Tips, Tricks en Reviews door Emiel

Website Extraeuros.nl Over ons.

Waarom Extraeuros?

We zijn met deze website begonnen omdat we het beu waren om voor andere mensen te werken. We wilden onze eigen bazen zijn en onze eigen regels maken. En we wilden het allemaal doen vanuit het comfort van onze huizen.

We waren de sleur van 9 tot 5 beu, van lange dagen werken voor weinig loon en geen waardering. We waren er klaar mee dat we ons als radertjes in een machine voelden, dat we vervangbaar waren.

Op Extraeuros.nl willen wij eigenlijk de nieuwe manieren uitleggen van geld verdienen. Doordat je tegenwoordig toegang hebt, kun je potentieel heel de wereld bereiken. Doordat je heel de wereld kunt bereiken zijn de mogelijkheden om online geld te verdienen oneindig. 

Wij vertellen over de nieuwste manieren hoe jij een online inkomen kunt verdienen. Wij hebben vier hoofd categorieën aangehouden: Affiliate marketing, dropshipping, beleggen en crypto. 

Wie ben ik?

Wie ben ik? Mijn naam is Emiel. Ik ben een student van 22 jaar oud die vanaf jonge leeftijd al bezig is met geld verdienen en altijd bezig was met de nieuwste methodes om geld te verdienen. Al de methodes die ik beschrijf, heb ik daadwerkelijk zelf uitgetest. 

Deze website is een affiliate marketing website. Als je op een externe link klinkt en wordt doorverwezen naar een andere website kan het zijn dat ik hier een vergoeding voor krijg. Deze vergoeding kan gezien worden als mijn beloning voor het onderzoek wat nodig was om deze content te maken.