigd in China, heeft het kantoren in Japan, Korea en de Verenigde Staten. Binance is een van de meest populaire beurzen die tegenwoordig beschikbaar is vanwege de lage handelskosten, brede selectie van munten en sterke beveiliging.

Als het op beveiliging aankomt, heeft Binance een aantal maatregelen geïmplementeerd om jouw geld veilig te houden. Ze gebruiken bijvoorbeeld 2-factor authenticatie en hebben een strikt KYC-proces. Bovendien wordt alle gebruikersinformatie versleuteld en offline opgeslagen. Over het algemeen is Binance een betrouwbare crypto broker die een geweldige ervaring biedt voor zowel beginners als ervaren handelaren.

Hoe werkt Binance?

Binance is een cryptocurrency broker die een platform biedt voor het verhandelen van verschillende cryptocurrency’s. Vanaf januari 2018 was Binance de grootste cryptocurrency broker ter wereld in termen van handelsvolume.

Binance biedt twee soorten accounts: Basic en Advanced. Basisaccounts kunnen worden geopend met een e-mailadres, terwijl geavanceerde accounts identiteitsverificatie vereisen. ID-verificatie is vereist voor opnames van meer dan 2 BTC per dag.

Het opzetten van een account op Binance is eenvoudig en duidelijk. Nadat je je hebt geregistreerd en ingelogd, kun je geld op jouw account storten met behulp van een van de ondersteunde betaalmethodes. Vervolgens kun je met dit geld crypto kopen.

Conclusie: Binance review

Binance rekent een vergoeding van 0,1% op alle transacties. Er zijn ook opnamekosten die variëren afhankelijk van de cryptocurrency die wordt opgenomen.

In het afgelopen jaar is cryptocurrency populairder dan ooit geworden. Het is dus geen verrassing dat er een wildgroei aan nieuwe crypto brokers is geweest. Binance is een van de nieuwste en populairste beurzen. Maar is het veilig om te gebruiken?

Binance is betrokken geweest bij enkele controverses, maar de meest opvallende is de zogenaamde ‘crypto aanval’. Dit gebeurde toen hackers probeerden een overval te plegen ter waarde van $ 40 miljoen dollar door gebruikersaccounts op de broker leeg te maken. Binance kondigde al snel aan dat het alle getroffen gebruikers zou terugbetalen, en dat deed het binnen twee weken.

De hack was een serieuze klap voor Binance, maar het lijkt de storm te hebben doorstaan. De broker heeft sindsdien betere beveiligingsmaatregelen geïmplementeerd en het gebruikersbestand is blijven groeien. Over het algemeen lijkt Binance een veilige en betrouwbare optie voor het kopen en verkopen van cryptocurrency’s.

Daarnaast bied Binance veel veiligheidsopties zodat je geld veilig is. Zo kun je bepaalde IP’s alleen toelaten op je website, heb je twee staps verificatie en nog veel meer beveiligingsopties.

Daarnaast biedt Binance ook een breed scala aan crypto’s. Bij Binance kun je 210 verschillende crypto’s kopen.

Binance word op dit moment niet financieel gereguleerd in Nederland, echter is Binance hier wel mee bezig en heeft sinds kort ook al een licentie in Spanje gekregen. 

Conclusie Binance review: Binance is zeker een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een breed aanbod aan cryptocurrency’s en lage handelskosten. 

Benieuwd naar andere crypto brokers? Lees dan ook: Bitvavo review.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Meer reviews lezen?

Meer over crypto

Auteur: Kai

Auteur: Kai

Kai Glorie is een erkende expert op het gebied van online geld verdienen. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring heeft hij succesvolle strategieën ontwikkeld om financiële vrijheid te bereiken via diverse online verdienmodellen. Als internetondernemer en marketingspecialist deelt Kai waardevolle inzichten en praktische tips over onderwerpen zoals affiliate marketing, beleggen, e-commerce en passief inkomen. Zijn heldere en toegankelijke schrijfstijl maakt complexe concepten begrijpelijk voor zowel beginners als gevorderden. Vertrouw op Kai's expertise en begeleiding om je weg naar financiële onafhankelijkheid te starten.

Alle berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *