fbpx

Geld verdienen met enquêtes

Enquêtes invullen voor geld?

Wil jij geld verdienen met enquêtes? Dat kan! Lees op deze pagina alles over geld verdienen met enquêtes en wat de beste websites zijn om geld te verdienen met enquêtes.

Geld verdienen met enquêtes

Overzicht betaalde enquête sites

Wil je enquêtes invullen voor geld? Als je geld wilt verdienen met enquêtes kun je dit doen via verschillende websites. Bij deze websites kun je je persoonlijke gegevens invullen. Als de enquête website een enquête vindt die bij je gegevens past, kun je deze enquête invullen.

Vaak zoeken bedrijven een bepaalde doelgroep. Voor deze specifieke doelgroep hebben ze veel geld over. Hierdoor is het mogelijk om betaald te krijgen voor enquêtes. Omdat bedrijven veel over hebben voor een bepaalde doelgroep vragen veel enquêtes websites veel gegevens van je. Dit doen ze dus om jou zo een duidelijk mogelijk profiel voor een bedrijf te geven. 

Veel mensen denken dat enquêtes invullen voor geld weinig oplevert, maar deze mensen beseffen niet hoeveel een mening van een persoon waard is voor een bedrijf.  Door een goede mening te geven over een bedrijf kan een bedrijf verbeteren en hierdoor meer geld verdienen. Hiervoor is een bedrijf zeker bereid om geld te betalen. Wil je online geld verdienen? Dan is het invullen van enquêtes zeker de moeite waard.

In dit artikel gaan we de beste enquête websites bespreken om geld te kunnen verdienen met enquêtes. Hierbij zal voornamelijk gefocust worden op welke de beste betaalde enquêtes website is. 

Enquête websites top 5

  1. GFK Panel
  2. YouGov
  3. Toluna
  4. Stempunt
  5. Lifepoints

1. GFK Panel

GFK panel

GFK Panel werkt samen met een veel verschillende soorten bedrijven, zoals fabrikanten, retailers, media en andere dienstverleners. Door deel te nemen aan enquêtes van GFK Panel kunnen mensen hun mening geven en tegelijkertijd geld verdienen of cadeaubonnen winnen. GFK panel werkt samen met grote bedrijven zoals Mediamarkt, Bol.com en Wehkamp. 

Trustpilot: 3.8/5.0 sterren 

Voordelen GFK Panel

2. YouGov

YouGov logo

De website van YouGov is een betaalde enquête website dat zich richt op het verzamelen van meningen en inzichten over consumenten over verschillende onderwerpen. Voorbeelden hiervan zijn: politiek, economie, media en technologie. Gebruikers van YouGov kunnen deelnemen aan enquêtes en worden beloond voor het invullen van de betaald enquêtes met punten als dank voor hun deelname. De punten kunnen worden ingewisseld voor geld, cadeaubonnen of andere producten. Meer lezen over YouGov? Lees dan de YouGov review

Trustpilot: 4.5/5.0 sterren

Voordelen YouGov

3. Toluna

Luna logo

Toluna is een online platform waar gebruikers kunnen deelnemen aan enquêtes en hier geld mee kunnen verdienen. De Toluna betaalde enquêtes bevatten vragen over uiteenlopende onderwerpen, waaronder consumentengedrag, producten en diensten en soms ook over hun politieke opinie. Deelnemers verdienen punten voor het invullen van enquêtes, die ze kunnen inwisselen voor geld of cadeaubonnen. Toluna werkt samen met bedrijven en organisaties die geïnteresseerd zijn in het verzamelen van feedback van consumenten. Bedrijven waarmee dit betaalde enquêtebedrijf samenwerkt zijn grote namen zoals Bol.com, Zalando en PayPal.

Tip: Lees ook de uitgebreide Toluna review

Trustpilot: 4.0/5.0 sterren

Voordelen Toluna

4. Stempunt

stempunt logo

Stempunt is betaalde enquête platform waar gebruikers enquêtes kunnen invullen voor geld. Het doel van het onderzoek is om inzicht te krijgen in het consumentengedrag over uiteenlopende onderwerpen, waaronder producten, diensten, merken en andere zaken zoals politieke opvattingen. Deelnemers worden beloond in de vorm van geld of cadeaubonnen voor het invullen van deze enquêtes. Het platform is een geweldige manier voor gebruikers om enquêtes in te vullen voor cadeaubonnen of geld.

Trustpilot: Stempunt 3.3/5.0 sterren

Voordelen Stempunt

5. Lifepoints

lifepoints

LifePoints is een website dat consumenten de mogelijkheid geeft om geld te verdienen door deel te nemen aan betaalde enquêtes. Het platform werkt samen met een groot aantal bedrijven en organisaties die geïnteresseerd zijn in het verzamelen van feedback van consumenten over producten en diensten. Door deel te nemen aan LifePoints enquêtes kunnen gebruikers hun mening geven en kans maken op tegoedbonnen bij de grootste bedrijven of geld verdienen. LifePoints beloont deelnemers met punten die kunnen worden ingewisseld voor geld, cadeaubonnen of andere producten.

Trustpilot: 4.1/5.0 sterren

Voordelen Lifepoints

Tips om geld te verdienen

Wil je enquêtes invullen voor geld? Er zijn veel online enquêtesites die je betalen voor je mening. Dit kan een mooie manier zijn om wat extra geld te verdienen, vooral als je bereid bent de tijd te nemen om je aan te melden voor meerdere enquêtesites en een waardevolle mening te geven.

Tip 1: Meld je aan bij meerdere enquête websites

 

Wil je enquêtes invullen voor geld? De meeste enquêtesites betalen je een paar euro voor elke enquête die je invult. Er zijn ook een paar sites die beter betalende enquêtes aanbieden. Zorg ervoor dat je je aanmeldt voor meerdere sites, zodat je meer kans hebt om goedbetaalde enquêtes aangeboden te krijgen. Hierboven hebben wij een aantal enquête websites gezet die je kunt uittesten. Wij hebben zelf een groot aantal enquête websites getest en deze vonden wij de beste.

Tip 2: Beantwoord vragen eerlijk en uitgebreid

 

Ga je beginnen met enquêtes invullen voor geld? Om het meeste geld te verdienen met enquêtes, is het belangrijk om eerlijk te zijn bij het beantwoorden van vragen. Probeer de antwoorden niet te raden; neem in plaats daarvan de tijd om de vragen aandachtig te lezen en te beantwoorden. Vaak worden goed betaalde enquêtes alleen uitgegeven aan een bepaalde doelgroep of aan mensen die een goede reputatie bij de enquete website hebben. Het kan zo zijn dat als je antwoorden invult die nergens op slaan je minder vaak gevraagd zal worden voor enquêtes of zelfs helemaal van het platform verwijderd word.

Tip 3: Bouw een reputatie op

 

Het is ook belangrijk om geduld te hebben bij het invullen van enquêtes. Sommige enquêtes betalen misschien maar een paar cent, maar als je een goede reputatie opbouwt bij een enquête website dan kan dit steeds meer en meer worden. Uiteindelijk heb je een mooi online inkomen vanuit huis verdienen met enquêtes. Wil je meer manieren lezen om geld te verdienen? Lees dan 35 manieren om online geld te verdienen.

Tips voor goede enquête websites zijn

1. Online reviews lezen. Zoek naar onpartijdige beoordelingen van mensen die daadwerkelijk enquêtes bij het bedrijf hebben ingevuld. Dit zal je helpen een beter idee te krijgen van wat je kunt verwachten en of het bedrijf je tijd waard is. Een goede partij om te bekijken is bijvoorbeeld Trustpilot. Hierbij worden vrijwel alle reviews geverifieerd. Om het jou de zoektocht naar enquête websites zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij de Trustpilot scores bij het bedrijf gezet. 

2. Kijk op de website van Better Business Bureau (BBB). De BBB is een non-profitorganisatie die bedrijven beoordeelt op een schaal van A+ tot F. Bedrijven die door de BBB zijn geaccrediteerd, moeten aan bepaalde kwaliteitsnormen voldoen, zodat je er zeker van kunt zijn dat het legitieme bedrijven zijn.

3. Onderzoek naar het beleid en de procedures van het bedrijf. Als je serieus tijd wilt gaan stoppen in het invullen van enquêtes lees dan altijd eerst de voorwaarden waar je aan moet voldoen. Het zou zonde zijn als je veel tijd stopt in het invullen van enquêtes en uiteindelijk toch niet betaald krijgt. 

enquêtes invullen voor geld
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Gerelateerde posts

Auteur: Kai

Auteur: Kai

Kai Glorie is een erkende expert op het gebied van online geld verdienen. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring heeft hij succesvolle strategieën ontwikkeld om financiële vrijheid te bereiken via diverse online verdienmodellen. Als internetondernemer en marketingspecialist deelt Kai waardevolle inzichten en praktische tips over onderwerpen zoals affiliate marketing, beleggen, e-commerce en passief inkomen. Zijn heldere en toegankelijke schrijfstijl maakt complexe concepten begrijpelijk voor zowel beginners als gevorderden. Vertrouw op Kai's expertise en begeleiding om je weg naar financiële onafhankelijkheid te starten.

Alle berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *