fbpx

Wie is Joshua Kaats en wat is zijn vermogen?

Joshua Kaats, je hoort de naam steeds vaker voorbij komen waarschijnlijk, maar wie is Joshua Kaats? Wat doet hij en wat is zijn vermogen?

Wie is Joshua Kaats?

Joshua Kaats

Tegenwoordig kiezen steeds meer jongeren ervoor om een manier te vinden naast een baan om genoeg geld te verdienen. Een van de populaire manieren om dit te bereiken is dropshipping. Dropshipping is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden en biedt jonge ondernemers de mogelijkheid om geld te verdienen via het internet. Een aantal mensen zijn erg succesvol geworden door gebruik te maken van deze methode. Joshua Kaats is een van de meest bekende voorbeelden in de wereld van dropshippen. Op facebook plaatst hij meerdere advertenties waarin hij vertelt dat hij jou kan helpen met het opzetten van een succesvolle e-commerce business!

Joshua Kaats

Wie is deze dropshipping koning?

Wanneer mensen klaar zijn met hun studie komen ze in contact met het bedrijfsleven. Werken van 9 tot 5 is voor veel mensen een realiteit, maar voor sommige mensen echt een nachtmerrie. Joshua Kaats is hier een goed voorbeeld van. Deze jonge internetondernemer was bezig met zijn studie commerciële economie toen hij erachter kwam dat het bedrijfsleven niks voor hem was. Door gebruik te maken van online marketing en zich te verdiepen in de wereld van e-commerce heeft Joshua Kaats op een succesvolle manier het bedrijfsleven ontweken.

Het eerste bedrijf van Joshua Kaats

 

Joshua Kaats had als eerst een bedrijf genaamd FitFormation. Dit bedrijf hielp mensen met afvallen en werkte in principe volledig online. Dit zorgde ervoor dat hij in de wereld van online marketing terecht kwam. Het opschalen van een bedrijf dat zich specialiseert in dieet is aardig lastig. Daarom ging Joshua op zoek naar andere mogelijkheden in de online marketing. Na een vakantie in Thailand leerde hij over dropshipping, een methode die veel werd toegepast in Amerika, maar nog amper in Nederland. Door gebruik te maken van dropshipping richtte hij een website op die fitnessartikelen aanbood om zo al snel grote bedragen te verdienen.

Het eerste dropshipping bedrijf van Joshua

 

Op deze website besloot hij fitnessartikelen aan te bieden zoals leggings en tanktops. Goed passende kleding aanbieden tegen een erg lage prijs zorgt voor een erg aantrekkelijk aanbod voor de klanten. Het grote voordeel van dropshipping is dat de webshop geen grote inventaris in hoeft te slaan en geen voorraad hoeft te hebben. De kleding wordt besteld rechtstreeks van de fabriek en vanaf daar bezorgd door de klant. Het enige nadeel van deze vorm van online winkelen is dat de verkoper natuurlijk verantwoordelijk is voor de levering van de producten, en uit eigen zak moet betalen als er iets fout gaat.

Wat dropshipping precies inhoudt

Het starten van een bedrijf in de e-commerce is nog nooit zo makkelijk geweest. Tegenwoordig kun je producten aanbieden via bekende Nederlandse aanbieders zoals Bol.com of je kunt zelf makkelijk een webshop beginnen met Shopify. 

Tip: Lees ook Shopify dropshipping webshop maken.

De eerste stap is daarom om een product te vinden dat het goed gaat doen op de markt. Denk bijvoorbeeld aan een product dat nog niet veel wordt aangeboden of een product dat als een “hype” werkt onder de Nederlandse jeugd. Deze producten worden vaak succesvol verkocht. De volgende stap is om een bedrijf te vinden die deze producten produceert.

Neem contact op met het bedrijf. Het is vaak verstandig om een lijstje te maken met een aantal bedrijven die het product produceren die jij wilt gaan aanbieden. Als je eenmaal een bedrijf hebt gevonden, kan je een website gaan maken of gebruik maken van een bestaande website zoals dus Bol.com. Op deze website worden je producten aangeboden tegen de gewenste prijs. Wanneer mensen het product aanschaffen, wordt dit doorgegeven aan de fabriek die de producten direct stuurt naar de klant. Het voordeel is dus dat je geen inventaris hoeft te hebben, geen ruimte nodig hebt voor een magazijn en een vrij laag startbudget nodig hebt.

Het vermogen van Joshua Kaats

Veel mensen vragen zich af hoeveel het vermogen van Joshua Kaats is na te horen over zijn werk. Natuurlijk is zijn echte inkomen en vermogen alleen bekend bij de Belastingdienst en Joshua zelf. We kunnen zelf echter een schatting maken over zijn vermogen dat opgebouwd is door dropshipping en e-commerce.

Hij rijdt zelf in een Lamborghini en een Ferrari. Dit zijn auto’s die hij zelf bezit, en dus niet zijn gehuurd. Daarnaast heeft hij zelf al miljoenen euro’s aan omzet gemaakt met zijn verschillende bedrijven en de cursus over dropshipping die hij aanbiedt om mensen te helpen in de wereld van dropshippen. Het is echter veilig om te concluderen dat Joshua Kaats op dit moment een multimiljonair is geworden door dropshipping effectief en op het juiste moment toe te passen voor de juiste producten.

De cursus Dropship Academy

Om zijn succes te delen met anderen heeft Joshua Kaats een aantal dropshipping cursussen opgericht die beginnende ondernemers helpt met het oprichten van hun eigen dropship business. Een van de meest voorkomende methodes van dropshipping die wordt uitgelegd tijdens deze cursus is de vorm van dropshipping door gebruik te maken van AliExpress. Op deze manier kan je erg veel winst maken. Tijdens de cursus krijg je lessen over hoe dit op een effectieve manier kan worden gedaan, hoe het bedrijf kan worden begonnen en hoe je de juiste producten kan kiezen om aan te bieden.

Daarnaast biedt Joshua Kaats ook andere cursussen aan zoals de High Ticket Dropship Academy in samenwerking met Sven Jansen. Deze cursus leert je meer over het verkopen van duurdere producten zodat je een hogere winstmarge kan pakken met je bedrijf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan producten zoals elektrische steppen.  Deze producten zijn de afgelopen jaren steeds meer populair geworden en worden nu vaak ingekocht door de bevolking.

Een van de meest gestelde vragen na het lezen van een artikel over mensen die succesvol zijn geworden in de E-commerce is: “Is de persoon wel betrouwbaar?”. Als je van plan bent om een cursus te volgen zoals deze, wil je natuurlijk wel weten of het betrouwbaar is of niet. Joshua Kaats staat ingeschreven met zijn cursussen bij de Kamer van Koophandel, zoals het hoort. De bedrijven zijn van Joshua Kaats zelf, en kunnen opgezocht worden in het handelsregister van de KvK. Op deze manier heb je meer zekerheid over de cursussen die worden aangeboden.

Hoe succesvol is dropshipping?

Veel mensen willen graag de voetstappen van Joshua Kaats volgen. Een dropshipping business opstellen om op een effectieve manier geld te verdienen is natuurlijk aantrekkelijk voor iedereen. Het kost echter wel aardig wat moeite en geluk om uit te groeien tot een succesvol bedrijf, zoals dat van Joshua Kaats. Zo besteed je bijvoorbeeld veel tijd aan het analyseren van de markt en welke producten succesvol zijn en welke niet. Daarnaast moet je ook een van de eerste personen zijn die het product aanbiedt. Op deze manier kan je namelijk een flinke voorsprong krijgen.

Een cursus zoals aangeboden door Joshua Kaats geeft je de mogelijkheid om gemakkelijk en snel meer te leren over de wereld van dropshipping door een expert. Na de cursus bezit je over de basiskennis voor het opzetten van een bedrijf via deze methodes en kan je hiermee aan de slag gaan. Je zal zelf echter nog aardig wat werk moeten doen om een effectief dropshipping bedrijf te starten.

Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden als je een bedrijf op gaat richting en gebruik gaat maken van dropshipping. Het is niet gegarandeerd dat je zo succesvol wordt zoals Joshua Kaats. Daarom is het beste om eerst alles te weten te komen over de wereld van dropshipping.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relevante berichten

Auteur: Emiel

Auteur: Emiel

Dit artikel is geschreven door Emiel. Emiel is een Business student die passie heeft voor online ondernemen. Emiel schrijft voor Extraeuros.nl artikelen over online ondernemen en over online geld verdienen. Emiel schrijft graag over zijn ervaringen met cryptocurrency's, beleggen, dropshipping en affiliate marketing.

Alle berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GRATIS € 10.000 dropshipping handleiding ontvangen?

Meld je aan en ontvang een compleet stappenplan om te beginnen inclusief dropshipping niches, dropshipping leveranciers.

extraeuros dropshipping handleiding