Wat is high ticket affiliate marketing?

Wat is high ticket affiliate marketing? Wij vertellen jou wat het is en geven ook een aantal voorbeelden van high ticket affiliate marketing. 

High ticket affiliate marketing

Wat is high ticket affiliate marketing?

Wat is high ticket affiliate marketing? High ticket affiliate marketing is een vorm van online marketing waarbij affiliates producten of diensten promoten en verkopen voor hoge prijzen. Het belangrijkste doel van affiliate marketing met een high ticket is om grote commissies uit de verkoop te halen en geld te verdienen met affiliate marketing

Om succesvol te zijn in high ticket affiliate marketing, moeten affiliates potentiële klanten kunnen vinden en targeten die bereid zijn hoge prijzen te betalen voor producten of diensten. Vaak heb je voor high ticket affiliate marketing meer skills nodig omdat de concurrentie vaak hoger is op producten waar veel commissie op is. 

High ticket affiliate marketing kan een zeer lucratieve manier zijn om online geld te verdienen. Het is echter belangrijk om te onthouden dat succes in dit soort marketing hard werken, toewijding en vastberadenheid vereist. Als je niet bereid bent om je in te spannen, zul je niet succesvol zijn.

Affiliate marketing word vanaf boven de € 100 meestal high ticket genoemd. Hierbij gaat het om de commissie en niet om het orderbedrag.

Wat zijn de voordelen van affiliate marketing met een hoog ticket?

Als affiliate marketeer ben je misschien nieuwsgierig naar high ticket affiliate marketing en de voordelen ervan. Hier volgt een kort overzicht van wat dit soort marketing is en waarom het nuttig voor je kan zijn.

High ticket affiliate marketing is simpelweg het verkopen van producten die hoger geprijsd zijn dan gemiddeld. Dit betekent dat elke verkoop meer commissie voor de affiliate partner zal genereren. Doordat de commisie hoger is hoef je ook minder te verkopen om er een mooi passief inkomen uit te halen.

Er zijn een paar redenen waarom dit een goede optie voor jou zou kunnen zijn:

 1. De verhoogde commissie per verkoop kan leiden tot meer inkomsten.
 2. Je hebt misschien minder concurrentie door items met een high ticket te verkopen.
 3. Je kunt gemakkelijker vertrouwen opbouwen bij potentiële klanten omdat ze meer in jouw product investeren. Doordat je per één klant meer verdiend kun je ook meer tijd investeren in een klant wat zorgt in goed vertrouwen. 
 4. Er is een potentieel voor terugkerende klanten, omdat bij de meeste high ticket items er ook verschillende toebehoren horen. 
High ticket affiliate marketing

Hoe werkt high ticket affiliate marketing?

High ticket affiliate marketing is een vorm van affiliate marketing waarbij de affiliate wordt beloond met een commissie voor elk duur product of elke verkochte dienst. De verkochte producten of diensten moeten van hoge kwaliteit en duur zijn zodat de affiliate partner een aanzienlijke commissie kan ontvangen.

High ticket affiliate marketing kan een uiterst winstgevende manier zijn om online geld te verdienen. Om succesvol te zijn, moeten affiliates echter zorgvuldig de producten of diensten selecteren die ze promoten en een duidelijk begrip hebben van hoe het affiliate marketingsysteem met hoge tickets werkt. Doordat het product duur is dient er meer vertrouwen gewonnen te worden bij de klant.

Als het goed wordt gedaan, kan high ticket affiliate marketing een zeer lucratieve manier zijn om online een inkomen te verdienen. Affiliates kunnen commissies van enkele duizenden euro’s per verkoop verdienen, waardoor het een van de meest winstgevende vormen van affiliate marketing is die er zijn. High ticket affiliate marketing werkt dus als volgt:

 1. Je meld je aan voor een affiliate programma
 2. Je krijgt je eigen affiliate link
 3. Iemand klikt op je affiliate link
 4. Iemand koopt iets op de website van jouw doorverwijzing
 5. Jij ontvangt een commissie over de verkoop

Wat zijn de uitdagingen van high ticket affiliate marketing?

Als je als affiliate online geld wilt verdienen, is high ticket affiliate marketing misschien iets voor jou. Met high ticket affiliate marketing promoot je producten die meer geld kosten en als resultaat een hogere commissie bieden. Dit type affiliate marketing kan winstgevender zijn dan het promoten van low ticket items en het is ook een geweldige manier om je geloofwaardigheid en reputatie op te bouwen.

Voorbeelden van high ticket affiliate marketing Nederland

Wil je beginnen met een Nederlandse high ticket affiliate website? Dan vraag je je vast af welke branches nou high ticket zijn. Voorbeelden van high ticket affiliate marketing programma’s zijn:

 • Jacuzzi’s
 • Elektronica
 • Brokers en exchanges (forex, aandelen en crypto)
 • VPN’s
 • Software (SEO, webdesign, social media en WordPress extensies)
 • Marketingprogramma’s
 • Lead generatie (kozijnen, boekhouders en andere diensten)
high ticket affiliate marketing voorbeelden

Conclusie: is high ticket affiliate marketing iets voor jou?

High ticket affiliate marketing is een geweldige manier om online geld te verdienen. Het is echter niet voor iedereen weggelegd. Als je overweegt een affiliate marketingbedrijf met high tickets te starten, zijn er een paar dingen die je eerst moet overwegen.

Ten eerste moet je een niche hebben waarop je je kunt gaan richten. Zonder een nichepubliek zal het heel moeilijk zijn om iets te verkopen. 

Ten tweede moet je een product of dienst hebben die je publiek graag wil kopen. Als je geen product of dienst hebt die mensen willen kopen, dan zal high ticket affiliate marketing niet voor jou werken.

Ten slotte moet je verkeer naar jouw website of blog kunnen genereren. Zonder verkeer kun je geen omzet maken. Als je geen verkeer kunt genereren, zal high ticket affiliate marketing niet voor jou werken. Vaak hebben bedrijven veel geld voor iets over als iets moeilijk is om te verkopen. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relevant

 
Auteur: Emiel

Auteur: Emiel

Dit artikel is geschreven door Emiel. Emiel is een Business student die passie heeft voor online ondernemen. Emiel schrijft voor Extraeuros.nl artikelen over online ondernemen en over online geld verdienen. Emiel schrijft graag over zijn ervaringen met cryptocurrency's, beleggen, dropshipping en affiliate marketing.

Alle berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × drie =