fbpx

DeGiro review

Op zoek naar een DeGiro review? Lees dan snel verder op onze pagina. 

DeGiro review

DeGiro ervaringen

DeGiro is een online broker die is opgericht in 2008. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Amsterdam, Nederland en biedt handelsdiensten in bijna heel Europa. DeGiro biedt beleggers lage kosten, een eenvoudig platform en toegang tot wereldwijde markten.

Voordelen

Nadelen

Betrouwbaarheid van dit platform

DeGiro is een Nederlandse online broker die is opgericht in 2008. Het is een van de snelst groeiende brokers in Europa met meer dan 2 miljoen Europese klanten. DeGiro biedt lage vergoedingen en commissies voor het handelen in aandelen, ETF’s, beleggingsfondsen, obligaties en opties. Het heeft ook een gebruiksvriendelijk platform dat geschikt is voor zowel beginners als ervaren beleggers.

Tot nu toe is DeGiro altijd betrouwbaar geweest op het gebied van diensten en klantenservice. Er zijn echter enkele zorgen over de veiligheid van de fondsen van klanten. In 2016 moest DeGiro klanten compenseren nadat een softwarefout op sommige rekeningen tot negatieve saldi had geleid. Het bedrijf heeft inmiddels zijn beveiligingsmaatregelen verbeterd en lijkt weer op de juiste rails te zijn. Over het algemeen is DeGiro een betrouwbare broker met lage kosten en een gebruiksvriendelijk platform.

Wat zijn de ervaringen met DeGiro?

Ik gebruik DeGiro nu iets meer dan een jaar en ik moet zeggen dat het een geweldige ervaring is. De kosten zijn erg laag, het platform is gebruiksvriendelijk en de klantenservice is geweldig.

Ik heb ook gemerkt dat de selectie van beleggingen erg goed is. Ze bieden een breed scala aan aandelen, ETF’s, obligaties en andere aandelen van over de hele wereld. En als er iets is waarin je wilt investeren dat ze niet aanbieden, kun je het altijd aanvragen en zullen ze proberen het toe te voegen.

Over het algemeen ben ik erg blij met mijn ervaring met DeGiro en zou ik het iedereen aanbevelen die op zoek is naar een goede online broker.

DeGiro Trustpilot review

Ook verzameld DeGiro Trustpilot reviews. Trustpilot reviews is altijd belangrijk om naar te kijken om te zien hoe andere mensen DeGiro hebben ervaren. Daarnaast kun je ook zien of de reviews geverifieerd zijn. Hierdoor weet je zeker of het gaat om echte reviews of neppe reviews. 

Over het algemeen scoort DeGiro goed op Trustpilot. Zoals vaak te zien is zijn mensen of heel tevreden of mensen heel erg ontevreden. 

DeGiro review Trustpilot

Voordelen 

Degiro is in 2008 op de markt is gekomen en het maakt snel naam. Dat komt omdat DeGiro een aantal serieuze voordelen biedt die andere brokers gewoon niet kunnen waarmaken.

Om te beginnen is DeGiro ongelooflijk goedkoop met € 0,50 handelingskosten per transactie. Het biedt commissievrije ETF handel en lage kosten voor zo ongeveer al het andere. Dit maakt het een ideale keuze voor beleggers die hun kosten laag willen houden.

Een ander groot voordeel van DeGiro is de internationale focus. Terwijl de meeste brokers gericht zijn op Amerikaanse investeerders, geeft DeGiro Europese investeerders toegang tot Amerikaanse markten en vice versa. Dit maakt het een geweldige optie voor iedereen die wil beleggen in een wereldwijde portefeuille.

Last but not least is DeGiro uiterst gebruiksvriendelijk. Het platform is eenvoudig en intuïtief en de klantenservice is van topklasse. Ook heeft DeGiro een goed werkende mobiele app met een fijne interface.

Voordelen zijn dus:

 • Eén van de grootste voordelen van DeGiro zijn de lage tarieven. Het brengt weinig commissie in rekening voor de meeste transacties en heeft lage kosten voor andere diensten, zoals het uitlenen van aandelen. Dit maakt het een ideaal platform voor beleggers die hun kosten willen minimaliseren.
 • Een ander voordeel van DeGiro is het brede aanbod aan producten en markten. Het biedt toegang tot meer dan 60 beurzen over de hele wereld, waaronder veel grote markten zoals de VS, het VK, Duitsland en Australië. Dit geeft beleggers veel keuze als het gaat om waar ze hun geld beleggen. Toegang tot de beurzen zoals Australië en Japan is vrij uniek voor een broker. Dit onderscheid DeGiro ook zeker van de concurrent.
 • Tot slot is DeGiro een betrouwbare en gevestigde broker in Nederland.

Producten DeGiro

Nadelen

DeGiro is een online broker die is opgericht in 2008. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, Nederland en heeft kantoren in negen Europese landen. Het bedrijf biedt handel in aandelen, ETF’s, obligaties, beleggingsfondsen en derivaten. DeGiro heeft meer dan 2 miljoen klanten in meer dan 30 landen.

DeGiro is een populaire online broker voor beleggers in Europa. Het bedrijf biedt concurrerende prijzen en een breed scala aan beleggingsproducten. 

Ondanks de vele voordelen is het ook belangrijk om de nadelen van DeGiro te kennen om deze DeGiro review eerlijk te houden. Een groot nadeel van DeGiro, is dat ze zich alleen focussen op de aandelenmarkt. Het is niet mogelijk om te beleggen in andere markten zoals crypto, forex of CFD’s. Dit is voor sommige beleggers jammer omdat ze zich wel willen focussen op meerdere markten. 

Daarnaast heeft DeGiro beperkte analyse mogelijkheden wat het lastig maakt om goede technische analyses te maken met DeGiro. 

Het grootste nadeel van DeGiro vond ik toen ik begon dat je altijd hele aandelen moet kopen. Hierdoor zijn veel aandelen direct een hoge investering wat het platform minder geschikt maakt voor beginners. 

DeGiro is misschien een goedkope manier om te handelen, maar het is niet de beste. Hier zijn enkele van de nadelen van het gebruik van DeGiro:

 • Het platform is ingewikkeld en moeilijk te gebruiken voor beginners.
 • Er zijn meldingen geweest van transacties die niet doorgaan of zonder reden zijn geannuleerd.
 • Als je jouw geld wilt opnemen, kan het tot 5 werkdagen duren voordat het op jouw rekening staat.

Recencie DeGiro

DeGiro is een online broker die is opgericht in 2008. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam in Nederland. Het bedrijf biedt zijn diensten aan over heel de wereld. In 2020 werd DeGiro overgenomen door flatex AG, een Duitse financiële dienstverlener.

DeGiro biedt haar klanten toegang tot een breed scala aan financiële instrumenten, waaronder aandelen, ETF’s, obligaties, opties en futures. De broker biedt ook verschillende beleggingsproducten aan, zoals beheerde portefeuilles en beleggingsfondsen. DeGiro rekent lage commissies en vergoedingen, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor beleggers die op zoek zijn naar zoveel mogelijk winst.

Het platform van de broker is gebruiksvriendelijk en biedt gebruikers alle tools die ze nodig hebben om weloverwogen investeringsbeslissingen te nemen. Al met al is DeGiro een goede keuze voor beleggers die op zoek zijn naar een betrouwbare en betaalbare online broker.

Bedrijfsinformatie DeGiro

DeGiro is een online broker die is opgericht in 2008. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, Nederland. DeGiro biedt handel in een breed scala aan effecten, waaronder aandelen, obligaties, ETF’s en beleggingsfondsen. Het bedrijf heeft meer dan 2 miljoen klanten.

DeGiro heeft een website en mobiele app die beschikbaar zijn in het Engels, Spaans, Nederlands, Duits, Frans, Italiaans, Portugees, Zweeds, Deens, Noors, Fins en Pools. Het bedrijf biedt klantenondersteuning via e-mail en telefoon.

DeGiro rekent lage commissies voor transacties. Aandelentransacties kosten bijvoorbeeld in Amsterdam € 2,00 + € 0,50 en in de US € 0 + € 0,50. Er is geen minimaal saldo vereist om een rekening bij DeGiro te openen.

Veiligheid

DeGiro is een van de nieuwere online broker die een grote naam heeft gemaakt in de aandelen markt. Ondanks dat het een relatieve nieuwkomer is, heeft DeGiro veel moeite gedaan om ervoor te zorgen dat hun platform veilig is voor hun gebruikers.

Een manier waarop DeGiro dit heeft bereikt, is door samen te werken met gevestigde financiële instellingen zoals DZ Bank en ABN AMRO. Dit geeft DeGiro niet alleen de steun van deze gevestigde bedrijven, maar stelt hen ook in staat om functies en diensten aan te bieden die vergelijkbaar zijn met wat deze grotere partijen bieden.

Daarnaast neemt DeGiro beveiliging serieus en maakt gebruik van state-of-the-art beveiligingsmaatregelen zoals two-factor authenticatie en SSL-encryptie. Ze bieden ook een verzekering tegen diefstal en fraude, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw geld in goede handen is wanneer je DeGiro gebruikt.

Inloggen en aanmelden

 

Als je op zoek bent naar een DeGiro review, ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel bekijken we wat DeGiro is, hoe het werkt en of het de juiste broker voor jou is. Voor veel mensen zijn juist de kleine dingen belangrijk bij een broker zoals het inlog proces bij een broker. Mensen willen gemakkelijk kunnen inloggen, maar wel een veilige loginomgeving hebben.

Als je met DeGiro wilt gaan handelen, moet je eerst een account aanmaken en vervolgens kun je inloggen. Dit proces is relatief eenvoudig en duurt slechts enkele minuten.

Om een account te openen, moet je enkele persoonlijke informatie verstrekken, waaronder jouw naam, adres, geboortedatum en nationaal identiteitsnummer. Je moet ook een gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken. Zodra jouw account is geopend, kun je inloggen door jouw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren op de inlogpagina van DeGiro.

Nadat je bent ingelogd, heb je toegang tot alle functies van het DeGiro-platform. Je kunt jouw rekeningsaldo en -posities bekijken, transacties doen, geld storten of opnemen, en meer.

Het is bij DeGiro mogelijk om in te loggen via de computer, maar ook heeft DeGiro een app. Deze DeGiro app is zowel beschikbaar voor IOS als voor Android. Op de app log je na elke sessie uit en dien je opnieuw in te loggen. Dit inloggen kan wel vaak gemakkelijk door middel van gezichtsherkening op de IOS app.

DeGiro review over het inlog proces: Het inloggen is zeer gemakkelijk en gebruiksvriendelijk.

DeGiro inloggen

Indexfondsen van DeGiro

Degiro is een populaire Nederlandse broker die beleggers toegang biedt tot een breed scala aan beleggingsproducten, waaronder indexfondsen. Indexfondsen zijn een type beleggingsfonds dat de prestaties van een specifieke marktindex volgt, zoals de S&P 500 of de Dow Jones Industrial Average. Degiro biedt een verscheidenheid aan indexfondsen die beleggers blootstelling geven aan verschillende markten en activaklassen.

Indexfondsen hebben verschillende voordelen ten opzichte van andere soorten beleggingen. 

Ten eerste zorgen ze voor diversificatie omdat ze een groot aantal aandelen in hun portefeuilles hebben. Dit betekent dat beleggers in indexfondsen minder snel verliezen zullen lijden van individuele aandelen die slechter presteren dan de markt. 

Ten tweede hebben indexfondsen doorgaans lagere kosten dan actief beheerde beleggingsfondsen. Dit komt omdat indexfondsen geen dure onderzoeks- en managementteams nodig hebben.

DeGiro indexfondsen

DEGIRO kosten

Beleggers die op DeGiro willen handelen, zullen merken dat de broker enkele van de laagste commissies in de branche biedt.

DeGiro rekent bijvoorbeeld slechts € 2 + € 0,50 per transactie voor aandelen die op beurzen in Europa zijn genoteerd. Dit is een fractie van wat andere makelaars rekenen. In de US rekent DeGiro € 0 + € 0,50.

Het is ook vermeldenswaard dat er geen verborgen kosten zijn bij DeGiro. Wat je ziet, is wat je krijgt. De enige keer dat je extra betaald, is als je transacties uitvoert buiten de normale markturen, waarvoor een kleine toeslag geldt.

Hoe beleg je via DeGiro?

DeGiro is een online broker die haar diensten aanbiedt aan inwoners van de Europese Unie. De broker is in 2008 opgericht in Nederland en heeft sindsdien zijn diensten uitgebreid naar heel Europa. DeGiro biedt haar klanten, lage tarieven, een gebruiksvriendelijk platform en een breed scala aan beleggingsproducten.

Om via DeGiro te beleggen, moet je eerst een rekening bij hen openen. Dit kan door jouw persoonlijke gegevens op te geven en het verificatieproces te doorlopen. Zodra jouw account is geopend, moet je er geld op storten voordat je kunt beginnen met beleggen. Je kunt dit doen via een bankoverschrijving of met IDEAL.

Zodra je geld op jouw rekening heeft staan, kun je beginnen met beleggen in de markten van jouw keuze. DeGiro biedt een breed scala aan beleggingsproducten, dit zijn:

 • Aandelen
 • Obligaties
 • ETF’s
 • Opties
 • Futures
 • Hefboomproducten
 • Warrants

Als je het gehele aanbod van DeGiro wilt zien raden wij aan om een gratis DeGiro account aan te maken.

Stappenplan DeGiro account aanmaken

Ben je op zoek naar een nieuwe broker, dan is DeGiro zeker het overwegen waard. Het biedt niet alleen lage commissies, maar ook een zeer breed aanbod aan aandelen van niet alleen de Europese en Amerikaanse beurzen, maar ook Australische, Japanse beurzen. In deze paragraaf zullen we een DeGiro review geven over hoe makkelijk het is om een account aan te maken en je precies vertellen hoe je een account aan moet maken op DeGiro.

Ga om te beginnen naar de DeGiro website en selecteer ‘Een account maken’. Je moet dan jouw persoonlijke gegevens invoeren, waaronder jouw naam, adres, e-mailadres en geboortedatum. Nadat je al jouw informatie hebt ingevoerd, klikt je op ‘Volgende’.

Op de volgende pagina word jou gevraagd een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen. Zorg ervoor dat je een sterk wachtwoord kiest dat je niet vergeet! Voordat je mag beginnen met handelen moet je ook jezelf verifiëren. Dit verifiëren kan door je persoonsgegevens op te geven en in de meeste gevallen moet je een scan maken van je identificatiebewijs.

DeGiro fondsen zoeken

DeGiro is een online broker die beleggers een manier biedt om aandelen, obligaties en andere aandelen te verhandelen. Een van de kenmerken die DeGiro onderscheidt van andere brokers, zijn de lage kosten. DeGiro berekent bijvoorbeeld, maar rond de € 0,50 kosten per aandelentransactie. Dit maakt DeGiro een aantrekkelijke optie voor beleggers die geld willen besparen op hun beleggingen.

DeGiro biedt ook een ruime keuze aan fondsen. Beleggers kunnen kiezen uit meer dan 60 verschillende ETF’s, waaronder fondsen die belangrijke indexen volgen, zoals de S&P 500 en de Nasdaq 100. DeGiro biedt ook obligatiefondsen, grondstoffenfondsen en zelfs vastgoedfondsen. Dit geeft beleggers veel opties als het gaat om het kiezen van een beleggingsstrategie.

Beleggers kunnen DeGiro fondsen vinden door ernaar te zoeken op de DeGiro website.

Let op: Een EFT wordt niet beheerd door een groep beleggers. Dit is dus een groep van aandelen. Een beleggingsfonds word beheerd door een groep beleggers. Door te beleggen in een beleggingsfonds laat je als het ware je geld beleggen door andere beleggers.

DeGiro klantenservice

Klantenservice is een van de belangrijkste aspecten van elk bedrijf, en DeGiro is daarop geen uitzondering. Het bedrijf biedt verschillende manieren om contact op te nemen met de klantenservice, waaronder per telefoon en e-mail. 

Ik nam contact op met de klantenservice via de e-mail en vond de vertegenwoordiger vriendelijk en behulpzaam. Ze waren in staat om al mijn vragen te beantwoorden en mijn probleem snel op te lossen. Over het algemeen was ik erg tevreden over het niveau van klantenservice van DeGiro. 

De telefonische klantenservice is van 8:00 tot 17:30 open op werkdagen. Op dit tijdstip krijg je een Nederlands talige klantenservice. Tussen 17:30 en 22:00 is de klantenservice op werkdagen ook bereikbaar, maar dan is de klantenservice wel Engelstalig.

DeGiro klantenservice

DeGiro app review

DeGiro is een app waarmee je kunt beleggen in aandelen, ETF’s en beleggingsfondsen. Het is beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten.

De app heeft een mooie en gebruiksvriendelijke interface. Je kunt eenvoudig jouw beleggingsportefeuille en prestaties bekijken. DeGiro biedt ook een breed scala aan beleggingsproducten.

Over het algemeen is DeGiro een geweldige optie voor zowel ervaren beleggers als beginners. De app is eenvoudig in gebruik en biedt een breed scala aan beleggingsproducten.

Geschiedenis van DeGiro

DeGiro is in 2008 opgericht door een groep van vier Nederlanders die eerder samenwerkten bij Binck Bank. Het bedrijf is opgericht om Nederlandse beleggers online diensten voor aandelenhandel aan te bieden tegen lagere kosten dan op dat moment beschikbaar was. Inmiddels is DeGiro uitgegroeid tot een van de grootste online brokers in Europa, met meer dan 2 miljoen klanten. DeGiro heeft de visie om nog flink door te groeien in Europa en in 2026 7 miljoen Europese klanten te bedienen.

Het bedrijf heeft zulke lage kosten kunnen bieden door zijn activiteiten te stroomlijnen en zijn diensten alleen online aan te bieden. Hierdoor kan DeGiro veel van de kosten vermijden die gepaard gaan met traditionele brokers, zoals fysieke vestigingen en menselijke werknemers. Daarnaast geeft DeGiro geen beleggingsadvies of andere traditionele bemiddelingsdiensten, maar richt zich uitsluitend op uitvoering.

Ondanks zijn relatief korte geschiedenis is DeGiro in korte tijd uitgegroeid tot een grote speler in de online broker industrie.

DEGIRO indexfondsen

Degiro is een populaire Nederlandse broker die beleggers toegang biedt tot een breed scala aan beleggingsproducten, waaronder indexfondsen. Indexfondsen zijn een type beleggingsfonds dat de prestaties van een specifieke marktindex volgt, zoals de S&P 500 of de Dow Jones Industrial Average. Degiro biedt een verscheidenheid aan indexfondsen die beleggers blootstelling geven aan verschillende markten en activaklassen.

Indexfondsen hebben verschillende voordelen ten opzichte van andere soorten beleggingen. Ten eerste zorgen ze voor diversificatie omdat ze een groot aantal effecten in hun portefeuilles hebben. Dit betekent dat beleggers in indexfondsen minder snel verliezen zullen lijden van individuele aandelen die slechter presteren dan de markt. Ten tweede hebben indexfondsen doorgaans lagere kosten dan actief beheerde beleggingsfondsen. Dit komt omdat indexfondsen geen dure onderzoeks- en managementteams nodig hebben.

DEGIRO kosten

Beleggers die op Degiro willen handelen, zullen merken dat de makelaar enkele van de laagste commissies in de branche biedt.

Degiro rekent bijvoorbeeld slechts € 2 + € 0,50 per transactie voor aandelen die op beurzen in Europa zijn genoteerd. Dit is een fractie van wat andere makelaars rekenen. In de US rekent DeGiro € 0 + € 0,50.

Het is ook vermeldenswaard dat er geen verborgen kosten zijn bij Degiro. Wat je ziet is wat je krijgt. De enige keer dat je extra betaald, is als je transacties uitvoert buiten de normale markturen, waarvoor een kleine toeslag geldt.

Hoe beleg je via DEGIRO?

DEGIRO is een online broker die haar diensten aanbiedt aan inwoners van de Europese Unie. De broker is in 2008 opgericht in Nederland en heeft sindsdien zijn diensten uitgebreid naar heel Europa. DEGIRO biedt haar klanten lage tarieven, een gebruiksvriendelijk platform en een breed scala aan beleggingsproducten.

Om via DEGIRO te beleggen, moet je eerst een rekening bij hen openen. Dit kan door jouw persoonlijke gegevens op te geven en het verificatieproces te doorlopen. Zodra jouw account is geopend, moet je er geld op storten voordat je kunt beginnen met beleggen. Je kunt dit doen via een bankoverschrijving of met IDEAL.

Zodra je geld op jouw rekening heeft staan, kun je beginnen met beleggen in de markten van jouw keuze. DEGIRO biedt een breed scala aan beleggingsproducten dit zijn:

 • Aandelen
 • Obligaties
 • ETF’s
 • Opties
 • Futures
 • Hefboomproducten
 • Warrants

Als je het gehele aanbod van DEGIRO wilt zien raden wij aan om een gratis DEGIRO account aan te maken.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Meer reviews lezen?

Auteur: Kai

Auteur: Kai

Kai Glorie is een erkende expert op het gebied van online geld verdienen. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring heeft hij succesvolle strategieën ontwikkeld om financiële vrijheid te bereiken via diverse online verdienmodellen. Als internetondernemer en marketingspecialist deelt Kai waardevolle inzichten en praktische tips over onderwerpen zoals affiliate marketing, beleggen, e-commerce en passief inkomen. Zijn heldere en toegankelijke schrijfstijl maakt complexe concepten begrijpelijk voor zowel beginners als gevorderden. Vertrouw op Kai's expertise en begeleiding om je weg naar financiële onafhankelijkheid te starten.

Alle berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *