fbpx

Beleggen cursus

Beleggen cursus doen? Alle beleggen cursussen van Nederland in één overzicht. Leren beleggen in enkele uren. 

Laatste update: 20 mei 2023

Beste Beleggen cursus Nederland

Wil je beginnen met beleggen? Dan is het handig om eerst wat kennis op te doen over beleggen voordat je begint met beleggen. Wij hebben een overzicht gemaakt van verschillende cursussen en een lijst gemaakt van de beste cursussen en hiervan een top-lijst gemaakt. 

Top 5 

  1. Crypto en beleggen cursus
  2. 500% Renewable race
  3. Trading Navigator Methode
  4. X10 beleggen nieuwsbrief
  5. Slim beleggen

1. Crypto en beleggen cursus

Crypto en Trading Academy

Wij hebben de cursus van Madelon Vos op nummer 1 gezet omdat deze cursus de best beoordeelde cursus is, een kwalitatieve cursus is van een echte (bewezen) expert. 

Madelon Vos is een online cursus over Bitcoin, traden en technische analyses, aangeboden door Madelon Vos, een bekende persoonlijkheid in de cryptocurrency wereld. De cursus biedt gratis toegang, leert je over Bitcoin, cryptocurrency’s, traden en het maken van een technische analyse. Deze kennis kun je ook gebruiken.

Madelon Vos krijgt een 4.6 op Trustpilot.

2. 500% Renewable race

Leer hoe je je inkomen maandelijks kunt laten groeien door slim te werken en te leren van succesvolle beleggers. Vermijd ondermaatse financiële prestaties zoals bij veel banken en vermogensbeheerders en leer van mensen die bewezen successen behalen met wetenschappelijk bewezen strategieën van Beleggen.com. Beleggen.com streeft naar resultaten en ik wil jou helpen je rendement te verhogen en je risico te verlagen met minimale tijdsinvestering.

Beleggen.com krijgt een 4.0 op Trustpilot.

 

3. Trading Navigator Methode

Trading Navigator Methode

Deze beleggingscursus, gemaakt door drs. Harm van Wijk en aangeboden door Beleggen.com, biedt een gratis handleiding en een exclusief e-book. Het e-book onthult tips over het selecteren van winstgevende aandelen, het screenen van aandelen op websites, het verlagen van risico en het verhogen van rendement. Het biedt ook toegang tot een community waar je kunt leren van andere (expert) beleggers. 

De cursus is ook van Beleggen.com en scoort dus een 4.0 op Trustpilot.

 

4. Crypto en beleggen cursus

x10 beleggen

De x10 beleggen cursus richt zich op het bieden van begeleiding en inzichten om structurele winsten te behalen op de beurs. Het benadrukt het belang van visie, analyse en discipline in beleggen. De cursus biedt voorbeeldportefeuilles en video’s om beleggers te helpen betere beslissingen te nemen. De cursus richt zich op beleggers met een portefeuille van minstens 20.000 euro en heeft een abonnementsmodel met een jaarlijkse betaling. Het doel is om beleggers te helpen slagen op de beurs en winstgevende resultaten te behalen.

 

5. Slim Beleggen

Slim beleggen
Deze beleggingscursus introduceert de FUFITA-methode om de beste aandelen en crypto’s te kopen op de juiste momenten, zelfs voor beginners. De cursus gaat over: fundamentele, financiële en technische analyse en ook financiële lifehacks en de juiste mindset. De cursus biedt de tools, kennis en begeleiding om succesvol te kunnen beleggen, met de mogelijkheid om te leren op je eigen tempo en toegang te hebben tot een Discord chatkanaal voor vragen. Het programma is beschikbaar tegen een eenmalige betaling van € 397,- of € 497,-, inclusief btw, met een tevredenheidsgarantie van 30 dagen. Nesami krijgt een 4.8 op Google

Cursus beleggen doen

Geld verdienen met aandelen? Beleggen kan een geweldige manier zijn om jouw kapitaal te laten groeien, maar het kan ook een riskante manier zijn om je kapitaal te laten groeien omdat je je kapitaal ook kunt verliezen. Als je overweegt te beginnen met beleggen, is het belangrijk om onderzoek te doen en de basisprincipes te begrijpen voordat je begint. 

Een manier om meer te leren over beleggen is door een beleggingscursus te volgen. Er zijn veel verschillende cursussen beschikbaar, zowel fysieke als online. Sommige cursussen zijn gratis, voor andere kan een geldbedrag worden gevraagd. 

Wij zien in de praktijk dat cursussen over aandelen en beleggen vaak aan de dure kant zijn, maar dat mensen het geld er wel voor over hebben omdat de cursussen zich (als het goed is) terugverdienen. 

Zoek bij het kiezen van een cursus beleggen naar een cursus die wordt gegeven door een gekwalificeerde instructeur met ervaring in de branche en die ook echt bewezen resultaat heeft. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de cursus de onderwerpen behandelt waar je het meest over wilt leren.

Het volgen van een beleggingscursus kan je helpen om op de juiste manier aan de slag te gaan en betere beslissingen te nemen als het gaat om het beleggen van jouw geld.

Wat vaak belangrijk is om te leren is wanneer je een aandeel koopt en wanneer je een aandeel niet koopt. Dit wel of niet kopen kan vaak worden bepaald met een technische en/of fundamentele analyse.

cursus beleggen

Waarom wel een cursus beleggen in aandelen doen

Beleggen in aandelen kan een geweldige manier zijn om geld te verdienen, maar het kan ook een manier zijn om geld te verliezen. Daarom is het een goed idee om een cursus beleggen in aandelen te volgen voordat je begint met het beleggen in aandelen.

Een cursus beleggen in aandelen kan je leren over de verschillende soorten aandelen, hoe je financiële overzichten moet lezen en hoe je weloverwogen beslissingen kunt nemen over welke aandelen je moet kopen en verkopen. Je leert ook over de risico’s van beleggen in aandelen en hoe je deze risico’s kunt minimaliseren.

Het volgen van een cursus beleggen in aandelen is een goede manier om jouw kansen om geld te verdienen met jouw beleggingen te vergroten. Het kan je ook helpen voorkomen dat je enkele van de veelvoorkomende fouten maakt die beginnende beleggers maken.

Waarom niet een cursus beleggen in aandelen doen

Als je overweegt een cursus beleggen aandelen te volgen, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. 

Ten eerste, wat zijn jouw beleggingsdoelen? Wil je leren hoe je aandelen voor de korte termijn kunt verhandelen, of wil je voor de lange termijn te beleggen? 

Ten tweede, wat is jouw budget voor het volgen van een cursus? Er zijn gratis online cursussen beschikbaar, maar deze zijn mogelijk niet zo uitgebreid als duurdere cursussen. 

Ten derde, hoeveel tijd ben je bereid te besteden aan het leren over aandelen en beleggen? Een cursus kan enkele uren studie per week vergen. Ook kun je bedenken of je een fysieke cursus wilt volgen of een online cursus. 

Voordat je een beslissing neemt over wat je doet, is het belangrijk om onderzoek te doen en te begrijpen wat je hoopt te bereiken met het volgen van een cursus beleggen in aandelen. Als je over de tijd en middelen beschikt, kan dit een geweldige manier zijn om meer te leren over hoe de aandelenmarkt werkt en hoe je verstandige investeringen kunt doen.

Als je een beleggingscursus gaat volgen omdat je snel geld wilt verdienen dan is het niet aan te raden om dit te doen met een beleggingscursus. De meeste beleggingscursussen zijn bedoeld om te leren investeren in aandelen voor de lange termijn en langzaam je kapitaal meer waard te laten worden. 

Wel worden in de meeste beleggingscursussen uitgelegd hoe je op de korte termijn kunt investeren. Echter kost het investeren op de korte termijn vaak veel tijd als je dit echt goed wilt doen. Dit beleggen op de korte termijn word ook wel daytraden genoemd. 

Andere cursussen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Auteur: Kai

Auteur: Kai

Kai Glorie is een erkende expert op het gebied van online geld verdienen. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring heeft hij succesvolle strategieën ontwikkeld om financiële vrijheid te bereiken via diverse online verdienmodellen. Als internetondernemer en marketingspecialist deelt Kai waardevolle inzichten en praktische tips over onderwerpen zoals affiliate marketing, beleggen, e-commerce en passief inkomen. Zijn heldere en toegankelijke schrijfstijl maakt complexe concepten begrijpelijk voor zowel beginners als gevorderden. Vertrouw op Kai's expertise en begeleiding om je weg naar financiële onafhankelijkheid te starten.

Alle berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *