fbpx

Wie is Boyd Hoek en wat is zijn vermogen?

Wie is Boyd Hoek? Boyd Hoek, je hoort zijn naam steeds vaker en vaker op het nieuws, maar wie is Boyd Hoek precies?

Boyd Hoek

Boyd Hoek

Tegenwoordig zie je steeds vaker advertenties op applicaties zoals Instagram en YouTube die uitleggen over bepaalde marketingtechnieken op het internet en je beloven om veel geld te verdienen zonder een al te grote investering. Dit klinkt natuurlijk ideaal, omdat iedereen natuurlijk veel geld wil verdienen zonder te veel moeite te doen. Toch roept het zien van deze advertenties ook een gevoel van wantrouwen op. Als het verdienen van veel geld zo makkelijk was, dan zijn er toch veel mensen wel een stuk rijker? En wie is die Boyd Hoek nou precies? Dat is belangrijk om eerst te weten.

Boyd Hoek

Wie is Boyd Hoek precies?

Wie is Boyd Hoek? Boyd Hoek is dus een persoon die vaak voorkomt in advertenties van YouTube en andere vormen van online media. In deze video’s wordt vaak gesproken over de voordelen van een eigen Social Media Marketing Bureau en word je door hem uitgenodigd om gratis een online les bij te wonen waar verteld wordt over hoe je tienduizend euro per maand kan verdienen, hoe je dat doet en wat je allemaal moet doen om dit doel te bereiken. Deze video is echter anders dan de rest van de video’s die je kan vinden op het internet over snel en gemakkelijk online geld verdienen.

Door via Social Media advertentiecampagnes inclusief tunnels te creëren en beheren voor het midden- en kleinbedrijf. De dienst zorgt ervoor dat de bedrijven meer klanten binnen krijgen en op deze manier meer omzet maken. Dit is natuurlijk erg handig voor de bedrijven, en daar verdiend een ondernemer zoals Boyd Hoek weer geld mee. Hoe meer het nieuwe bedrijf geld verdient aan de klanten die binnenstromen van de marketing, hoe meer geld gevraagd kan worden door het bedrijf die de service aanbiedt. Boyd Hoek is een succesvol voorbeeld van deze marketingstrategie.

Ook aan Boyd Hoek zelf is te zien dat de service en het businessplan erg effectief zijn. Boyd Hoek is namelijk vroegtijdig zijn school verlaten en ging zich focussen op het beginnen van een bedrijf in Social Media Marketing. Binnen no-time heeft hij een effectieve strategie voor online marketing toegepast en kan hier vervolgens makkelijk van leven. Na zijn business effectief toegepast te hebben biedt hij een cursus aan tegen een bepaald bedrag. Tijdens deze cursus leer je zelf hoe je door middel van een Social Media Marketing Bureau (SMMB) veel geld kan verdienen en een eigen bedrijf voor jezelf kan gaan beginnen.

Echter krijgt Boyd Hoek steeds meer kritiek over zijn cursus en krijgt Boyd Hoek ook veel kritiek over de uitspraken die hij doet. De Quote heeft ook een mooi artikel geschreven over Boyd Hoek. Boyd Hoek is weer erg naar voren gekomen door de Videoland serie ‘Snelle jongens’

Wie is Boyd Hoek

Hoe SMMB zo veel geld verdient

Omdat veel mensen gaan twijfelen over de services die aangeboden worden door mensen die zich ‘succesvol’ noemen online, komt de vraag naar betrouwbaarheid vaak naar voren. Hoe kan het zijn dat een vrij jonge ondernemer geld verdient met zijn eigen Social Media Marketing Bureau. Deze vraag wordt echter al beantwoord na het kijken van de Masterclass. Boyd Hoek legt uit hoe hij advertenties op zet voor bedrijven op bekende Social Media platforms zoals Facebook en Instagram. Dit levert veel nieuwe klanten op voor de bedrijven, maar ook voor Boyd Hoek zelf. Daarnaast lopen de advertenties ook lang door.

Omdat de advertenties zo effectief zijn, kan Boyd Hoek betaald blijven krijgen door bedrijven. Een erg succesvol bedrijf kan natuurlijk meer geld vragen tegenover een iets minder succesvol bedrijf. Het voordeel is natuurlijk ook dat als de advertenties eenmaal zijn gemaakt en blijven lopen je weinig moeite hoeft te doen om de video’s online te houden. Zo lang de video’s nieuwe klanten binnenhalen, zo lang de eigenaar van het social media marketingbureau betaald krijgt. Dat is hoe Boyd Hoek je belooft om tienduizend euro te verdienen. De hele strategie is uitgelegd in de masterclass die door hem wordt aangeboden.

Echter is de masterclass van Boyd Hoek niet meer te krijgen. Boyd Hoek zijn bedrijf is ook uitgeschreven uit de KVK.

De masterclass aangeboden door Boyd Hoek

De SMMB-masterclass aangeboden door Boyd Hoek geeft je een goede uitleg over hoe je op de beste manier een Social Media Marketing Bureau op kan stellen, en geld kan verdienen met je bureau op de meest effectieve manier. De masterclass begeleid je stap voor stap naar je eigen SMMB oprichten. Het eerste deel van de masterclass legt het marketing gedeelte uit. Veel mensen hebben namelijk moeite met het oprichten van een social media marketingstrategie en het creëren van een advertentie en een campagne.

In het tweede deel van de masterclass leer je hoe je aan klanten komt zodat je de campagnes/advertenties voor deze klanten op kan zetten. Hier wordt gefocust op het maken van sales calls omdat dit de meest efficiënte manier is om klanten binnen te halen die bereid zijn om goed te betalen voor je diensten. Natuurlijk zijn er ook andere methodes die je toe kan passen, maar volgens Boyd is het maken van sales calls het meest effectief. De laatste stap is het leren van succesvol opschalen van je bedrijf als je de eerste klanten op een effectieve manier hebt geholpen.

De masterclass bestaat uit een aantal modules, die weer bestaan uit een aantal lessen. Het is een onlinecursus die aangeboden wordt tegen een bepaalde prijs om de informatie te bewaren. De cursus blijft ook regelmatig geüpdatet om de effectiviteit te behouden. De wereld van online marketing blijft zich namelijk altijd ontwikkelen, en de nieuwste beste methodes kunnen uit het niets ontstaan. De masterclass die wordt aangeboden door Boyd Hoek kan je dus zeker leiden tot het oprichten van een succesvolle Social Media Marketing Bureau. Natuurlijk moet je hier wel aardig wat moeite voor doen voordat je veel geld verdient. De cursus is echter zeker geen oplichterij!

Het vermogen van Boyd Hoek

Wat is het vermogen van Boyd Hoek? Na deze informatie is er natuurlijk nog maar een vraag over: Hoe effectief is de methode, en hoeveel vermogen kan er mee worden opgebouwd? Er is niet erg veel bekend over het vermogen van Boyd Hoek, maar volgens diverse bronnen verdient hij goed en woont hij in een villa op het eiland Bali. Het is natuurlijk logisch dat als je veel bedrijven helpt met het maken van miljoenen euro’s aan omzet, je zelf ook miljoenen euro’s kan verdienen. Boyd Hoek is dus niet zomaar een influencer die praat over het makkelijk verdienen van geld.

Er komen tegenwoordig steeds meer van deze succesverhalen naar boven. Steeds meer mensen zijn op zoek naar gemakkelijke manieren om geld te verdienen door gebruik te maken van het internet. Welke strategie het beste werkt, verschilt natuurlijk per persoon. De meeste mensen die succesvol een methode zien toe te passen, maken gebruik van onlinecursussen om anderen deze methode van geld verdienen te leren. Natuurlijk is het succes van deze methodes verschillend per persoon en garandeert het niet dat je makkelijk rijk wordt door bijvoorbeeld je eigen Social Media Marketing Bureau op te richten. Andere methodes zoals dropshipping worden ook vaak aangeraden.

Het oprichten van een succesvol online bedrijf is niet zo makkelijk als de meeste online influencers het laten klinken. Het kost aardig veel tijd om de kennis op te doen van het onderwerp en bijvoorbeeld een cursus bij te wonen. Vervolgens moet je ook nog eens effectief werk kunnen leveren en de juiste klanten kunnen vinden om zo effectief mogelijk toe te passen wat je hebt geleerd. Boyd Hoek is een voorbeeld van iemand die een van deze strategieën op een erg effectieve manier heeft toegepast en hier een veel geld aan heeft verdiend!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relevante berichten

Auteur: Kai

Auteur: Kai

Kai Glorie is een erkende expert op het gebied van online geld verdienen. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring heeft hij succesvolle strategieën ontwikkeld om financiële vrijheid te bereiken via diverse online verdienmodellen. Als internetondernemer en marketingspecialist deelt Kai waardevolle inzichten en praktische tips over onderwerpen zoals affiliate marketing, beleggen, e-commerce en passief inkomen. Zijn heldere en toegankelijke schrijfstijl maakt complexe concepten begrijpelijk voor zowel beginners als gevorderden. Vertrouw op Kai's expertise en begeleiding om je weg naar financiële onafhankelijkheid te starten.

Alle berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *