fbpx

Surveyworld review

Op zoek naar een Surveyworld review? 

Surveyworld review

Surveyworld ervaringen

Surveyworld is een online enquêteplatform dat belooft gebruikers een handige en gebruiksvriendelijke oplossing te bieden voor het invullen van enquêtes. Met zijn uitgebreide verscheidenheid aan enquêtetypes, veelzijdige aanpassingsmogelijkheden en intuïtieve gebruikersinterface is Surveyworld de ideale keuze voor bedrijven en organisaties die enquêtes willen houden. Echter houdt Surveyworld niet zelf deze enquête, maar is het bedrijf een tussenpartij die enkel jou doorverwijst naar andere enquête bedrijven. 

De Surveyworld ervaring begint zodra je je aanmeldt. Het platform biedt een breed scala aan sjablonen om uit te kiezen, waardoor het eenvoudig wordt om professioneel ogende enquêtes te maken zonder dat er kennis van coderen vereist is. Bovendien kun je met Surveyworld je enquêtes aanpassen door tekstvakken, vervolgkeuzemenu’s, selectievakjes en meer toe te voegen. je kunt ook zelfs afbeeldingen of video’s toevoegen! Als je klaar bent met het maken van je enquête, kun je deze eenvoudig delen via e-mail of andere socialemediaplatforms.

Veel mensen zijn op zoek naar een Surveyworld review omdat ze geld willen verdienen met enquêtes en geen enquêtes willen maken als bedrijf. Als er wordt gekeken naar de algemene ervaringen met Surveyworld.me zijn deze over het algemeen slecht. Surveyworld fungeert enkel als tussenpartij waardoor de klantenservice relatief weinig voor je voor betekenen. Hierdoor worden over het algemeen problemen bij Surveyworld niet goed opgelost. 

Daarnaast zijn er weinig Surveyworld ervaringen te vinden op bijvoorbeeld de Surveyworld trustpilot staat maar één review van één ster. 

Daarom kiezen veel mensen voor andere betaalde enquête partijen. Wij hebben een overzicht gemaakt van de beste betaalde enquête websites. Wil je dit overzicht zien?

Ga dan naar de pagina: Geld verdienen met enquêtes

Surveyworld trustpilot reviews

Over het bedrijf

Surveyworld is een wereldwijd online enquêteplatform dat bedrijven en organisaties de tools biedt die ze nodig hebben om succesvolle enquêtes uit te voeren. Met behulp van innovatieve technologie heeft Surveyworld een gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface ontwikkeld voor het maken en beheren van enquêtes van andere bedrijven, evenals het verzamelen en analyseren van gegevens. Met Surveyworld hebben bedrijven toegang tot een reeks functies die zijn ontworpen om hen te helpen weloverwogen beslissingen te nemen op basis van nauwkeurige feedback in de vorm van enquêtes van hun klanten.

Het bedrijf is gevestigd in Nederland en heeft klanten in de Verenigde Staten, Europa en Azië. Hun team van toegewijde professionals heeft verschillende achtergronden, waaronder software-engineering, marktonderzoek, klantenservicebeheer, data-analyse en meer. Dit brede scala aan expertise stelt hen in staat klanten uitgebreide oplossingen te bieden die zijn afgestemd op de behoeften van elk individueel project.

Het bedrijf is ook geregistreerd bij de KvK en staat ingeschreven onder de naam: e-Bron marketing BV. Daarnaast staat er op hun website ook een adres waar ze gevestigd zijn. Daarnaast heeft het bedrijf ook een privacy policy op haar website staan waarin de Nederlandse AVG in staat beschreven. 

Surveyworld voordelen

Surveyworld is een online enquêteplatform waarmee bedrijven eenvoudig enquêtes kunnen maken, verspreiden en analyseren. Met zijn uitgebreide reeks tools en functies stelt Surveyworld bedrijven in staat om snel en nauwkeurig feedback van klanten te verzamelen, zodat ze betere beslissingen kunnen nemen en hun producten of diensten kunnen verbeteren.

Surveyworld biedt tal van voordelen voor bedrijven die feedback van klanten willen verzamelen. Bedrijven kunnen binnen enkele minuten aangepaste enquêtes maken met behulp van de gebruiksvriendelijke drag-and-drop-editor van het platform. Nadat een enquête is gemaakt, kan deze op verschillende manieren worden verspreid, zoals e-mailcampagnes of insluiting op een website. Surveyworld biedt ook gedetailleerde rapportagefuncties waarmee gebruikers real-time reacties kunnen bekijken, enquêteresultaten in de loop van de tijd kunnen vergelijken en gegevens kunnen exporteren naar verschillende populaire formaten.

Daarnaast is Surveypoint helemaal gratis om je aan te melden en geven ze een duidelijk overzicht van welke bedrijven welke enquêtes aanbieden. De voordelen van Surveypoint zijn dus:

  • Fijne interface
  • Werkt fijn voor bedrijven die feedback willen verzamelen
  • Gratis aanmelden
  • Platform met een duidelijk overzicht van het aanbod

Surveyworld nadelen

Surveyworld is een populaire online enquêtesite die consumenten en andere onderzoekpanels, al tientallen jaren helpt bij het verzamelen van waardevolle gegevens. Deze Surveyworld review onderzoekt de kenmerken van het platform, de functionaliteit ervan en hoe klanten er het beste van kunnen maken. Om een goede Surveyworld review te kunnen geven zal er ook gekeken worden naar de nadelen. 

Dankzij de gebruiksvriendelijke interface kunnen klanten eenvoudig enquêtes maken die zijn afgestemd op hun behoeften. Door een overzichtelijke ontwerp kunnen gebruikers hun enquêtes aanpassen met meer dan honderd vraagtypes en krachtige analyse-opties. 

Bovendien kunnen klanten hun enquêtes delen met gerichte doelgroepen via aanpasbare deelkoppelingen voor verbeterde betrokkenheidspercentage. Enquêtes kunnen binnen enkele minuten worden bewerkt en snel worden gepubliceerd dankzij de editor voor slepen en neerzetten, waardoor het maken van boeiende enquêtes eenvoudiger dan ooit tevoren is.

Echter doet Surveyworld dit niet snel en is het een tussenpersoon tussen een onderzoekspanel en de eindgebruiker. Doordat het bedrijf een tussenpersoon is kan de klantenservice je in de meeste gevallen onvoldoende helpen omdat ze geen toegang hebben tot de meeste dingen. Daarnaast pakt Surveyworld een deel van je inkomsten. 

Doordat Surveyworld alleen maar een tussenpersoon is en geen onderzoekspanel kiezen veel mensen ervoor om zich direct aan te melden bij een onderzoekpanel. De nadelen van Surveyworld zijn dus:

  • Surveyworld is een tussenschakel
  • Het bedrijf verdiend geld met jouw gegevens
  • Het bedrijf is zelf geen onderzoekpanel

Hoe werkt het?

Surveyworld is een website waarmee gebruikers enquêtes kunnen invullen en online geld kunnen verdienen. Het is een online platform dat is gemaakt voor deelnemers aan enquêtes, onderzoekers en bedrijven om samen te werken om mensen te betalen voor hun waardevolle mening over verschillende onderwerpen. Maar hoe werkt het precies?

Allereerst moeten gebruikers een Surveyworld account aanmaken door wat persoonlijke informatie op te geven, zoals hun naam, e-mailadres, leeftijd, geslacht en land. Nadat ze zich hebben aangemeld, kunnen ze meteen beginnen met het invullen van enquêtes of wachten tot ze worden uitgenodigd door de onderzoeker of het bedrijf dat de enquête heeft gemaakt. 

Zodra de gebruiker een uitnodiging van de onderzoeker of het bedrijf heeft geaccepteerd, wordt hem/haar gevraagd een reeks vragen naar zijn/haar mening te beantwoorden. Zodra de enquête met succes is ingevuld (Dit duurt rond de 10-15 minuten), wordt deze beoordeeld door Surveyworld en ontvangt de gebruiker een betaling afhankelijk van het bedrag dat is beloofd door de maker van de enquête. Vaak is dat geen betaling direct in geld, maar in punten. Van deze punten kunnen waardebonnen zoals een Bol.com cadeaubon worden aangeschaft. 

Belangrijk om te vermelden in deze Surveyworld review is dat Surveyworld dus een tussenpartij is en niet zelf de onderzoeken doet. 

Hoeveel kun je verdienen?

De vraag hoeveel geld iemand kan verdienen is altijd een belangrijke vraag in deze Surveyworld review. Via Surveyworld kun je wel geld verdienen, maar je krijgt niet direct uitbetaald van Surveyworld omdat het bedrijf alleen een tussenschakel is. Je krijgt dus niet uitbetaald door het bedrijf maar door een ander bedrijf dat wel echt een onderzoekspanel is. 

Is Surveyworld betrouwbaar?

Bij Surveyworld hebben klanten de mogelijkheid om feedback te geven over diensten, producten en ervaringen. Het platform is voor iedereen gratis te gebruiken en biedt bedrijven een platform om naar hun klanten te luisteren. Het is geen verrassing dat Surveyworld populair is geworden bij zowel bedrijven als consumenten. Maar is het betrouwbaar?

Deze beoordeling kijkt naar de betrouwbaarheid van Surveyworld bij het verstrekken van nauwkeurige gegevens over de mening van klanten, evenals naar de beveiligingsfuncties bij het omgaan met persoonlijke informatie. We zullen ook kijken hoe gemakkelijk het voor bedrijven is om het platform te gebruiken en of het al dan niet waar voor zijn geld biedt. Aan het einde van deze beoordeling zou je een weloverwogen beslissing moeten kunnen nemen of Surveyworld al dan niet aan je behoeften kan voldoen.

Is Surveyworld betrouwbaar? In het eerste opzicht lijkt Surveyworld een betrouwbaar bedrijf. Surveyworld heeft op haar website haar bedrijfsnaam beschreven, het bedrijfsadres en ook nog een privacy policy waarin de AVG van het bedrijf staat beschreven. 

Echter als je gaat kijken naar andere Surveyworld reviews dan zie je weer hele andere dingen voorbij komen. Veel mensen geven aan dat wanneer ze hun punten wouden inwisselen voor een waardebon dat dit niet lukte en dat de klantenservice gebrekkig was. 

enquete
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Meer over enquêtes

Surveyworld review

Surveyworld review

Product merk: Surveyworld

Product op voorraad: InStock

Waardering redacteur:
1
Auteur: Kai

Auteur: Kai

Kai Glorie is een erkende expert op het gebied van online geld verdienen. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring heeft hij succesvolle strategieën ontwikkeld om financiële vrijheid te bereiken via diverse online verdienmodellen. Als internetondernemer en marketingspecialist deelt Kai waardevolle inzichten en praktische tips over onderwerpen zoals affiliate marketing, beleggen, e-commerce en passief inkomen. Zijn heldere en toegankelijke schrijfstijl maakt complexe concepten begrijpelijk voor zowel beginners als gevorderden. Vertrouw op Kai's expertise en begeleiding om je weg naar financiële onafhankelijkheid te starten.

Alle berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *