fbpx

High ticket dropshipping

Wat is high ticket dropshipping? Wij vertellen jou in dit artikel alles over high ticket dropshippen. 

high ticket dropshipping

Wat is high ticket dropshipping?

High ticket dropshipping is een vorm van dropshippen waarbij dure artikelen worden verkocht via een dropshipping leverancier. Dropshipping is een bedrijfsmodel waarin webshops producten verkopen zonder voorraad te hoeven hebben. Wanneer een webshop een bestelling van een klant ontvangt, neemt hij contact op met de dropshipping leverancier, die het verkochte product vervolgens direct naar de klant stuurt. 

Het grote voordeel hiervan is dat je geen eigen voorraad hoeft te hebben en dus weinig kapitaalrisico loopt. Als je dit dropshippen doet met high ticket kun je hele hoge marges verdienen met 1 verkoop. Dit dropshippen met dure producten en hoge marges wordt ook wel high ticket dropshipping genoemd. Doordat high ticket dropshippen hierdoor zeer winstgevend kan zijn met maar weinig orders is het enorm populair geworden. 

High ticket dropshipping kan een mooie manier zijn om online geld te verdienen, omdat je met deze manier producten kunt verkopen met een hoge winstmarge en weinig producten nodig hebt voor een mooie winst. Als je bijvoorbeeld een product van € 1.000 zou verkopen en jouw leverancier brengt je € 500 in rekening voor verzending en voor het product, zou je € 500 winst per verkoop maken. Dit betekent dus ook dat je € 400 aan marketing kunt uitgeven en dan bij 1 verkoop nog steeds € 100 winst zal maken. 

Om succesvol te zijn met high ticket dropshipping, is het belangrijk om goede dropshipping leveranciers te vinden die betrouwbaar zijn en kwaliteitsproducten aanbieden. Zoals je misschien wel verwacht hebben mensen ook een hogere verwachting bij een duur product. Om deze reden moet je als je gaat beginnen met high ticket dropshipping ook goede producten leveren en goede service verlenen. 

Wil je beginnen met je dropshipping bedrijf? In mijn gratis dropshipping handleiding vertel ik je precies hoe je kunt beginnen en hoe je de beste producten kunt vinden voor je webshop. 

High ticket dropshipping

Dropshipping producten vinden

High ticket dropshipping is een mooie manier om geld te verdienen. Het is een relatief makkelijk bedrijfsmodel dat iedereen kan doen en het kan zeer winstgevend zijn. Wel is het belangrijk dat je een ware specialist wordt in een het product dat je gaat verkopen zodat je als webshop echt waarde kunt toevoegen. 

Er zijn een paar dingen die je moet weten voordat je aan de slag gaat met high ticket dropshipping.

 1. Eerst moet je een niche vinden waar je gepassioneerd over bent.
 2. Ten tweede moet je high ticket producten vinden die mensen bereid zijn te kopen.
 3. En ten derde moet je een website bouwen en er verkeer naartoe leiden.

Een leverancier met high ticket dropshipping producten is vaak wat moeilijker dan een leverancier vinden voor het normale dropshipping. High ticket dropshipping leveranciers zijn vaak wat exclusiever en hebben wat hogere eisen als je verkoper wilt worden.

Voorbeelden van dure dropshipping producten

Voorbeelden van high ticket dropshipping producten zijn:

 • Fitness apparatuur
 • Jacuzzi’s
 • Sauna’s
 • Elektrische voertuigen
 • Tenten
 • Zwembad accessoires
 • Parasollen
 • Kattenhuizen
 • Bedden
 • Meubels
 • Tuinhuizen
 • 3D-printers
 • Kluizen

Als je op zoek gaat naar een high ticket dropshipping leverancier is het aan te raden om er één te vinden die in Nederland is gevestigd. Als je één van deze specifieke producten wilt verkopen kun je bijvoorbeeld: product + inkopen opzoeken. Als je dit op zoekt krijg je een lijst met verschillende leveranciers.

Waar vind je deze leveranciers?

Er zijn een paar manieren om high ticket dropshipping leveranciers in Nederland te vinden voor dropshippen met high ticket producten. 

Een manier is om beurzen bij te wonen. Dit is een manier om leveranciers persoonlijk te ontmoeten en een idee te krijgen van hun producten. 

Een andere manier om leveranciers te vinden is via online telefoongidsen of bedrijfsgidsen. Dit kan een manier zijn om verschillende leveranciers te vergelijken en de beste leverancier voor jouw bedrijf te vinden. 

Ten slotte kunt je ook rechtstreeks contact opnemen met door deze bijvoorbeeld op te zoeken op Google. Dit kan een manier zijn om exclusieve deals en toegang tot de nieuwste producten te krijgen.

Beginnen met dropshippen

High ticket dropshippen is een manier om online geld te verdienen. Maar hoe zet je een dropshipping bedrijf met high ticket op? Een high ticket bedrijf opzetten is eigenlijk precies hetzelfde als het opzetten van een normaal dropshipping bedrijf alleen de leverancier is anders. Wil je stap voor stap leren hoe je kunt beginnen met dropshippen? Download dan mijn gratis stappenplan

Er zijn een paar dingen die je moet doen om een dropshipping bedrijf met high ticket producten op te zetten. 

 1. Eerst moet je een niche vinden waar je gepassioneerd over bent. 
 2. Ten tweede moet je producten van hoge kwaliteit vinden waar mensen voor willen betalen. 
 3. Als je een product hebt gevonden die je graag wilt verkopen kun je een high ticket dropshipping leverancier gaan zoeken. Dit kan via internet met de zoekterm: product + inkopen of groothandel. 
 4. Ten Vierde moet je aantrekkelijke productbeschrijvingen en advertenties maken die mensen overtuigen om bij jou te kopen. Dit is belangrijker bij high ticket producten dan bij normale producten omdat je meer vertrouwen moet creëren en mensen meer informatie willen voordat ze overgaan op aankoop. 

Waar moet je op letten?

Als het gaat om high ticket dropshipping, zijn er een paar dingen waar je op moet letten om succesvol te zijn. 

Eerst moet je een niche vinden die bereid is veel geld aan je producten uit te geven. Je moet ervoor zorgen dat jij een expert wordt in deze niche en dat je meer informatie kan geven dan andere websites. Door echt een expert te zijn in het product kun je waarde toevoegen voor de klant en op die manier je onderscheiden van de concurrent. 

Ten tweede moet je high ticket leveranciers vinden die met je willen samenwerken en kwaliteitsproducten leveren tegen een eerlijke prijs. Ten slotte moet je je merk opbouwen zodat klanten bereid zijn hoge prijzen te betalen voor je producten.

Als je al deze dingen kunt doen, ben je goed op weg naar succes met high ticket dropshipping. Vergeet niet om altijd je marges in de gaten te houden en ervoor te zorgen dat je winst maakt op elke verkoop. Met een beetje moeite kun je veel geld verdienen met dropshipping met high ticket producten.

Wat zijn de voordelen?

 • Meer geld per verkoop
 • Hogere winstmarges
 • Minder klanten nodig voor zelfde bedrag. 
 • Langetermijnbedrijfsmodel 

Er zijn verschillende voordelen aan high ticket dropshipping, waaronder de mogelijkheid om meer geld te verdienen per verkoop, het potentieel voor hogere marges en de mogelijkheid om producten te verkopen die niet beschikbaar zijn via andere traditionele retailkanalen.

Eén van de grootste voordelen van dropshipping met een high ticket dropshipping is dat je veel meer geld kunt verdienen per verkoop. Aangezien je artikelen voor een hogere prijs verkoopt, genereert elke verkoop een aanzienlijk grotere winst. Dit kan vooral handig zijn als je een nichemarkt kunt vinden met weinig concurrenten en een grote vraag naar je producten.

Een ander voordeel van dropshipping met high ticket is het potentieel voor hogere marges. Omdat je niet te maken hebt met de hoge kosten die gepaard gaan met traditionele fysieke bedrijven/webshops, kun je een groter percentage van elke verkoop verdienen.

Een ander groot voordeel is dat je producten van hoge kwaliteit levert. Hierdoor heb je minder gedoe met klanten dan wanneer je producten van lage kwaliteit in grote aantallen zou verkopen. 

Wat zijn de nadelen?

 • Meer expertise nodig over het product
 • Moeilijk om leveranciers te vinden
 • Klanten hebben meer verwachtingen van je
 • Veel moeite voor 1 verkoop

Er zijn een paar nadelen aan high ticket dropshipping die moeten worden overwogen voordat je aan de slag gaat. 

Ten eerste kan het moeilijk zijn om leveranciers te vinden die met je willen samenwerken aan artikelen met high ticket producten. Het kan zijn dat je lang moet zoeken om er één te vinden met een goede reputatie en een goede staat van dienst in het uitvoeren van je bestellingen. 

Ten tweede zul je waarschijnlijk een hogere prijs voor de producten moeten betalen dan wanneer je goedkopere artikelen zou verkopen. Dit betekent dat je voor één product al een flinke investering moet doen als je vooraf moet betalen. 

Ten slotte kunnen de verzendkosten voor grote of zware artikelen erg hoog zijn, wat ten koste gaat van je winst. Vaak zijn high ticket producten grote producten zoals jacuzzi’s of tenten. Let wel op dat deze verzendkosten vaak al doorberekend zijn in de prijs die je betaald bij de groothandel.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Meer over dropshipping

Auteur: Emiel

Auteur: Emiel

Dit artikel is geschreven door Emiel. Emiel is een Business student die passie heeft voor online ondernemen. Emiel schrijft voor Extraeuros.nl artikelen over online ondernemen en over online geld verdienen. Emiel schrijft graag over zijn ervaringen met cryptocurrency's, beleggen, dropshipping en affiliate marketing.

Alle berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GRATIS € 10.000 dropshipping handleiding ontvangen?

Meld je aan en ontvang een compleet stappenplan om te beginnen inclusief dropshipping niches, dropshipping leveranciers.

extraeuros dropshipping handleiding